
Luomuinstituutin webinaarisarja: Entä jos luomupinta-ala olisikin 25 % Suomessa?
ke 14. toukokuun @ 15:00 - 16:00
Tutkijatohtori, agroekologi Kari Koppelmäki on tutkimuksissaan kiinnostunut selvittämään, mitä vaikutuksia viljely- ja ruokajärjestelmien muuttamisella on, jos ne perustuisivat paikallisten resurssien nykyistä kestävämpään hyödyntämiseen. Lisäksi häntä kiinnostaa, miten ruoantuotanto on linkittynyt alueellisiin ja kansallisiin ruokajärjestelmiin sekä globaaliin ruokajärjestelmään. Koppelmäki on laatinut synteesiraportin, jossa on selvitetty, miten vaikuttaisi, jos luomupinta-ala olisikin 25 % Suomessa.
Ke 14.5.2025 klo 15-16
Kari Koppelmäki, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti