Biodiversiteetti lautasella: Kestävä ruoka, vastuulliset valinnat, Seinäjoki, Turku ja etäyhteys
Tervetuloa inspiroivaan seminaariin luonnon monimuotoisuudesta ja ruokaketjun kestävästä tulevaisuudesta! 🌿 Biodiversiteetti lautasella: Kestävä ruoka, vastuulliset valinnat Kestävä liiketoiminta ja ruokajärjestelmä/Harri Latva-Mäenpää, Foodwest Oy Kuluttajia houkuttelevat […]
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 5
Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]
Elintarvikepäivä, Helsinki
Elintarvikepäivä on vuoden odotetuin koulutus- ja ajankohtaistapahtuma, joka kokoaa satoja ruoka-alan asiantuntijoita uuden tiedon pariin. Elintarvikepäivä on myös kollegoiden kohtaamista, työhön innostavia tuoreita ajatuksia ja […]
Lakeus kokkaa, Seinäjoki
Lakeus kokkaa 13.5.2025 12:30 – 17:00 kokoaa yhteen HoReCa-alan ammattilaiset ja asiantuntijat. Tapahtumassa esitellään kauden mielenkiintoisimmat uutuudet. Lakeus kokkaa -tapahtuma kokoaa yhteen HoReCa-alan ammattilaiset ja asiantuntijat. Tapahtumassa esitellään […]
Webinaari kestävästä ruoantuotannosta ja omavaraisuudesta -webinaari, Satakunta
Tervetuloa mukaan maksuttomaan webinaariin, jossa sukellamme kestävän ja yhteisöllisen ruuantuotannon maailmaan! Miten ruoka voidaan tuottaa kestävästi myös kaupungissa? Entä miten edistää omavaraisuutta arjessa – yksin […]
Luomuinstituutin webinaarisarja: Entä jos luomupinta-ala olisikin 25 % Suomessa?
Tutkijatohtori, agroekologi Kari Koppelmäki on tutkimuksissaan kiinnostunut selvittämään, mitä vaikutuksia viljely- ja ruokajärjestelmien muuttamisella on, jos ne perustuisivat paikallisten resurssien nykyistä kestävämpään hyödyntämiseen. Lisäksi häntä […]
Tuotekehityksellä tulosta! -webinaari ja työpaja, Kainuu
Tiedätkö mitä asiakkaasi yrittävät saavuttaa tuotteellasi, mitkä ovat asiakkaan suurimmat haasteet tuotteessasi tai hyödyt? Työpajan tavoitteena on syventää osallistujien ymmärrystä asiakaslähtöisestä tuotekehityksestä ja antaa käytännön […]
Terveyttä ja ekologista kestävyyttä edistävä ruokailu varhaiskasvatuksessa, Helsinki ja etäyhteys
Seminaarissa esitellään Ruoka-askel-hankkeen tuloksia ja hankkeen pohjalta kehitettyä toimintamallia. Ohjelmassa on myös asiantuntijoiden paneelikeskustelu. Ruoka-askel-hankkeessa oli tavoitteena kehittää kestävä toimintamalli, joka tukee lasten terveellistä ruokavaliota […]
LuomuOPE-verkostoitumispäivät Mustialassa
Haluatko syventää luomuosaamistasi, saada ideoita opetuksen toteuttamiseen ja laajentaa verkostojasi? Tule mukaan LuomuOPE-verkostopäiville Mustialaan 19.–20.5.2025! Verkostopäivillä mm. tarkastellaan luomua koko ruokaketjun näkökulmasta ja opitaan yhdessä […]
FinFoodNet: Yhdessä maailmalle – ruokaviennin mahdollisuudet, Turku ja etäyhteys
FinFoodNet-hankkeen Varsinais-Suomen kick off -tilaisuudessa tutustutaan ruokaviennin mahdollisuuksiin, sukelletaan tulevaisuuden ruokatrendeihin, kuullaan käytännön kokemuksia ja pureudutaan siihen, millaista tukea ja verkostoja yritykset kaipaavat kansainvälistymisen polulla. […]