Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Oulu
Ruuan tuotannon pitkän aikavälin strategiatyö on vaiheessa, jossa ruokajärjestelmän eri toimijoita otetaan mukaan strategian sisällön tuottamiseen. Ruokajärjestelmän toimivuus ja kestävyys on kansallisesti erittäin tärkeä asia, […]
Lähiruoka & luomu, Helsingin Messukeskus
Herkkuja luomuna ja läheltä – Lähiruoka & luomu -tapahtuma jälleen keväällä 2025 Lähiruoka & luomu järjestetään 27.-30.3.2025 Kevätmessujen yhteydessä. Lähiruoka & luomu -tapahtuma on omistettu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle […]
Varsinais-Suomen ruokaketju muutoksessa, Lieto
Järjestämme torstaina 27.3. Liedon kaupungintalolla koko iltapäivän tilaisuuden, jossa käymme monipuolisesti läpi maakunnan ruokaketjun tilaa – niin haasteita kuin keinojamme ratkaista niitä. Tilaisuus on suunnattu […]
Millaista lisäarvoa solumaatalous voisi tuoda tulevaisuuden Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnalle 2040? -työpaja, Seinäjoki
Tervetuloa visioimaan minkälaista lisäarvoa solumaatalous voisi tuoda tulevaisuuden Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnalle 2040 Osana EU:n rahoittamaa PRIMED-projektia VTT on haastatellut ruoka-alalla eri rooleissa toimivia henkilöitä, ja luonut […]
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 2
Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]
Lokalmatsträff, Seinäjoki
Välkommen med på lokalmatsträffen den 1.4.2025 till Seinäjoki! På Lokalmatsträffen år 2025 möts köpare och säljare igen! Evenemanget har arrangerats i 10-års tid i Seinäjoki. NYTT för […]
Klusteritreffit – Ratkaisuja avomaankasvisten viljely- ja jalostusketjuun, Joensuu
Tervetuloa klusteritreffeille! Treffeillä kuullaan ja keskustellaan Itä-Suomen alueella tapahtuvasta työstä kasvisten viljelyn, käsittelyn ja jatkojalostuksen parissa. Päivän päätteeksi on mahdollista tutustua Jaakkolan elintarviketukun jatkojalostustiloihin. Päivän […]
Yhteiskäyttöinen koekeittiö luonnontuotealan toimijoille, Kuusamo
Hiiliviisas kiertotalous -hanke järjestää 2.4.2025 klo 13-15 Kuusamossa keskustelutilaisuuden, jossa suunnitellaan yhteiskäyttöisen koekeittiön perustamista Koillismaalle luonnontuotealan toimijoille. Koekeittiöllä tarkoitetaan luonnontuotteiden (elintarvikkeet, kosmetiikka ja eläinhoitovalmisteet) kehittämiseen […]
Ruokaprovinssin Keksiviikkokahvit teemalla ruokavienti, Teams
Ruokaprovinssi-kahvit järjestetään joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 14.00-14.30 etätoteutuksena. Kahvittelun merkeissä tapaamme mielenkiintoisia ruoka-alalla yrittäviä tai vaikuttavia henkilöitä ja opimme uutta ruoka-alan ilmiöistä. Kahveilla myös viihtyy! […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana rahka, viili ja jogurtti
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma. Klubi järjestetään samaan aikaan sekä Helsingissä, Turussa että […]