Grüne Woche, Berlin
Grüne Woche is one of the most traditional trade fairs nationwide and one of the best-known events in Germany. Founded in 1926 in the Berlin […]
Luomuelintarviketuotannon infopäivät, Lappi
Lisää Luomua Lappiin – tiedonvälityshanke järjestää Ammattiopisto Lappiassa (Kätkävaarantie 69, Loue) Luomuelintarviketuotannon infopäivät. Päivän asiantuntijana toimii Jaana Elo. Ilmoittautuminen 18.1.2024 mennessä: ritva.pesonen@lappia.fi Ohjelma 23.1.2024 8.30 – […]
Keski-Suomen ruokamatkailun kehittämistyöpaja, Zoom
Tervetuloa kertomaan, miten Keski-Suomen alueen tulisi näkyä kansallisessa ruokamatkailusrategiassa 2020-2028. Päivitetty strategia julkaistaan kesällä 2024. Kehittämistyöpaja järjestetään keskiviikkona 24.1. klo 9 – 11 Zoomin välityksellä. […]
Dryckesresa i Pargas / Juomamatka Paraisilla
Välkommen med på dryckesresa, d.v.s. bekantningsresa till Pargasföretag som tillverkar drycker onsdagen den 24.1.2024 Dryckesturismen är enligt experter den nya måltidsturismen, d.v.s. man reser till […]
Graani-suoramyyntisovelluksen info ruoan tuottajille, webinaari
Haluatko eroon turhasta työstä ja helpotusta suoramyynnin rutiineihin? Uusi Graani suoramyyntisovellus ei ole myyntialusta vaan sähköiset digimyynnin työkalut tuottajille. Graanilla myyt digikanavasta riippumatta ja mullistaa suoramyynnin helppouden. […]
Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaari
Webinaari luonnontuotteiden käytöstä ammattikeittiössä. Luennoitsijoina toiminnanjohtaja Birgitta Partanen Arktiset Aromit ry:stä, erityisasiantuntija Anna Mizrahi Ruokavirastosta, kuntaruokailutaustainen luonnontuoteneuvoja ja metsäleipuri Riitta Mikkola Pöllölän Luontofarmilta, projektipäällikkö Juha Rutanen Suomen luontoyrittäjyysverkostosta ja ruokapalvelupäällikkö Merja Ahola Sodankylän kunnasta. Ajankohta: 25.1.2024 […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 29.1.2024 klo 12.00 – 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Yhteinen ruokapöytä -keskustelu: Kestäviä ruokaelämyksiä Etelä-Savossa
Yhteisen ruokapöydän äärellä maistellaan paikallisista raaka-aineista valmistettuja makupaloja ja keskustellaan mm. mistä ja miten syntyy kestäviä ruokaelämyksiä, miten tuoda maakunnan vahvuudet kansainvälisen matkailijan ruokalautaselle Etelä-Savossa […]
Maataloustuotteiden menekinedistämispäivä
The Info Days will take place in hybrid format on 31 January, from 13:30 to 17:00 and on 1 February, from 8:30 to 14:00 (CET). See more
Luomututkimuksen webinaarisarja
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Kevään 2024 webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa biologinen typensidonta, ravinnekierto, vasikoiden vierihoito sekä viljan […]