Ruoka-alan uudet mahdollisuudet

Ruoka-alan vuosiseminaarissa keskitytään elintarvikealan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan mahdollisuuksiin sekä muutoksiin liittyvään varautumiseen erityisesti elintarvikeyritysten näkökulmasta. Seminaarin yhteydessä julkistetaan myös elintarvikealan toimialaraportti ja pk-yritysbarometrin tuloksia. […]

Kalaparlamentti, Teams

Vuoden viimeinen Kalaparlamentti järjestetään 29.11.2023 klo 13-15 (Teams). Tilaisuuden teema liittyy tällä kertaa kalastajien liiketoimintaan ja sen kehittämiseen. Lisätietoja ja linkki!

Webinaari Kumppanuustaloudesta, Satakunta

kumppanuusmaataloudesta kiinnostunut! Ilmoittaudu mukaan webinaariin, joka järjestetään torstaina 30.11.2023 klo 9.30-11.30 Teams-yhteyksin. Linkki lähetetään ilmoittautuneille keskiviikkona 29.11.2023. Webinaarin ohjelmassa: 9.35 Alustus kumppanuusmaataloudesta / Hannele Suvanto, […]

Nyt tarttis juhlia ruokamatkailua! Hungry for Finland Festivaali, Helsinki

Tervetuloa juhlimaan ruokamatkailua ja ruokamatkailukilpailun menestyjiä! Tule vuoden herkullisimpaan tapahtumaan osallistumaan, verkostoitumaan, nauttimaan markkinatunnelmasta ja kuulemaan uutta. Ja mikä tärkeintä – nostamaan malja Suomen parhaille ruokamatkailutuotteille […]

LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 3

Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]

LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 4

Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]

Pakastekuivaus tuotekokeilussa, Kainuu

Työpajassa perehtydään pakastekuivauksen perusteisiin ja saadaan tietoa toimintatavan käyttöön ottamisesta, laitteiston käytöstä ja opitaan eri luonnon materiaaleista, joita laitteella voidaan pakastekuivata. Osallistujien omia kehitysideoita voidaan […]