• Ruokaprovinssikahvit, Etelä-Pohjanmaa

    Ruokaprovinssin maaliskahveilla vieraana on Robert Nemlander! Nemlanderin aiheena on "Ruokaprovinssi 2130: Teknologia, kiertotalous ja ruokatulevaisuudet." Robert Nemlander on sarjayrittäjä, rakennusalan diplomi-insinööri (M.Sc.), kansainvälinen puhuja, entinen […]

  • Kotietu- ja Ruokavarma-hankkeiden päätöswebinaari

    Suomen kotieläintuotannon tulevaisuuskuvat ja yhteiskunnalliset vaikutukset (KOTIETU) -hankkeessa on laadittu viisi tulevaisuuskuvaa ja mallinnettu niiden vaikutuksia pellonkäyttöön, ympäristöön, aluetalouteen ja ulkomaankauppaan. Suomen ruokajärjestelmän haavoittuvuus: keskinäisriippuvuuksien […]

  • Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot

    Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki […]

  • Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn, Etelä-Pohjanmaa

    Tammi-maaliskuussa KORU-hankkeessa keskitytään asiakaslähtöisyyden huomioimiseen elintarvikealan yritysten toiminnassa. Työpajoissa keskitytään seuraaviin teemoihin: Menetelmiä asiakastarpeen tunnistamiseen aikana Menetelmiä kilpailukyvyn parantamiseksi Koulutus prosessimaiseen työskentelyyn Tutustuminen tuotantotiloihin yritysvierailujen […]

  • Luonnontuotealan yritysten mahdollisuudet Tunturi-Lapissa, Muonio ja etänä

    Luonnontuotealan kasvukoordinaattori -hankkeen päätavoitteena on luoda Länsi-Lappiin elinvoimainen luonnontuotealan osaamiskeskittymä: verkosto, joka kehittää ja kasvattaa alueen luonnontuotealan osaamista ja liiketoimintaa monialaisesti. Hankkeessa järjestetään työpajojen sarja […]