Varukkeen virtuaali-info, aiheena ruokahävikki

Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman ajankohtaisia asioita kaikille avoimissa virtuaali-infoissa. Syksyn ensimmäinen info on to 29.9. klo 13-14. Aiheena on ruokahävikki ja kuulet, miten ruokahävikkiseurannan avulla voidaan […]

Turun Ruoka- ja Viinimessut

Ruoka- ja Viinimessut järjestetään vuosittain samaan aikaan Turun Kirjamessujen kanssa. Tapahtuma yhdistää herkullisen ruoan ja juoman sekä kohtaamiset alan ihmisten ja harrastajien välillä. Tänä vuonna […]

Kasvotusten kalasta -tapahtuma Savonlinnassa

Xamkin kahden kalahankkeen loppuseminaari, jossa aiheena raaka-ainevirtojen hyödyntäminen yhteistyöllä ja tiedolla. Tapahtuman ohjelmassa on esityksiä logistiikasta, teknologiasta, digitaalisuudesta, aaltopahvi ratkaisuista, kalatalousalueista, tukitoimintamallista ja biokaasulaitoksesta. Hankkeet: […]

Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. 4.10. klo 9 - 10 keskitytään luonnontuotteisiin. Riitta […]

In­no­vaa­tio- ja start up -päivät Seinäjoella

Innovaatio- ja start up -päivät yhdistävät tutkimuksen, koulutuksen ja liiketoiminnan. Tavoitteena on vauhdittaa innovaatioita ja yrittäjyyttä. Kaksipäiväiseen tapahtumaan mahtuu joukko pienempiä tapahtumia. Painopiste on 1) […]

Hyvää ruokaa kotona asuville ikäihmisille -seminaari

Seminaarissa on puheenvuoroja ja keskustelua seuraavista aiheista:    Mitä asioita hyväkuntoisen ikäihmisen kannattaa huomioida syömisessä, jotta toimintakyky pysyy hyvänä?   Millaista on ikäihmisten syrjäytyminen ja mitkä […]

Luomuelintarvikepäivä

Luomualan ykköstapahtuma järjestetään keskiviikkona 5.10.2022 Ravintola Töölössä. Vuoden odotetuin asiantuntijatapahtuma kokoaa jälleen yhteen alan suunnannäyttäjät pohtimaan ruoka-alan viimeisimpiä tutkimustuloksia, megatrendejä ja mahdollisuuksia. Seuraa sivuja: https://proluomu.fi/luomuelintarvikepaiva/