Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Papuja pallon parhaaksi: Papupadasta pidemmälle – palkokasveista innovatiivisia elintarvikkeita, webinaari

3.10.2022 @ 17:00 - 19:00

Papuja pallon parhaaksi – Miksi palkokasvit kiinnostavat juuri nyt? -webinaarisarja.

Papupadasta pidemmälle – palkokasveista innovatiivisia elintarvikkeita, 3.10.2022 klo 17-19

Yleisöluentosarjan toisena iltana pohdimme, millaisiin innovatiivisiin elintarvikkeisiin palkokasvit taipuvat. Elintarvikkeiden valmistus on tasapainottelua tuotteen rakenteen, maun ja ravitsemuksellisen laadun välillä. Millaisia hyödyllisiä ominaisuuksia palkokasvituotteisiin voidaan saada prosessoinnin avulla?

Palkokasvituotteiden valmistuksesta ovat keskustelemassa elintarviketieteiden väitöskirjatutkija Katja Kantanen, elintarviketeknologian professori Pekka Varmanen ja elintarvikkeiden aistinvaraisen laatututkimuksen professori Mari Sandell. Keskustelua vetää tutkimuspäällikkö Riitta Partanen Valiolta.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu!

Seminaarisarjan muut tilaisuudet:

Palkokasvit osana Suomen ruokaturvaa, 19.9.2022 klo 17-19

Palkokasvit suomalaisissa ruokavalioissa – mahdollisuudet muutokseen, 17.10.2022 klo 17-19

Lisätietoja: www.leg4life.fi

Details

Date:
3.10.2022
Time:
17:00 - 19:00