Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot

4.10.2022 @ 09:00 - 10:00

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia.

4.10. klo 9 – 10 keskitytään luonnontuotteisiin. Riitta Ryyti, Tampereen yliopisto, kertoo puolukan terveyshyödyistä ja Pertti Marnila, Luonnonvarakeskus, antaa tietoa sienten laatuun ja ravitsemuksellisiin ominaisuuksiin liittyen.

Liity Teamsiin

 

Syksyn 2022 ajankohdat ovat

  • 6.9. klo 9-10
  • 4.10. klo 9-10
  • 1.11. klo 9-10

 

Details

Date:
4.10.2022
Time:
09:00 - 10:00