• Ilmastoannos-kampanjan aloitustapahtuma

    Kiinnostaako ravintoloiden ruoka-annosten hiilijalanjälki? Haluatko selvittää millainen annos on ilmaston kannalta kestävä? Mietitkö, miten viestiä ilmastoystävällisistä annoksista asiakkaille? Mission Zero Foodprint -hankkeen Ilmastoannos-kampanjassa ravintolat pääsevät […]

  • Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri

    Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava kokoontuminen on ma 4.10.2021 klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi

  • Papuja pallon parhaaksi – yleisöluentosarja, osa 2

    Eläin- ja kasviproteiinien laatu Miksi palkokasvit kiinnostavat juuri nyt? Suosittu yleisöluentosarja tulee taas – seuraa etäyhteyksin! Papuja pallon parhaaksi -yleisöluentosarjassa puidaan palkokasvien roolia monenlaisten ympäristö- […]

  • DigifoodEX: Tunne asiakkaasi maailmalla (tukitreenit), Uusimaa

    Löytääkö ulkomainen kuluttaja tuotteenne verkossa? Kuinka tavoitatte BtoB-asiakkaanne digiviidakossa? Osallistu Digifoodex-tukitreeneihin ja paranna sähköisen vientimarkkinoinnin taitojanne! Treenit on suunnattu erityisesti uusmaalaisille pienille ja keskisuurille elintarvikeyrityksille. […]

  • Pakkaa elintarvikkeet paremmin, Pohjois-Pohjanmaa

    Tulossa pienille elintarviketuottajille ja -jalostajille suunnattu tilaisuus, jossa saat arvokasta tietoa, kun suunnittelet tuotteidesi pakkaamista kuluttajille ja jälleenmyyjille. Aika: 05.10.2021, klo 10-15 Paikka: Ravintola Nallikari, […]

  • Maaseutumatkailun Euroopan kongressi Vierumäellä

    Vierumäki Urheiluopistontie 400, Vierumäki

    Noin 250 kansainvälistä matkailualan ammattilaista kokoontuu 6.-8.10.2021 Vierumäelle maaseutumatkailun ja maaseutumatkailuyrittäjyyden kehittämiseksi. Seitsemättä kertaa järjestettävä European Congress on Rural Tourism esittelee osallistujille suomalaista ja päijäthämäläistä […]