Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ravintola-alan ja elintarvikekaupan ammattilaisten tutustumisretki lahtivajalle, Varsinais-Suomi

4.10.2021 @ 15:00 - 17:00

Hyvinvointia Riistasta- / Välmående av Vilt -hanke järjestää ravintola- alan ja elintarvikekaupan ammattilaisille tutustumisretken Vaskion metsästysseuran lahtivajalle.

Valkohäntäpeurakannan ja metsästyslupamäärien kasvaessa yhä useampi metsästysseura on kiinnostunut myymään luonnonvaraista tarkastamatonta riistan lihaa suoraan yleiseen kulutukseen. Kuluttajat ja ravintolat ovat myös kiinnostuneita riistan lihasta. Tarkastamatonta luonnonvaraista riistan lihaa on voinut myydä jo vuodesta 2012 alkaen tietyin ehdoin yleiseen kulutukseen, esimerkiksi ravintoloille ja kaupoille.

Aika: 4.10. klo 15.00 – 17.00 

Paikka: Vaskion Eränkävijät maja, os. Heinäsuontie 240, 25260 Vaskio (Salo)
Ajo-ohje: Keltaisesta portista sisään josta noin 600 metriä lahtivajalle.

Jokainen saapuu kohteeseen omalla kuljetuksella. Tilaisuuden aluksi esitellään Vaskion metsästysseuran lahtivajan toimintaa ja kerrotaan riistan käsittelystä. Lahtivaja on ilmoitettu elintarvikehuoneistoksi. Tämän jälkeen tutustutaan lahtivajan tiloihin, rakenteisiin ja toimintaan tarkemmin. Tutustumisretken lopuksi on kahvitarjoilu metsästysmajassa. Tilaisuudessa on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Tilaisuus on osallistujille maksuton, mutta paikkoja on rajoitettu määrä. Tilaisuuteen otetaan mukaan 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensisijaisena kohderyhmänä ovat ravintola-alan ja elintarvikekaupan ammattilaiset. Ilmoitathan samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Ilmoittaudu viimeistään ke 29.9. johanna.mattila@utu.fi tai 040 565 8121

Pyydämme huomioimaan sään mukaisen pukeutumisen, olemme osin ulkona. Osallistuille on varattuna hengitysmaskit. Mikäli koronasta johtuvat rajoitukset estävät tilaisuuksien järjestämisen, informoimme siitä ilmoittautuneita erikseen.

Lämpimästi TERVETULOA!

Lisätiedot: Johanna Mattila, johanna.mattila@utu.fi, 040 565 8121

Details

Date:
4.10.2021
Time:
15:00 - 17:00