Hävikkiviikko

Hävikkiviikko 13.-19.9.2021 haluaa nostaa ruoan arvostusta ja kertoa ruokahävikin vähentämisen tärkeydestä. Ruokahävikkiä syntyy ruokaketjun kaikissa vaiheissa, mutta kaikkein eniten kotitalouksissa. Hävikkiviikko pyrkii vaikuttamaan etenkin kuluttajiin, […]

Webinaari luonnontuotealan ennakointityöstä

Lähtölaukauksena luonnontuotealan toimintaohjelman päivittämiselle järjestetään 17.9.2021 klo 12.00-15.30 webinaari tulevaisuustyöskentelyn ja ennakoinnin työkalujen (mm. PESTE-analyysi) hyödyntämisestä. Toimintaa jatketaan myöhemmissä työpajoissa, joissa työstetään luonnontuotealan tulevaisuuskuvia, tavoitteita […]

Papuja pallon parhaaksi – yleisöluentosarja, osa 1

Ruokakulttuuri ja kuluttajat: Palkokasvit ja muut kasviproteiinit lautasillamme Miksi palkokasvit kiinnostavat juuri nyt? Suosittu yleisöluentosarja tulee taas – seuraa etäyhteyksin! Papuja pallon parhaaksi -yleisöluentosarjassa puidaan […]

Ilmastoruoka todeksi -webinaari

Tilaisuus on siirretty myöhempään ajankohtaan! Ilmastoruoka todeksi -tilaisuudessa esittelemme sinulle ohjelman ja kuulet, kuinka sitä käytännössä tullaan toteuttamaan. Ruokajärjestelmän edelläkävijät kertovat käytössä olevista ratkaisuista ja […]

Keski-Suomen Lähiruokakarnevaalit

Lähiruokakarnevaalit järjestetään 28.-29.9. Lisätietoja tulossa - seuraa https://www.aitomaaseutu.fi/tapahtuma/lahiruokakarnevaalit-2