Vähittäis- ja verkkokauppa Italiassa – osa 1 (FFF)

Mitä tapahtuu Italian vähittäis- ja verkkokaupassa ja miksi suomalaisten elintarviketuottajien pitäisi hakautua Italian markkinoille? Food from Finland -ohjelma tarjoaa nyt paikallisten asiantuntijoiden tilannekatsauksen mahdollisuuksista, 4.3. […]

Elintarviketurvallisuusjärjestelmä -webinaari

Yhä useampi asiakas meillä ja maailmalla vaatii elintarvikeyritykseltä sertifioitua laatujärjestelmää, oli yrityksen koko ja toimiala mikä tahansa. Tässä webinaarissa pureudutaan kolmen yleisimmän elintarviketurvallisuusstandardin BRC, FSSC2200 […]

Luomuelintarvikkeita kaupan hyllylle – ideoita uusiksi tuotteiksi

Webinaarissa kerrotaan luomubuumihankkeessa tuloksista ja luomutuotteista kehitetyistä konsepteista. Webinaari on tarkoitettu uusia luomutuotteita ideoiville ja nykyisten tuotteiden kehittämistä pohtiville. Aika: 12.3.2021 klo 9.00-11.30 Webinaari toteutetaan […]

Kotimaista papua pelloille, pötsiin ja possuille -webinaari

Päivitettyä tietoa palkokasvien viljelyn hyödyistä ja tulevaisuuden mahdollisuuksista. Aika: 12.3.2021 klo 10.00-12.30 Paikka: Teams-yhteydet Kotimaisten palkokasvien tuotannon ja käytön vauhdittamiseksi järjestämme kevään aikana kaksi webinaaria. […]

Kuntapäättäjätilaisuus: Valitse työtä ja elinvoimaa kuntiin

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja Maa- ja metsätaloustuottejain Keskusliitto MTK:n kanssa ja se on tarkoitettu kuntapäättäjille ja luottamushenkilöille sekä kuntavaaliehdokkaille Valitse työtä ja elinvoimaa […]

Kasvukausi kiikarissa! -etäseminaari

Tervetuloa maksuttomaan ja kaikille avoimeen villiyrttejä käsittelevään etäseminaariin. Kuule miten villiyrttejä hyödynnetään ruuassa, juomassa ja matkailussa, miten villihyönteisiä voi käyttää ja mikä on Ruokaa Luonnosta […]