Skip to content
  • Yhteystiedot
  • Ilmoita yrityksesi hakupalveluun
  • Tilaa uutiskirjeitä
  • Intra
  • –
  • FI
  • SV
  • EN
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Koordinaatiohanke
    • Ajankohtaista
  • Search
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Ajankohtaista
  • SV
  • EN
Etusivu » Tapahtumat
10 tapahtumat found.

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

  • Lista
  • Kuukausi
  • Päivä
Tänään
  • tammikuu 2021
  • to 28
    28.1.2021 @ 09:00 - 10:00

    Webinaari: Tietoa tavarantoimittajalle Gollista ja Synkasta

    Golli on digitaalinen tilaus- ja toimitusprosessi, joka yhdistää kaikki kaupparyhmät ja tavarantoimittajat ja mahdollistaa sähköiset tilaus-, toimitus- ja laskusanomat sekä kuljetustilaukset jne. Gollin myötä myös […]

  • to 28
    28.1.2021 @ 10:00 - 11:00

    Norsens potential / Kuoreen potentiaali

    Webbinarieserie: ”Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden”. Småskaligt kustfiske står inför stora utmaningar. Den här webbinarie-serien tar fasta på potential inom förädling av fisk […]

  • to 28
    28.1.2021 @ 11:00 - 12:30

    Webinaarisarja: E-commerce and Retail Technology Opportunities – Focus on France

    Business Finlandin järjestämässä kolmen webinaarin sarjassa tutustutaan asiantuntijoiden johdolla Ruotsin, Iso-Britannian ja Ranskan sähköisen kaupankäynnin mahdollisuuksiin. Vähittäiskaupan ala kehittyy nopeasti ja avaa kiinnostavia liiketoimintamahdollisuuksia suomalaisille […]

  • pe 29
    29.1.2021 @ 10:00 - 11:00

    Nya innovativa produkter av vildfisk / Uusia innovatiivisia tuotteita luonnonkalasta

    Webbinarieserie: ”Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden”. Småskaligt kustfiske står inför stora utmaningar. Den här webbinarie-serien tar fasta på potential inom förädling av fisk […]

  • helmikuu 2021
  • ma 1
    1.2.2021 @ 12:00 - 14:00

    Luonnontuotealan hanketoteuttajien etäpalaveri

    Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 1.2.2021 klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi

  • ti 2
    2.2.2021 @ 12:30 - 15:00

    Elintarviketurvallisuus ja elintarvikelaki, Oiva-järjestelmä, Pohjois-Karjala

    Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman laatuosaamisen opintokokonaisuuteen. Aika 2.2.2021 klo 12.30 – 15.00 Paikka: Etäkoulutus […]

  • ke 3
    3.2.2021 @ 09:00 - 10:15

    Tuloksia koronapandemian vaikutukset elintarvikealan jalostusyrityksille -selvityksestä, webinaari

    Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke (www.aitojamakuja.fi) kartoitti kyselyllä ja haastatteluilla syksyn 2020 aikana koronapandemian vaikutuksia elintarvikealan jalostusyritysten toimintaan: yritysten kokemuksia ja mahdollisia uusia toimintatapoja sekä tulevaisuuden näkemyksiä. […]

  • ke 3
    3.2.2021 @ 09:00 - 10:30

    Kiertotalous ja vastuullisuus elintarvikealalla –webinaari

    Webinaarissa esitellään elintarvikealalla kiertotalouden ja vastuullisuuden edistämiseksi tehtävää työtä. Ajankohtaista teemaa ja keskustelua alustavat Elintarviketeollisuusliiton, ProAgrian sekä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin puheenvuorot. Aika: keskiviikko 3.2.2021 klo […]

  • ke 3
    3.2.2021 @ 09:00 - 12:30

    Vihannesviljelystä uutta suuntaa kasvinviljelytilalle, Pohjois-Karjala

    Pohditko uusia vaihtoehtoja tilallesi? Haluatko monipuolistaa viljelykiertoa? Tilaisuudessa haetaan taloudellisesti kannattavia kasveja ja yhteistyöverkostoja samassa tilanteessa olevien kollegoiden kanssa. Webinaari pidetään 03.02.2021 klo 9.00 - […]

  • ke 3
    3.2.2021 @ 12:00 - 15:00

    Luomutuotteiden jalostustoimintaan liittyvän luomusuunnitelman laadinta, Pohjois-Karjala

    Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman laatuosaamisen opintokokonaisuuteen. Aika: 3.2.2021 klo 12.00 – 15.00 Paikka: Etäkoulutus […]

  • Edelliset Tapahtumat
  • Tänään
  • Seuraavat Tapahtumat
  • Google-kalenteri
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live
  • Vie .ics-tiedostona
  • Vie Outlook .ics -tiedostoon

Tietosuojaselosteissa kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietoja:
Aitojamakuja.fi sivustolla (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Aitojamakuja.fi yrityshakupalveluun jätettävien tietojen osalta (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Tietosuojaseloste ruokasektorin sähköpostilista (Linkki avaa PDF-tiedoston)
Sivuston rahoittajien ja toimijoiden logot: Turun yliopisto, Helsingin yliopiston Ruralia-keskus, ProLuomu, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus, Maaseutu.fi, Maa- ja metsätalousministeriö, MTK ja SLC.

© 2025 aitojamakuja.fi – Kaikki oikeudet pidätetään