• Webinaari: Korjuu.com verkkokaupan esittely

    Nyt on tarjolla pienille elintarvikeyrityksille suunnattu webinaari, jossa esitellään Korjuu.com verkkokauppaa. Yrittäjä Tommi Vuorenmaa kertoo toiminnasta 19.5. klo 13-14. Ilmoittautumiset webinaariin bit.ly/korjuu Webinaarin järjestää Pohjanmaan […]

  • Älymaatalous-keskustelusarja kevätkesällä 2020

    Mille pohjalle rakennetaan suomalainen älymaatalous? Maataloutemme ja koko ruokajärjestelmämme kestävänä perustana ovat investoivat, kehittyvät, kannattavat ja kilpailukykyiset tilat. Osaaminen, innovaatiot ja tiedon fiksu hyödyntäminen ovat […]

  • Luonnontuotteet II, käytännön päivät, Joensuu

    Luonnonyrtit elintarvikkeiden raaka-aineina. Käytönnön päivät: 1. pv: Luonnonyrttien talteenotto ja säilöntä, 2. pv: Luonnonyrtit ruoanvalmistuksessa. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen […]

  • SOME-haltuun webinaari

    Tule mukaan some-webinaariin, jossa mietitään sitä oikeaa some-viestintää juuri sinun yrityksellesi. 26.5. klo 13.00 - 15.00 pidettävän webinaarin sisältönä: lyhyt katsaus Suomen suosituimpiin kanaviin ja […]

  • Älymaatalous-keskustelusarja kevätkesällä 2020

    Mille pohjalle rakennetaan suomalainen älymaatalous? Maataloutemme ja koko ruokajärjestelmämme kestävänä perustana ovat investoivat, kehittyvät, kannattavat ja kilpailukykyiset tilat. Osaaminen, innovaatiot ja tiedon fiksu hyödyntäminen ovat […]

  • Tuotteista Suomen suvi -koulutuskokonaisuus

    Forssan ammatti-instituutti Saksankatu 26, Forssa

    Koulutus painottuu tuotekehityksen näkökulmaan sekä alan- ja sidosryhmätoimijoiden osaamisen kokemukselliseen hyödyntämiseen. Opintoihin on mahdollisuus sisällyttää osallistujien aktiivisuuden ja kiinnostuksen mukaan lisäopintoja esim. elintarvikeviennistä. Osallistujilla on […]

  • Webinaari kuhnuritoukkien hyödyntäminen elintarvikkeena

    Kuhnuritoukille on haettu SML:n toimesta uuselintarvike statusta. Hakemustamme ei ole vielä hyväksytty, mutta koska sen käsittely on prosessissa, voidaan kuhnuritoukkia myydä elintarvikkeeksi myös kesällä 2020. […]

  • Elintarvikekuljetukset ja niiden yhdistely muihin kuljetuksiin -webinaari

    Webinaarissa esitellään elintarvikkeiden ja muiden kuljetusten yhdistelyn mahdollisuuksia sekä niihin liittyvää lainsäädäntöä. Yhdistelystä kertovat webinaarissa julkaistavan infograafin pohjalta Arttu Lauhkonen/VTT sekä Johanna Mattila/Turun yliopisto Brahea-keskus. […]

  • Food Business Challenge 2020 finaali: FBC Awards online

    Valtakunnallisessa Food Business Challenge –ideakilpailussa palkitaan opiskelijoiden parhaat uudet liikeideat ja innovaatiot ruoka-alalla pellolta pöytään. Keynote -puheenvuoro: Lauri Reuter, Nordic FoodTech VC: Ruoan kestäviä tulevaisuuksia: […]