Elintarvikepäivä
Vastuullinen ketju ideasta makunautintoon! Elintarvikepäivä 2019 - ohittamaton ruokavaikuttajien tapahtuma. Alan ykköstapahtuma tarjoaa jälleen laajan kattauksen tuoreita näkökulmia muun muassa kilpailukyvystä, ruokaympäristöstä, ravitsemuksesta, materiaalitehokkuudesta, lohkoketjuista […]
Hyönteisalan toimijoiden treffit
Tervetuloa Hyönteisalan toimijoiden treffeille Ouluun! 08.05.2019 klo 9.00-11.00, Flying Reindeer -ravintola, Saaristonkatu 14, Oulu Tilaisuudessa keskustellaan muun muassa hyönteisalan alueellisista, valtakunnallisista ja kansainvälisistä näkymistä. Tilaisuus […]
Ruokaviraston koulutuksia elintarvikeyrityksille ja alasta kiinnostuneille Lapissa
Esillä erityisesti liha-alan laitoksen perustaminen, elintarvikkeiden myynti ja kasvikunnan tuotteiden jalostaminen maatilalla sekä elintarvikevienti. Aika: Torstai 9.5.2019 klo 12.30 – 16.00 Paikka: Sodankylän kunnanviraston valtuustosali, Jäämerentie 1, […]
Ruokaviraston koulutuksia elintarvikeyrityksille ja alasta kiinnostuneille Lapissa
Päivien sisältönä elintarvikeyrityksen, etenkin ravintolan, perustaminen sekä elintarvikevienti ja rahoitusmahdollisuudet. Aika: Perjantai 10.5.2019 klo 9-12 Paikka: Kittilän kunnantalo, valtuustosali, Valtatie 15, 99100 Kittilä Ilmoittautumiset: www.lyyti.in/ruokavirasto_pkneuvonta_kittila Kittilässä aiheena […]
Ruoka-ala kasvuun Etelä-Savossa
Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Mikkeliin 15.5.2019! Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. […]
Ruoka-ala kasvuun Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa
Lappeenrannan Upseerikerho Upseeritie 2, LappeenrantaTervetuloa kuulolle ja keskustelemaan ruoka- ja elintarvikealan yrittäjät, kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät ja muut toimijat! Ruoka-ala kasvuun - tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta 16.5.2019 klo 9.00-12.30 Lappeenranta, […]
Webinaari Artesaaniruuan SM-kilpailu 2019 – infoa osallistumista miettiville
Noin puolen tunnin webinaarin aikana saat selville, mitä pitää sisällä Artesaaniruuan SM-kilpailu, joka järjestetään nyt kolmatta kertaa Jyväskylässä 13.-14.9.2019 ja miten siihen kannattaa valmistautua. Asiaa […]
Yrittäjä: Paikallisuudesta lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun – seminaari ja työpaja Jyväskylässä
Suomalaiset tuntevat Parmankinkun, mutta tunteeko italialainen Lapin Puikulan? Nimisuojatuotteista lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun yhteistyössä muiden kanssa -seminaari & työpaja järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella (Rajakatu 35, […]
Taitaja2019 ja Lähellä tuotettua tapahtuma Joensuussa
Taitaja2019 -tapahtuman yhteydessä pääset tutustumaan, maistamaan ja hankkimaan vaikka kotiin viemiseksi maakunnan elintarvikealan yritysten tuotteita. Areenan etupihalta löytyy Lähellä tuotettua -tapahtuma, jonka maakunnan elintarvikealan yrittäjät […]
Luonnontuotteet elintarvikkeena – nimisuojaus mahdollisuutena Oulussa
Tilaisuuden aiheina ovat luonnonkasvien käyttö elintarvikkeissa sekä luonnontuotteiden EU-alkuperämerkinnät. Oulussa 22.5.2019 klo 11.30 - 16.15 Ohjelma (Huom. ohjelmamuutokset mahdollisia): 11.30 Tervetuloa 11.45 Luonnonkasvit elintarvikkeina: Yleistä […]