Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ruoka-ala kasvuun Etelä-Savossa

ke 15. toukokuu @ 12:30 - 16:00

Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Mikkeliin 15.5.2019!

Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita keskustelemaan kehittämistyöstä ja vaihtamaan kuulumisia valtakunnallisesta ja alueellisesta toiminnasta. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatio- ja KURVI -hankkeiden järjestämän tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa.

Paikka:       Kenkävero, Pursialankatu 6, Mikkeli

Aika:           15.5.2019 klo 12.30 – 16, iltapäiväkahvit noin klo 14

Ohjelma

Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti

Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.

  • Heidi Valtari, Marja-Riitta Kottila ja Juha Rutanen, Ruokasektorin koordinaatiohanke
  • KURVI – Kumppanuudella ruokasektorille vuorovaikutusta ja innovatiivisuutta, Taina Harmoinen, Xamk
  • Luomubuumi, Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti
  • Elintarvikealan yritysten kehittämistä maaseuturahoituksella, Jukka Kotro, Etelä-Savon ELY-keskus
  • Yrittäjien puheenvuorot

Tauko

Superhyvä

Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy

Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke

Jenni Stenius, Ruokavirasto

Miten tästä jatkamme?

Ilmoittautumiset 7.5.2019 mennessä http://ty.fi/ruoka-etelasavo

Lisätietoja:

Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929

Taina Harmoinen, KURVI – Kumppanuudella ruokasektorille vuorovaikutusta ja innovatiivisuutta, XAMK, taina.harmoinen@xamk.fi, 040 662 5560

Tiedot

Päivämäärä:
ke 15. toukokuu
Aika:
12:30 - 16:00