Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ruoka-ala kasvuun Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa

to 16. toukokuu @ 09:00 - 12:30

Tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan ruoka- ja elintarvikealan yrittäjät, kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät ja muut toimijat!

Ruoka-ala kasvuun – tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta

16.5.2019 klo 9.00-12.30

Lappeenranta, Raatimiehenkatu 17 C III krs., kokoustila Raatimies

Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa kerrotaan ja keskustellaan ajankohtaisista pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämiseen liittyvistä teemoista, tapahtumista, hankkeista – näkökulmina erityisesti lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatiohankkeen järjestämän tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa.

Ohjelma

Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti

Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.

  • Päivi Töyli, Marja-Riitta Kottila ja Juha Rutanen, Ruokasektorin koordinaatiohanke
  • Ajankohtaista ruoka-alalla Kaakkois-Suomessa, Sanna Lento-Kemppi, Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus
  • Töitä luonnosta -hanke (Kaakkois-Suomi), Reetta Tupasela, 4H
  • Rahoittajan näkökulmia ruoka-alan kehittämiseen Kaakkois-Suomessa, Leena Hyrylä, Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Tauko

Nimisuojattu elintarvike profiloituu laatuun ja paikallisuuteen

Marjo Särkkä-Tirkkonen, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti

Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke

Kaisa Kukkonen ja Jenni Stenius, Ruokavirasto

Miten tästä jatkamme?

 

Ilmoittautumiset 9.5.2019 mennessä http://ty.fi/ruoka-kaakkoissuomi

Lisätietoja:

Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929

Tuula Repo, ProAgria Etelä-Suomi ry

Sanna Lento-Kemppi, Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus

Tiedot

Päivämäärä:
to 16. toukokuu
Aika:
09:00 - 12:30

Tapahtumapaikka

Lappeenranta
Lappeenranta,