• The Nordic Joint Committee for Agricultural and Food Research, Helsinki

    Ruokajärjestelmän kestävyyskysymyksiä koskevia tapahtumia Helsingissä 26.-28.5.2025 Kolme toisiinsa kytkeytyvää tapahtumaa toukokuun lopussa Helsingissä Strategisen tutkimuksen Kohti kestävää, terveellistä ja ilmastoneutraalia ruokajärjestelmää (FOOD) -tutkimusohjelman loppuseminaari Aika: […]

  • Kehitä ruokamatkailutuotteita tarinallistamisen avulla, webinaari 1

    Tule mukaan ja inspiroidu siitä, miten voisit kehittää liiketoimintaasi ja tuotteitasi tarinallistamisen avulla. Webinaarit ovat käytännönläheisiä työpajoja, ja webinaarien tuloksena on tarkoitus kehittää idea ruokamatkailutuotteesta. […]

  • Onko suomalainen ruokavienti myötätuulessa? -webinaari

    Tervetuloa tilaisuuteen, jossa pureudumme ajankohtaisiin maatalouden markkinanäkymiin. Julkistuswebinaari 3.6.2025 klo 9:00 – 11:00 09:00-09:05 Tervetuloa ja tilaisuuden käytännöt, erikoistutkija Terhi Latvala 09:05-09:35 Viljan, valkuaiskasvien ja lihan […]

  • Erityisestä menestykseksi – nimisuoja myyntivalttina, webinaari

    Tuotteen nimisuoja kertoo tarinaa alkuperästä ja laadusta. Siitä, että tuote on erityinen. Mutta miten nimisuojamerkistä tehdään myyntivaltti, joka tuottaa lisäarvoa elintarvikeyrityksille sekä matkailu- ja ravintola-alalle? […]

  • Todistetusti laatua! -webinaari ja työpaja, Kainuu

    Johdannossa aiheeseen syvennytään laadun eri ulottuvuuksiin kuten turvallisuus, ravitsemuksellisuus, aistinvaraiset ominaisuudet, laadun merkitys kuluttajille, yrityksille ja yhteiskunnalle, omavalvonta, HACCP, laadunhallinnan standardit ja laadun varmistamisen työkalut. […]

  • Villiyrttikarkelot 2025, Oulu

    Tervetuloa tutustumaan paikallisiin luonnontuotteisiin ja kokemaan villiyrttien kiehtova maailma Åströmin puistossa Oulussa (Mannenkatu 1) järjestettävään koko perheen tapahtumaan. Vapaa pääsy! 7.6.2025 klo 10-16 Tiedätkö, mitä […]