Skip to content
  • Yhteystiedot
  • Ilmoita yrityksesi hakupalveluun
  • Tilaa uutiskirjeitä
  • Intra
  • –
  • FI
  • SV
  • EN
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Koordinaatiohanke
    • Ajankohtaista
  • Search
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Ajankohtaista
  • SV
  • EN
Etusivu » Tapahtumat
10 tapahtumat found.

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

  • Lista
  • Kuukausi
  • Päivä
Tänään
  • maaliskuu 2025
  • ti 18
    ti 18. maaliskuun @ 09:00 - 16:00

    Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Kuopio

    Ruuan tuotannon pitkän aikavälin strategiatyö on vaiheessa, jossa ruokajärjestelmän eri toimijoita otetaan mukaan strategian sisällön tuottamiseen. Ruokajärjestelmän toimivuus ja kestävyys on kansallisesti erittäin tärkeä asia, […]

  • ti 18
    ti 18. maaliskuun @ 09:30 - 10:30

    ETS: Kuluttaja haluaa kalaa! – Mitä jokaisen elintarvikealan asiantuntijan tulisi tietää kalasta? -webinaari, osa 3

    Kalan kulutuksen lisääminen hyödyttäisi koko elintarviketaloutta ja kuluttajat haluaisivat näin tehdä, mutta mitä he oikeasti haluavat. Mikä on oikeasti vastuullista kalaa? Mitä ympäristö- ja terveyshyötyjä […]

  • ti 18
    ti 18. maaliskuun @ 13:00 - 15:00

    Luonnontuotteiden keruun ja luomusertifioinnin organisoinnin fokusryhmä, Teams

    Jatkamme 18.3.2025 klo 13-15 luonnontuotteiden keruutoiminnan ja luomusertifioinnin kehittämiskysymyksien käsittelyä helmikuussa aloitetun keskustelun pohjalta. Aiheina mm. luomukeruun ryhmäsertifiointi, keruun sopimusmallin valmistelu, evästykset marraskuun Luonnontuotepäiville ja […]

  • ti 18
    ti 18. maaliskuun @ 16:30 - 20:00

    Kädet jauhoissa – Uudistavan ruokamatkailun mahdollisuudet, Oulu

    Tervetuloa kuulemaan uudistavan ruokamatkailun mahdollisuuksista Pohjois-Pohjanmaalla! Voisiko ruokamatkailu olla osa yrityksesi toimintaa? Tiedätkö, miten matkailuaktiviteettiin saadaan uudistava näkökulma? Tule mukaan toiminnalliseen tapahtumaan, jossa kuulet teemaan […]

  • ke 19
    ke 19. maaliskuun @ 09:00 - 16:00

    Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Kouvola

    Ruuan tuotannon pitkän aikavälin strategiatyö on vaiheessa, jossa ruokajärjestelmän eri toimijoita otetaan mukaan strategian sisällön tuottamiseen. Ruokajärjestelmän toimivuus ja kestävyys on kansallisesti erittäin tärkeä asia, […]

  • to 20
    to 20. maaliskuun @ 15:00 - 16:00

    Luomuinstituutin webinaarisarja: Luomusadoissa on hyödyntämätöntä kasvupotentiaalia

    Luomuinstituutin johtaja Sari Iivonen koordinoi vuosina 2022-2024 toteutettua ja Hiilestä kiinni-ohjelmasta rahoitettua Luomuviljelyn viljelyvarmuuden ja ilmastokestävyyden parantaminen sekaviljelyn ja syyskylvöisten valkuaiskasvien avulla (LuoVaMix) -hanketta. Hankkeessa […]

  • pe 21
    pe 21. maaliskuun @ 11:00 - 13:30

    Ruokahävikki-webinaari

    Bio- ja kiertotalouden tutkimusalan FoodLoops-hanke järjestää 21.3. klo 11-13:30 koulujen ruokahävikin vähentämiseen tähtäävää kehitystyötä ja projektin tuloksia esittelevän webinaarin. Tilaisuus tarjoaa vaiheittaisen koulutuksen yhteiskehittämisprosessista kuntien, […]

  • ma 24
    ma 24. maaliskuun @ 14:00 - 15:00

    D.O. Saimaa -merkki käyttöön ja hyödyksi -info, Teams

    Ruoantuottajille, jatkojalostajille, ruokamatkailuyrityksille, ravintoloille! Olisiko sinun yrityksellesi tai tuotteelle hyötyä D.O. Saimaa laatu- ja alkuperämerkistä? Haluatko profiloitua paikallisruokaan? Oletko paikallinen ruoantuottaja, joka haluaa myydä raaka-aineita […]

  • ma 24
    ma 24. maaliskuun @ 15:30 - 17:00

    Luomutärskyt ammattikeittiöille, Salo

    Kiinnostaako luomun lisääminen keittiössä? Tule kuulemaan, mitä luomu on ja miten sen käyttöä voisi lisätä. Vuoden 2025 aikana järjestämme myös muita luomuisia tilaisuuksia ammattikeittiöille, joista […]

  • ma 24
    ma 24. maaliskuun @ 18:00 - 20:30

    Lounaissuomalainen yhteinen ruokajärjestelmä avoimesti ja rakentavasti, Humppila

    Elonkierron Ystävät ry sekä Lounais-Hämeen MTK järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen paneelikeskustelun ”Lounaissuomalainen yhteinen ruokajärjestelmä avoimesti ja rakentavasti”. Tilaisuus järjestetään Jokioisten Tietotalon yläkerrassa (Humppilantie 9) maanantaina […]

  • Edelliset Tapahtumat
  • Tänään
  • Seuraavat Tapahtumat
  • Google-kalenteri
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live
  • Vie .ics-tiedostona
  • Vie Outlook .ics -tiedostoon

Tietosuojaselosteissa kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietoja:
Aitojamakuja.fi sivustolla (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Aitojamakuja.fi yrityshakupalveluun jätettävien tietojen osalta (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Tietosuojaseloste ruokasektorin sähköpostilista (Linkki avaa PDF-tiedoston)
Sivuston rahoittajien ja toimijoiden logot: Turun yliopisto, Helsingin yliopiston Ruralia-keskus, ProLuomu, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus, Maaseutu.fi, Maa- ja metsätalousministeriö, MTK ja SLC.

© 2025 aitojamakuja.fi – Kaikki oikeudet pidätetään