Protein Vision – Interactive Broadcast Series
Innovations in Alternative Meat & Dairy From plant-based to cell cultured, alternative meat and dairy has excited innovators and investors alike. But is the category […]
Läheltä Ruokaa Etelä-Karjalassa, Lappeenrannan kauppatori
Tilaisuus on avoinna yleisölle 1.7.2023 klo 9-13. Juontajana toimii Ulla Liukkonen, keittiömestari ja Etelä-Karjalan ruokalähettiläs. Karelia à la carte -verkoston yrittäjät esittelevät ja myyvät tuotteitaan […]
Tyrnävän uuden perunan juhla
Tyrnävän vanhan pappilan pihapiirissä 21.-22.7. Lisätietoja Facebookissa
Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali, Imatra
Saimaa European Region of Gastronomy -pilottitapahtuma 25. – 29.7.2023 Imatralla. Taste Saimaa -pilotteja toteutetaan vuoden 2023 aikana tapahtumayhteistyönä, yksi kussakin mukana olevassa kaupungissa ja maakunnassa […]
Ruokaprovinssikahvit
Elokuun toisena päivänä keitämme taas livekahvit, jonka aiheena onkin tee. Miten teen valmistaminen voikin olla niin helppoa ja vaikeaa samaan aikaan? Mitä tee on, miten […]
Metsiemme satoisimmat sieniaarteet, Muonio ja etänä
Luonnontuotealan kasvukoordinaattori -hankkeen päätavoitteena on luoda Länsi-Lappiin elinvoimainen luonnontuotealan osaamiskeskittymä: verkosto, joka kehittää ja kasvattaa alueen luonnontuotealan osaamista ja liiketoimintaa monialaisesti. Hankkeessa järjestetään työpajojen sarja […]
Näytteilleasettajaksi tai opintomatkalle Grüne Woche-messuille Berliiniin 2024, infowebinaari
Maailman suurin elintarvike- ja ruokamatkailualan kuluttajatapahtuma Internationale Grüne Woche (IGW) pidetään Berliinissä 19. – 28.1.2024. Yrityksiä ja hankkeita kutsutaan mukaan osallistumaan Suomen maaosastolle messuille. Tavoitteena […]
Kick-start kiertotalouteen – DIVA-hankkeen lopputapahtuma, Forssa ja etänä
Data ja innovaatiot vihreän siirtymän tukena elintarvikealalla (DIVA) - REACT-EU hankkeen (2021-2023) lopputapahtuma järjestetään hybridinä - varsinainen livetapahtumapäivä järjestetään Hotel Fabrikin tiloissa (Hämeentie 7, Forssa). Yritysten edustajat […]
Kasvotusten kalasta -tapahtuma – Kalan digijälki-hankkeen loppuwebinaari
Elinkeinokalatalouden digitalisaatio 2030 torstaina 17.8.2023 klo 13.00–17.00 Ohjelmassa muun muassa, millaisia mahdollisuuksia uusi teknologia voi tuoda kotimaisen kalan edistämisen kokonaisuuteen, jäljitettävyydestä, kalatalouden valvonnan uudistuksista ja […]
Herkkujen Häme, Hämeenlinna
Herkkujen Häme, maakunnallinen ruokatori, rakentuu Hämeenlinnan torille torstaina 17.8.2023 klo 15-19. Julistamme Kanta-Hämeen ruokamaakunnaksi! Hämeessä, aitojen makujen maakunnassa kannattaa lähteä omalle herkuttelukierrokselle. Löydät Vanajan kalaa, […]