Protein Vision – Interactive Broadcast Series

Innovations in Alternative Meat & Dairy From plant-based to cell cultured, alternative meat and dairy has excited innovators and investors alike. But is the category […]

Läheltä Ruokaa Etelä-Karjalassa, Lappeenrannan kauppatori

Tilaisuus on avoinna yleisölle 1.7.2023 klo 9-13. Juontajana toimii Ulla Liukkonen, keittiömestari ja Etelä-Karjalan ruokalähettiläs. Karelia à la carte -verkoston yrittäjät esittelevät ja myyvät tuotteitaan […]

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali, Imatra

Saimaa European Region of Gastronomy -pilottitapahtuma 25. – 29.7.2023 Imatralla. Taste Saimaa -pilotteja toteutetaan vuoden 2023 aikana tapahtumayhteistyönä, yksi kussakin mukana olevassa kaupungissa ja maakunnassa […]

Ruokaprovinssikahvit

Elokuun toisena päivänä keitämme taas livekahvit, jonka aiheena onkin tee. Miten teen valmistaminen voikin olla niin helppoa ja vaikeaa samaan aikaan? Mitä tee on, miten […]

Metsiemme satoisimmat sieniaarteet, Muonio ja etänä

Luonnontuotealan kasvukoordinaattori -hankkeen päätavoitteena on luoda Länsi-Lappiin elinvoimainen luonnontuotealan osaamiskeskittymä: verkosto, joka kehittää ja kasvattaa alueen luonnontuotealan osaamista ja liiketoimintaa monialaisesti. Hankkeessa järjestetään työpajojen sarja […]

Herkkujen Häme, Hämeenlinna

Herkkujen Häme, maakunnallinen ruokatori, rakentuu Hämeenlinnan torille torstaina 17.8.2023 klo 15-19. Julistamme Kanta-Hämeen ruokamaakunnaksi! Hämeessä, aitojen makujen maakunnassa kannattaa lähteä omalle herkuttelukierrokselle. Löydät Vanajan kalaa, […]