Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kick-start kiertotalouteen – DIVA-hankkeen lopputapahtuma, Forssa ja etänä

ti 15. elokuun @ 13:00 - 20:00

Data ja innovaatiot vihreän siirtymän tukena elintarvikealalla (DIVA) – REACT-EU hankkeen (2021-2023) lopputapahtuma järjestetään hybridinä – varsinainen livetapahtumapäivä järjestetään Hotel Fabrikin tiloissa (Hämeentie 7, Forssa). Yritysten edustajat ja kiertotaloustoimijat ovat tervetulleita verkostoitumaan, keskustelemaan sivuvirtojen jatkohyödyntämisestä, datan tehokkaammasta käytöstä sekä kiertotalouden ja vastuullisuuden edistämisestä hyvän lähiruoan ja rennon tilaisuuden merkeissä.

15.8. klo 13-20

Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu!

Luvassa esimerkiksi:

  • MakuTori – tule ja tutustu elintarvikealan sivuvirtoihin ja koe maisteluelämys
  • Asiantuntijapuheenvuorot – keynote-puhujina psykologi Tony Dunderfelt (livenä) ja juristi Anne Vanhala (virtuaalialustalla videoluento)
  • Kannattavaa kiertotaloutta – rento työpaja kiertotalouden edistämisestä kiinnostuneille yrityksille ja yhteistyökumppaneille

Data ja innovaatiot vihreän siirtymän tukena elintarvikealalla – hanke rahoitetaan osana Euroopan Unionin Covid-19 pandemian johdosta toteuttavia toimia. Hanketta rahoitetaan Euroopan Sosiaalirahastosta – rahoittajana toimii Hämeen ELY-keskus.

Tiedot

Päivämäärä:
ti 15. elokuun
Aika:
13:00 - 20:00