Lepaa 2023
Lepaa-näyttelyssä tavataan tuttuja ja työkavereita sekä tutustutaan paikan päällä uutuuksiin. Lepaa 2023 järjestetään 17.–19. elokuuta 2023 Lepaalla Hattulassa Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan yksikön upeissa kartanomaisemissa. Vehreä […]
Ollikkalamessut, Kannus
Lämpimästi tervetuloa Kannukseen Ollikkala-messuille tutustumaan maaseudun monipuoliseen tulevaisuuteen ja mahdollisuuksiin 18.-19.8.2023! Tutustu maaseudun monipuoliseen tulevaisuuteen ja mahdollisuuksiin! Mukana teknologiaa pellolta, navetasta ja metsästä sekä eläimiä, hyvinvointia […]
Vastuullisempaa kattausta, Helsinki
Ovatko vastuullisuus ja ravitsemisala lähellä sydäntäsi? Jos ovat, niin tule ehdottomasti kuulemaan mitä meillä on näistä teemoista kerrottavana! Vastuullisempaa kattausta -tapahtuma 21.8.2023 Helsingissä klo 14:30-18:15 […]
Erikoiskasveista uusia liiketoimintamahdollisuuksia, Halsua
Tilaisuudessa esitellään Uusia mahdollisuuksia kasvipohjaisten raaka-aineiden jatkojalostamiselle ja viennille Keski-Pohjanmaalla -hankkeen (Erikoiskasvit) tuloksia, Makuaarteet -hankkeen ja N63Herbs -hankkeen tavoitteita ja toimenpiteitä. Aika: 22.8.2023 klo 09:15 […]
Kestävyyttä kevät- ja syysmuotoisista erikoiskasveista, Jokioinen
Kevät ja alkukesä ovat jälleen olleet säiden suhteen poikkeuksellisia, ja kylmyys tai kuivuus on vaikeuttanut kasvien kasvua. Vettä lopulta saatiin, mutta sitä kaivattiin paljon aiemmin. […]
Ruoka ja Teknologia – NYT!, Seinäjoki
Seinäjoen ammattikorkeakoulu kutsuu ruoka-alan yrityksiä ajankohtaisen tiedon ja teknologian äärelle. Haluamme auttaa yrityksiä menestymään NYT eikä vasta tulevaisuudessa! Tarjolla hyviä puheenvuoroja (Atria, Foodwest, Robert Nemlander) […]
Webinaari FSSC 22000 -standardin version 6 uusista vaatimuksista
HACCP-tiimin vetäjä tai jäsen, laatupäällikkö tai laatuvastaava. Ilmoittaudu FSSC 22000 -standardin uuden 6-version muutoksia koskevaan webinaariin. Foodwest Oy järjestää keskiviikkona 23.8.2023 kello 12:30-14:30 (Teams) webinaarin, jossa […]
Miten ruokajärjestelmän toimijat voivat arvioida ympäristötekojen oikeudenmukaisuutta?, webinaari
Just food -tutkimushanke on kehittänyt reilua ruokamurrosta tukevan Reiluustyökalun, joka on tarkoitettu julkisen hallinnon, yritysten, ruokapalveluiden ja järjestöjen ympäristötekojen suunnittelun, päätöksenteon sekä toimeenpanon tueksi. Työkalu auttaa arvioimaan ympäristötoimia oikeudenmukaisen ruokamurroksen näkökulmasta ja […]
Papuja pallon parhaaksi: Vähentääkö palkokasvien viljely ja rehukäyttö ympäristöpäästöjä?
Yleisöluentosarjan kolmantena iltana keskustelemme palkokasvien viljelyn ja rehukäytön ympäristöpäästöistä erityisesti kasvihuonekaasupäästöjen näkökulmasta. Millaisia kasvihuonekaasupäästöjä palkokasvien viljelystä syntyy ja miten asiaa tutkitaan? Miten palkokasvien lisääminen lehmien […]
Maalaismarkkinat Joensuussa
Tervetuloa viettämään Suomalaisen luonnon päivää unohtumattomalla tavalla! Järjestämme Joensuun torilla lauantaina 26. elokuuta Maalaismarkkinat, jotka tarjoavat herkullisen yhdistelmän paikallisia makuja ja käsityötaitoa. Tapahtuma on avoinna […]