Mission Zero Foodprint – Ravintolan hiilijalanjäljillä

Mistä ravintolan hiilijalanjälki syntyy ja miksi ravintolan kannattaa kiinnittää siihen huomiota? Entä millaisia työkaluja hiilijalanjäljen mittaamiseen on tarjolla? Mission Zero Foodprint -hankkeen webinaarissa kuulet pilottiravintoloiden kokeilemasta […]

Yrttipoimijakoulutus Laukaassa

Tule suorittamaan yrttipoimijakortti! 10.06.2021 17:00 - 20:00 Luonnosta tuotteeksi -hankkeen poimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat voikukka, mesiangervo ja maitohorsma. Koulutuksessa käydään läpi: Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö […]

Pirkanmaan Ruokafoorumi

Tule mukaan Ruokafoorumiin suuntaamaan Pirkanmaan ruoka-alaa uuteen aikaan! Pe 11.6. klo 8:30-12 järjestettävään etätilaisuuteen kutsutaan nyt mukaan ruoka-alan ytimessä mukana olevia ammattilaisia, tutkijoita, vaikuttajia ja […]

Jatkojalostuksen avulla arvonlisää luonnontuotteille ja alueille?

Tervetuloa mukaan Luonnontuotealan rajat rikkova liiketoimintaekosysteemi (LUTU) -hankkeen toiseen webinaariin ja työpajaan kuuntelemaan ja pohtimaan jatkojalostuksen mahdollisuuksia ja haasteita luonnontuotealan yrittäjien näkökulmasta! 15.6.2021 klo 13-15 […]