Kalenteri / Tapahtumat
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
3 tapahtumat,
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla: viestintäosaaminen
Moduuli 10 aiheena lokakuussa on viestintäosaaminen. - myynti- ja markkinointiviestintä 22.10. klo 12.00 - 15.30 - digitaalinen markkinointi, mallit ja työkalut 24.10. klo 11.30 - […]
Elintarvikejalostuksen hanketreffit, etäyhteydellä
Elintarvikejalostuksen hanketreffit, etäyhteydellä
Lämpimästi tervetuloa Elintarvikejalostuksen hanketreffeille 28.10. Oi jalostamisen jalo taito! Jalostuksella elintarviketuotteiden arvoa saadaan nostettua, mutta se vaatii monipuolista osaamista, tiloja ja muita resursseja. Yhteistyö on yksi […]
Innovaatioiltapäivä Etelä-Savossa
Innovaatioiltapäivä Etelä-Savossa
Viime vuoden tapaan ESedulla järjestetään innovaatioiltapäivä, jossa on nähtävillä ja maisteltavissa erilaisia elintarviketuotekokeiluja – tänä vuonna pääraaka-aineeksi valittiin kuore. Iltapäivässä on myös mukana kala-alan yrittäjiä […]
5 tapahtumat,
Tiedosta toimintaa maankäyttösektorilla -tapahtuma, Helsinki ja etänä
Tiedosta toimintaa maankäyttösektorilla -tapahtuma, Helsinki ja etänä
Maankäyttösektorin ilmastotoimia edistävän uuden tiedon tuottamiseen on laitettu merkittävä määrä rahaa ja työtä. Hiilestä kiinni -toimenpidekokonaisuuden viimeisetkin hankkeet ovat päättymässä. Miten tämä tieto saadaan pienentämään päästöjä ja […]
Yhteistyössä luomua Hämeeseen, Inkalan Kartano
Yhteistyössä luomua Hämeeseen, Inkalan Kartano
LuomuHäme visiossa 2030 sekä Luomu 2.0 ohjelmassa yksi tulevaisuuden kehittämisen painopisteistä on jalostusasteen lisääminen. Luomukysynnän kasvu on suoraan riippuvainen elintarvikkeiden jalostusasteen nostamisesta ja uusien tuotteiden […]
Elintarvikkeiden ja luonnontuotteiden konseptointi Saksan markkinoille 1
Elintarvikkeiden ja luonnontuotteiden konseptointi Saksan markkinoille 1
Kahden valmennuskerran kokonaisuudessa saat kattavan käsityksen tuotteistamisen eri vaiheista ja saat työkaluja vakuuttavan konseptin rakentamiseen. Valmennuksissa käsitellään seuraavia teemoja: Mistä tuotteistaminen lähtee liikkeelle, ja mitä […]
Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan – osa 2, webinaari
Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan – osa 2, webinaari
Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahasto järjestää webinaarin tiistaina 29.10. klo 13.30-15.00. Webinaari on tarkoitettu erityisesti kala-alan yrityksille ja ammattikeittiöille. Webinaari on osa keväällä 2024 käynnistynyttä […]
3 tapahtumat,
HANSALIM – a South Korean concept for selling and marketing local products
HANSALIM – a South Korean concept for selling and marketing local products
Lokakuun Verkostoaamuun 30.10. klo 8:30-10:00 saapuu kansainvälisiä vieraita kertomaan Etelä-Koreasta lähtöisin olevasta HANSALIM-konseptista, joten tämä verkostoaamu on englanniksi. Tervetuloa linjoille! Learn more about HANSALIM- a […]
Osta ja myy helposti – hyödynnä digiä – webinaari, Etelä-Savo
Osta ja myy helposti – hyödynnä digiä – webinaari, Etelä-Savo
Tietoisku on suunnattu erityisesti tuottajille, suoramyyntitiloille, elintarvikejatkojalostajille eli yrityksille, jotka harjoittavat suoramyyntiä. Aamupäivän aikana luodaan katsaus olemassa oleviin myyntikanaviin ja esimerkkinä kerrotaan Graanin myynti- ja […]
Elintarvikehygienia yritystoiminnassa, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Elintarvikehygienia yritystoiminnassa, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]
5 tapahtumat,
Ikääntyneiden ravitsemus ja erityisruokavaliot, Helsinki
Ikääntyneiden ravitsemus ja erityisruokavaliot, Helsinki
Tämä koulutus on tarkoitettu keittiön henkilökunnalle ja osaston työntekijöille, jotka ovat vastuussa ikääntyneiden aterioiden valmistuksesta ja tarjoilusta. Kurssi tarjoaa syvällistä tietoa ja käytännön taitoja ikääntyneiden […]
Maksuton digi-info: Tehoa suoramyyntiin – hyödynnä digiä
Maksuton digi-info: Tehoa suoramyyntiin – hyödynnä digiä
Kaipaatko tehoa suoramyyntiin? Tule kuulemaan, miten voit tuottajana tai jatkojalostajana hyödyntää digitaalisuutta suoramyynnissä. Työkalu yhdistää sinut suoraan asiakkaisiin ilman välikäsiä ja tekee myyntiprosessista sujuvan! Graani […]
Tuohta tarinoista -tournee, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala
Tuohta tarinoista -tournee, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala
Näinkin sen voi tehdä! Tuohta tarinoista -hanke tarjoaa opinto- ja verkostoitumismatkan mikkeliläisten yritysten tarinankerrontaan eteläsavolaisille ja pohjoiskarjalalaisille ruoka- ja matkailualan yrittäjille. Tule mukaan inspiroitumaan! 31.10.2024 […]
Munat samassa korissa? seminaari Laitilassa
Munat samassa korissa? seminaari Laitilassa
Seminaari elintarvikeyritysten riskienhallinnasta, varautumisesta ja tiedolla johtamisesta. Viime vuosien tuomat haasteet elintarvikealalla ovat vaatineet joustavuutta ja muutoskykyä alan pk-yrityksiltä. Miten erilaisiin hätätilanteisiin voi varautua ja […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 4.11.2024 klo 12.00 – 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
2 tapahtumat,
Luomupäivät, Seinäjoki
Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään Seinäjoella 5.–6.11.2024. Tapahtuma kokoaa yhteen luomualan toimijat viljelijöistä neuvojiin, virkamiehistä tutkijoihiin, opiskelijoista hankevetureihin. Tule mukaan oppimaan ja verkostoitumaan! Tapahtuman teemaa – ”vahvasti […]
ETS: Riskienhallinta elintarvikealalla ja NIS2-direktiivi – Onko tämä minulle?, Teams
ETS: Riskienhallinta elintarvikealalla ja NIS2-direktiivi – Onko tämä minulle?, Teams
NIS2-direktiivin myötä elintarvikeala on nyt osa kyberturvallisuuslain soveltamisalaa. Tämä tarkoittaa, että perinteinen riskienhallinta on laajennettava kattamaan myös kaikki kyberturvallisuuden uhat. Mutta mitä tämä käytännössä tarkoittaa? […]
5 tapahtumat,
Kalatalouden Innovaatiopäivät
Vuoden innostavin tapahtuma on taas täällä! Ohjelmassa muun muassa: Henri Alén: Uteliaisuutta, innovointia ja epäonnistumisia kokin maailmasta Linda Frithiof, Sjömatsfrämjandet: kalan menekinedistäminen Ruotsissa Factory-ravintoloiden Matti Karvonen: Kalankäyttö ja […]
Kansainvälisten asiakkaiden kohtaaminen – Suomeen muuttaneiden kokemuksia, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Kansainvälisten asiakkaiden kohtaaminen – Suomeen muuttaneiden kokemuksia, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]
Ruokaprovinssin Keksiviikkokahvit, etänä: Ideasta tuotteeksi – Case Hunajahetki
Ruokaprovinssin Keksiviikkokahvit, etänä: Ideasta tuotteeksi – Case Hunajahetki
Yrittäjä ja mehiläistarhaaja Jemina Valli Hunaja Hetkestä on käynyt läpi mielenkiintoisen tuotekehitysprojektin, jossa mehiläistuote on muuttunut ideasta myyntikuntoiseksi tuotteeksi. Mitä kaikkea polulle on mahtunut? Onnistumisia, […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella
Klubi-illoissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Osallistujia yhdistää kiinnostus ruokaan. Jokaiseen klubi-iltaan kuuluu aina kaksi luentoa eri tieteenaloilta […]
6 tapahtumat,
Kestävyyttä ruokaketjuun-seminaari, Etelä-Pohjanmaa
Kestävyyttä ruokaketjuun-seminaari, Etelä-Pohjanmaa
Tilaisuudessa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, verkostoidutaan ruokaketjun toimijoiden kanssa sekä opitaan käytännön ratkaisuja siitä, miten ruokaketjustamme voidaan tehdä entistä kestävämpi ja miten voisimme lisätä yhteistyötä. Tilaisuus […]
Suomen ruokalahjakilpailu 2024 -tulosten julkistus
Suomen ruokalahjakilpailu 2024 -tulosten julkistus
Syksyllä 2024 on haussa Suomen paras ruokalahja! Suomen ruokalahjakilpailussa palkitaan ruokamatkamuistoiksi ja liikelahjoiksi soveltuvia kotimaisista raaka-aineista valmistettuja ruoka-, design- ja käsityötuotteita, jotka kertovat tarinan ja tuovat esiin […]
Huomisen ruokapöytä -seminaari Mikkelissä
Huomisen ruokapöytä -seminaari Mikkelissä
Päivä tarjoaa mielenkiintoisia puheenvuoroja, inspiroivia keskusteluja ja käytännönläheisiä työpajoja ruoan ja matkailun tulevaisuuden teemoista. Iltapäivän kohokohtana on Suomen ruokalahjakilpailun palkintojenjako. Tule mukaan verkostoitumaan, oppimaan uutta ja jakamaan […]
Leg4Life-hankkeen politiikkasuosituksen julkaisutilaisuus, Helsinki ja etänä
Leg4Life-hankkeen politiikkasuosituksen julkaisutilaisuus, Helsinki ja etänä
Palkokasvien viljely ruoaksi ja rehuksi vahvistaa ruokaturvaa ja huoltovarmuutta. Aika: to 7.11.2024 klo 11:30-13:50 Paikka: Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran juhlasali, Hallituskatu 1, Helsinki Tilaisuuden verkkolähetystä voi seurata myös […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
3 tapahtumat,
Ruokaelämyksen rakentaminen tapahtumassa -webinaari
Ruokaelämyksen rakentaminen tapahtumassa -webinaari
Ruokatapahtumat trendaavat ja ruoan rooli tapahtumissa vahvistuu. Ruoka voi olla tapahtuman vetonaula. Marraskuun webinaarissa vieraana Flow Festivalin COO/ tuotantopäällikkö ja We Jazz Festivalin toiminnanjohtaja Katariina Uusitupa, joka […]
Ruokasektorin Tutkimustiistai: Koko ruokaketju kohti kestävää tulevaisuutta – Kuluttajien ja maatalousyrittäjien näkemyksiä
Ruokasektorin Tutkimustiistai: Koko ruokaketju kohti kestävää tulevaisuutta – Kuluttajien ja maatalousyrittäjien näkemyksiä
Marraskuun tutkimustiistain 12.11.2024. klo 9-10:00 aiheena pohditaan kestävämpää tulevaisuutta ruokaketjun eri toimijat huomioiden. Tälle kertaa tarkastelussa ovat erityisesti maatalousyrittäjien, sekä kuluttajien näkökulmat aiheeseen. Pääsemme tilaisuuden […]
Luomuinstituutin webinaarisarja: kemiallisen kasvinsuojelun vähentäminen suomalaisessa maataloudessa
Luomuinstituutin webinaarisarja: kemiallisen kasvinsuojelun vähentäminen suomalaisessa maataloudessa
Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu taas syyskuulla neljän webinaarin voimin, joissa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista alan asiantuntijoiden toimesta. Aiheina ovat sekaviljely ja seoskasvustot luomuviljelyssä, siipikarjan ja sikojen […]
3 tapahtumat,
Luonnontuotepäivät Oulussa
Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pohjois-Pohjanmaalla Oulussa 13.-14.11.2024. Päivien ohjelma on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen avattu: https://www.aitoluonto.fi/luonnontuotepaivat Seminaarissa tarkastellaan mm. luonnontuotteiden tuomaa sisältöä ja mahdollisuuksia […]
Kestävyys & tuotekehitys -webinaari
Kestävyys & tuotekehitys -webinaari
Mitkä ovat kestävän tuotekehityksen avaintekijät elintarvikealalla? Tapahtumassa käsitellään kestävän kehityksen periaatteita ja käytännön toimia. Puhumme kestävästä raaka-aineiden valinnasta sekä hankinnasta ja toimitusketjun läpinäkyvyydestä ympäristövaikutusten huomioimiseksi […]
Käytännön esimerkit ja tuotekehitys ruokahävikin vähentämisessä ja kiertotalouden edistämisessä -webinaari
Käytännön esimerkit ja tuotekehitys ruokahävikin vähentämisessä ja kiertotalouden edistämisessä -webinaari
Webinaarissa tutustumme käytännön esimerkkeihin ruokahävikkiä vähentävistä toimista hotellikonseptissa sekä tuotekehityksestä edistämässä ravintola-alan kiertotaloutta. Puhujina Scandic Torsti Uotila, Product Development Manager Concepts, sekä E.Ahlström Oy Petri […]
5 tapahtumat,
SeAMK Food Labs – palveluja ruoka-alan toimijoille -työpaja
SeAMK Food Labs – palveluja ruoka-alan toimijoille -työpaja
Tervetuloa SeAMK Food Labs – palveluja ruoka-alan toimijoille -työpajaan, joka järjestään torstaina 14.11.2024 klo 9.00–12.00 Seinäjoen Ammattikorkeakoululla Framilla (F-talo, Lasipalatsi). Tapahtuma alkaa kahvittelulla klo 8.45, […]
Vientiyritysten yhteinen tapaaminen Jyväskylässä
Vientiyritysten yhteinen tapaaminen Jyväskylässä
Kansainvälisille markkinoille tähtäävät kasvuyritykset - tervetuloa Jyväskylään 14.11.! Sanoista tekoihin, kootaan voimamme, yhdistetään osaamisemme ja tehdään Suomen ruokaviennin kasvusta totta. Pääsemme yhdessä suunnittelemaan tulevia vienninedistämisen […]
Etäkahvit: Uusi pakkausjäteasetus, Varsinais-Suomi
Etäkahvit: Uusi pakkausjäteasetus, Varsinais-Suomi
Tervetuloa etäkahveille torstaina 14.11.2024 klo 13.00-13.25! Ympäristöneuvos Tarja-Riitta Blauberg Ympäristöministeriöstä tulee kertomaan uudesta pakkausjäteasetuksesta. Etäkahveilla saat kuulla pakkausjäteasetuksen sisällöstä, voimaantulosta ja sen vaikutuksista elintarvikeyrityksiin sekä […]
Tulevaisuuden ruokapalvelut luomuttavat tänään, Lahti ja etänä
Tulevaisuuden ruokapalvelut luomuttavat tänään, Lahti ja etänä
Luomutetaan ruokapalvelut –hanke huipentuu juhlavaan julkaisutilaisuuteen torstaina 14.11.2024. Tilaisuudessa kuulet ruokapalveluiden onnistumisia ja parhaat vinkit, miten saavutat 25 % luomutavoitteen. Tutustu ohjelmaan, tule paikan päälle […]
1 tapahtuma,
Tulevaisuuden työelämä ja vastuullisuus matkailu- ja ravitsemisalalla -koulutus, Etelä-Savo
Tulevaisuuden työelämä ja vastuullisuus matkailu- ja ravitsemisalalla -koulutus, Etelä-Savo
Tervetuloa mukaan Tulevaisuuden työelämä ja vastuullisuus matkailu- ja ravitsemisalalla -koulutukseen! Koulutus on maksuton ja verkossa. Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet! Matkailu- ja ravitsemusalan vastuullisuus […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Jäätelöpäivä yrityksille, Häme
Jäätelöpäivä yrityksille, Häme
Järjestämme jäätelö- ja tuotekehitystyöpajan maanantaina 18.11.2024 klo 8.30-16 Sairiossa, Hämeenlinnassa. Työpaja on osallistujille maksuton. Päivän aikana tehdään laktoositonta kermajäätelöä ja yhdistetään siihen erilaisia elintarvikealan sivuvirtoja, […]
1 tapahtuma,
Suomen maapaviljonki Food Ingredients FIE 2024-messuilla Frankfurtissa, Saksa
Suomen maapaviljonki Food Ingredients FIE 2024-messuilla Frankfurtissa 19.-21.11.2024. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä linkistä.
2 tapahtumat,
Kansainvälisten yrittäjien kokemuksia yrittäjyydestä Suomessa, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Kansainvälisten yrittäjien kokemuksia yrittäjyydestä Suomessa, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]
4 tapahtumat,
Luomu kasvuun – Toimenpide-ehdotukset oppilaitoksille -webinaari
Luomu kasvuun – Toimenpide-ehdotukset oppilaitoksille -webinaari
Marraskuussa järjestetävässä tilaisuudessa kuullaan "Luomuopetuksen nykytila ja kehittämistarpeet" (LUKOKE) -hankkeen tulokset ja niiden pohjalta laaditut toimenpide-ehdotukset. Toimenpide-ehdotusten osalta kuullaan asiantuntijoiden kommenttipuheenvuorot. Aika: 21.11.2024 klo 12.30–15.30 […]
Villiyrttikarkelot lautaselle, Pohjois-Pohjanmaa
Villiyrttikarkelot lautaselle, Pohjois-Pohjanmaa
Mitä villiyrttejä ja luonnon raaka-aineita sinä voisit tarjota Oulun seudun ravintoloille ja ammattikeittiöille keväällä 2025? Tule mukaan valmistautumaan villiyrttien näkymiseen ravintoloissa! 21.11.2024 klo 16:00 - […]
Välkomna till FM i Mathantverk-sparring i Vasa, testtävling / Tervetuloa Artesaaniruoan SM-sparraukseen Vaasaan, koekilpailu
Välkomna till FM i Mathantverk-sparring i Vasa, testtävling / Tervetuloa Artesaaniruoan SM-sparraukseen Vaasaan, koekilpailu
Bästa livsmedelsföretagare eller blivande entreprenör (alla suomeksi), Vi strävar efter att anordna en FM i mathantverk i Österbotten under de närmaste åren och vill därför […]
1 tapahtuma,
Uudistava viljely – ratkaisuja tilan moninaisiin haasteisiin – webinaari, Etelä-Savo
Uudistava viljely – ratkaisuja tilan moninaisiin haasteisiin – webinaari, Etelä-Savo
Kiinnostaako uudistava, kestävä ruoantuotanto sinua? Tule kuulolle ja mukaan porukkaan. Webinaarissa kerrotaan mm. mitä on uudistava viljely ja tästä myös viljelijän käytännön kokemuksia sekä luodaan […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Ylimaakunnallinen kehittäjätapaaminen, Lappi, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu
Ylimaakunnallinen kehittäjätapaaminen, Lappi, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu
Elintarvike- ja luonnontuotealan Kehittäjätapaaminen laajentuu tällä kertaa yli maakuntarajojen! Mukana on elintarvikeverkoston toimijoita niin Lapista, Pohjois-Pohjanmaalta kuin Kainuusta. Tule mukaan verkostoitumaan! Paikka: Lapin ammattikorkeakoulun kampus Kemissä […]
Elintarvikealan vienti ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, etäyhteydellä
Elintarvikealan vienti ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, etäyhteydellä
Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 25.11.2023 klo 14.00 – 16 Teamsin välityksellä. Aluksi kuulemme kokemuksia JOTPA-koulutuksista. Sen jälkeen kukin voi jakaa omia kuulumisiaan ja ajankohtaisia […]
2 tapahtumat,
Ateria 2024
Ateria 2024
Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun maksuton ammattilaispäivä Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun ammattilaispäivä Ateria järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 26.11.2024 klo 8.30-16. Ateria-tapahtuma on sopimusruokailun ja julkisen sektorin maksuton, […]
Luonnontuotteista uusia kaupallisia innovaatioita -työpaja, Kajaani
Luonnontuotteista uusia kaupallisia innovaatioita -työpaja, Kajaani
Haluatko kehittää oman innovaatiosi kaupalliseen menestykseen? Tule mukaan Luonnontuotteista uusia kaupallisia innovaatioita -työpajaan, jossa saat asiantuntevaa ohjausta ja konkreettisia työkaluja innovaatiosi kaupallistamiseen. Työpajan aikana keskitytään […]
2 tapahtumat,
Agri-Food Future
Ennakkotietona, tetä Agri-Food Future järjestetään Pohjois-Savossa 27.11.2024 - 28.11.2024.
Kannattavampaa ruoka- ja elintarviketuotantoa ilmastoviisailla käytännöillä -webinaari
Kannattavampaa ruoka- ja elintarviketuotantoa ilmastoviisailla käytännöillä -webinaari
Tervetuloa maarajat ylittävään webinaariin ilmastoviisaasta ruoka- ja elintarviketuotannosta! Luvassa ilmastoviisaita yritysesimerkkejä Suomesta ja Ruotsista, sekä tietoa ja keskustelua, kuinka voimme oppia toisiltamme. Ohjelma (muutokset mahdollisia) 27.11. […]
4 tapahtumat,
Online-työpaja: Luomua lisää tuuppaamalla
Online-työpaja: Luomua lisää tuuppaamalla
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatio -hanke järjestää luomualan kehittäjille omia online-työpajoja. Online-työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat. Seuraava […]
Kestävyydestä kilpailukykyä ruoka-alan yrityksille – Kestävä RuokaHäme hankkeen päätöstilaisuus, Hämeenlinna
Kestävyydestä kilpailukykyä ruoka-alan yrityksille – Kestävä RuokaHäme hankkeen päätöstilaisuus, Hämeenlinna
Tule mukaan saamaan uusia ajatuksia omiin toimintatapoihisi ja mahdollisuuksiisi ruoka-alan yrittäjänä kestävyysmurroksen keskellä. Tartumme innostavasti ja vuorovaikutteisesti kestävyyshaasteiden ratkomiseen sekä mahdollisuuksien tunnistamiseen, pitäen kuitenkin arjen realismin […]
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla: Food Forum
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla: Food Forum
Moduuli 11: Food Forum - Elintarvikealan innovatiivinen tapahtuma 28.11. klo 15.00 - 19.00 Riveria_MAINOS 8-9-10-11