Ikääntyneiden ravitsemus ja erityisruokavaliot, Helsinki

Tämä koulutus on tarkoitettu keittiön henkilökunnalle ja osaston työntekijöille, jotka ovat vastuussa ikääntyneiden aterioiden valmistuksesta ja tarjoilusta. Kurssi tarjoaa syvällistä tietoa ja käytännön taitoja ikääntyneiden […]

Tuohta tarinoista -tournee, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala

Näinkin sen voi tehdä! Tuohta tarinoista -hanke tarjoaa opinto- ja verkostoitumismatkan mikkeliläisten yritysten tarinankerrontaan eteläsavolaisille ja pohjoiskarjalalaisille ruoka- ja matkailualan yrittäjille. Tule mukaan inspiroitumaan!  31.10.2024 […]

Munat samassa korissa? seminaari Laitilassa

Seminaari elintarvikeyritysten riskienhallinnasta, varautumisesta ja tiedolla johtamisesta. Viime vuosien tuomat haasteet elintarvikealalla ovat vaatineet joustavuutta ja muutoskykyä alan pk-yrityksiltä. Miten erilaisiin hätätilanteisiin voi varautua ja […]