Kalenteri / Tapahtumat
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
1 tapahtuma,
Pohjoissavolaisen ruokaketjun treffit, Suonenjoki
Pohjoissavolaisen ruokaketjun treffit, Suonenjoki
Ruokaketjun treffit -Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta – on tarkoitettu kaikille pohjoissavolaiseen ruokaketjuun kuuluville toimijoille aina alkutuotannosta, jatkojalostukseen, kaupan- ja ravitsemisalan toimijoihin saakka. Tule verkostoitumaan, kehittämään […]
6 tapahtumat,
Ateria 2023
Ateria 2023
Ateria-tapahtuma on sopimusruokailun ja julkisen sektorin maksuton, kerran vuodessa järjestettävä ammatillisen osaamisen superpäivä. Ateria 28.11. klo 09.00-16.00, Messukeskus Helsinki Ateriassa vierailevat kuntien ruokapalvelujohtajat, ruokapalveluiden hankinnoista […]
Luomukeruualueiden perustaminen ja käyttö, Lappi
Luomukeruualueiden perustaminen ja käyttö, Lappi
Lisää Luomua Lappiin -tiedonvälityshanke järjestää Infopäivän Maaseutuyrittämisen osaamiskeskuksessa Louella 28.11.2023 (Kätkävaarantie 69, 95340 Loue). Ilmoittautumiset sähköpostilla 22.11.2023 mennessä: ritva.pesonen@lappia.fi OHJELMA klo 9:30-10:00 Tervetuloa aamukahveille (hanke tarjoaa) klo […]
Eettisen elintarvikeyrittäjyyden tiedonsiirtotilaisuus, Kuopio ja etänä
Eettisen elintarvikeyrittäjyyden tiedonsiirtotilaisuus, Kuopio ja etänä
Savonia-ammattikorkeakoulu järjestää tiistaina 28.11.2023 tiedonsiirtotilaisuuden eettisestä elintarvikealan yrittäjyydestä. Tilaisuudessa esitellään kaikille avointa oppimismateriaalia eettisestä elintarvikealan yrittäjyydestä ja se on tarkoitettu kaikille elintarvikealan toimijoille, kuten pk-yrittäjille, […]
Ruokaviraston tiedepäivä, Helsinki ja etänä
Ruokaviraston tiedepäivä, Helsinki ja etänä
Vuoden 2023 tiedepäivän teemana on Yhteinen terveys – yhteinen ruoka. Päivän aikana pääset kuulemaan Ruokaviraston ajankohtaisista tutkimuksista ja hankkeista, jotka käsittelevät ruoan turvallisuutta sekä kasvien […]
3 tapahtumat,
Ruoka-alan uudet mahdollisuudet
Ruoka-alan uudet mahdollisuudet
Ruoka-alan vuosiseminaarissa keskitytään elintarvikealan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan mahdollisuuksiin sekä muutoksiin liittyvään varautumiseen erityisesti elintarvikeyritysten näkökulmasta. Seminaarin yhteydessä julkistetaan myös elintarvikealan toimialaraportti ja pk-yritysbarometrin tuloksia. […]
Kalaparlamentti, Teams
Kalaparlamentti, Teams
Vuoden viimeinen Kalaparlamentti järjestetään 29.11.2023 klo 13-15 (Teams). Tilaisuuden teema liittyy tällä kertaa kalastajien liiketoimintaan ja sen kehittämiseen. Lisätietoja ja linkki!
ETS: Myyttejä elintarviketurvallisuudesta – Miten välttää ruokamyrkytys jouluna?, webinaari
ETS: Myyttejä elintarviketurvallisuudesta – Miten välttää ruokamyrkytys jouluna?, webinaari
Elintarviketieteiden Seuran Elintarviketurvallisuusjaosto järjestää alasta kiinnostuneille, kuluttajille, alan opiskelijoille ja ammattilaisille marraskuussa webinaarin aiheesta: Myyttejä elintarviketurvallisuudesta – Miten välttää ruokamyrkytys jouluna? AIKA: Ke 29.11.2023 klo 17:00 […]
2 tapahtumat,
Webinaari Kumppanuustaloudesta, Satakunta
Webinaari Kumppanuustaloudesta, Satakunta
kumppanuusmaataloudesta kiinnostunut! Ilmoittaudu mukaan webinaariin, joka järjestetään torstaina 30.11.2023 klo 9.30-11.30 Teams-yhteyksin. Linkki lähetetään ilmoittautuneille keskiviikkona 29.11.2023. Webinaarin ohjelmassa: 9.35 Alustus kumppanuusmaataloudesta / Hannele Suvanto, […]
Nyt tarttis juhlia ruokamatkailua! Hungry for Finland Festivaali, Helsinki
Nyt tarttis juhlia ruokamatkailua! Hungry for Finland Festivaali, Helsinki
Tervetuloa juhlimaan ruokamatkailua ja ruokamatkailukilpailun menestyjiä! Tule vuoden herkullisimpaan tapahtumaan osallistumaan, verkostoitumaan, nauttimaan markkinatunnelmasta ja kuulemaan uutta. Ja mikä tärkeintä – nostamaan malja Suomen parhaille ruokamatkailutuotteille […]
2 tapahtumat,
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 3
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 3
Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]
Väitöstilaisuus: Ruokajärjestelmien kestävyyssiirtymä ja alueet keskinäisriippuvuuksien maailmassa
Väitöstilaisuus: Ruokajärjestelmien kestävyyssiirtymä ja alueet keskinäisriippuvuuksien maailmassa
Susanna Kujala väittelee Vaasan yliopistossa 1.12. klo 12.00 alkaen. Väitöstilaisuutta voi seurata Zoomissa. Lue lisää ja löydä linkki! Ruoan tuotannon, kulutuksen ja koko ruokajärjestelmän kestävyyttä […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Google Business & LinkedIn matkailu- ja ruokaketjun toimijoiden markkinointi- ja viestintäkanavina, Salo
Google Business & LinkedIn matkailu- ja ruokaketjun toimijoiden markkinointi- ja viestintäkanavina, Salo
Google Business on olennainen ja keskeinen työkalu yrityksille digitaalisessa markkinoinnissa, jonka avulla autat asiakkaitasi löytämään tuotteesi ja palvelusi helpommin. Google Busineksen avulla voit myös mm. […]
2 tapahtumat,
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 4
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 4
Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]
Pakastekuivaus tuotekokeilussa, Kainuu
Pakastekuivaus tuotekokeilussa, Kainuu
Työpajassa perehtydään pakastekuivauksen perusteisiin ja saadaan tietoa toimintatavan käyttöön ottamisesta, laitteiston käytöstä ja opitaan eri luonnon materiaaleista, joita laitteella voidaan pakastekuivata. Osallistujien omia kehitysideoita voidaan […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Päästövähennysten todentaminen Etelä-Pohjanmaan ruokajärjestelmässä -seminaari, Etelä-Pohjanmaa
Päästövähennysten todentaminen Etelä-Pohjanmaan ruokajärjestelmässä -seminaari, Etelä-Pohjanmaa
Päästövähennysten todentaminen Etelä-Pohjanmaan ruokajärjestelmässä -seminaari, jossa päästään kuuntelemaan ajankohtaista tietoa ruokajärjestelmän päästölaskennasta. Seminaari toimii Kestävä ja vastuullinen Ruokaprovinssi-hankkeen kick off-seminaarina, jossa tarkoituksena on vahvistaa ja […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 11.12.2023 klo 12.00 – 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
3 tapahtumat,
Miten tarttis yrittää? Ruokamatkailuyrittäjän kukat, mutkat, onnistumisen hetket ja vinkit
Miten tarttis yrittää? Ruokamatkailuyrittäjän kukat, mutkat, onnistumisen hetket ja vinkit
Yrittäjän elämä on vaiheikasta. Ravintola-alan yrittäjä, Son of a Punchin toimitusjohtaja Sami Benamedin jakaa webinaarissa oman ruokamatkailuyrittäjän tarinansa. Webinaari: Miten tarttis yrittää? Ruokamatkailuyrittäjän kukat, mutkat, onnistumisen hetket ja […]
Online-työpaja: Kehitä luomua tiedolla
Online-työpaja: Kehitä luomua tiedolla
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatio -hanke järjestää luomualan kehittäjille omia online-työpajoja. Online-työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat. Seuraava […]
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla, JOTPA-koulutusten infotilaisuus
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla, JOTPA-koulutusten infotilaisuus
Riverian koulutuspalvelut Oy toteuttaa valtakunnallisesti Jotpa-koulutusta Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla osa-alueeseen. Koulutus on suunnattu: elintarvikealalla työskenteleville henkilöille maatilakytkennäisille elintarvikealan yrittäjille sekä yrityksille […]
4 tapahtumat,
Maaseutuohjelman Valtakunnallisten hankkeiden tuloksia -webinaari
Maaseutuohjelman Valtakunnallisten hankkeiden tuloksia -webinaari
Maaseudun kehittämisessä tietyt teemat nousevat niin tärkeiksi, että niitä on edistetty valtakunnallisesti. Valtakunnallisten hankkeiden tulokset ovat hyödynnettävissä koko maassa, ei ainoastaan paikallisesti. Viime rahoituskauden aikana […]
Paikallista, puhdasta ja kestävää – Uudenmaan kestävä ruokajärjestelmä-työpaja, Helsinki
Paikallista, puhdasta ja kestävää – Uudenmaan kestävä ruokajärjestelmä-työpaja, Helsinki
Uudenmaan liitto, Helsingin yliopisto ja European Institute of Innovation & Technology (EIT) FOOD kutsuvat sinut mukaan käynnistämään keskustelut yhteisestä ruokastrategiasta Helsingissä 13.12. klo 11-15.45. Tervetuloa […]
Luomututkimuksen webinaarisarja
Luomututkimuksen webinaarisarja
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Syksyn webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa maan kasvukunto, luomuruoan yhteydet ihmisen ja ympäristön terveyteen, […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana ruoan väri
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana ruoan väri
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- […]
1 tapahtuma,
Iskussa maailmalle -kasvuohjelman infotilaisuus, Teams
Iskussa maailmalle -kasvuohjelman infotilaisuus, Teams
Iskussa maailmalle on täällä taas – kasva kanssamme kestävästi, kotimaassa ja kansainvälisesti. Suomalaisille elintarvikkeille on kysyntää – maailmalla ja kotimaassa. Kyse on vain siitä, miten […]
2 tapahtumat,
LLL – Ruokasektorin koordinaatiohankkeen infoa hankerahoittajille -webinaari
LLL – Ruokasektorin koordinaatiohankkeen infoa hankerahoittajille -webinaari
Valtakunnallinen Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää erityisesti ruokasektorin hankkeita rahoittaville tahoille ajankohtaisinfon perjantaina 15.12. klo 9.00 – 10.30. Kerromme silloin mm. elintarviketoimialan […]
Varsinais-Suomen ruokaketjun yritysten ja toimintaympäristön tulevaisuuden kehittämistarpeet -tietoisku, Teams
Varsinais-Suomen ruokaketjun yritysten ja toimintaympäristön tulevaisuuden kehittämistarpeet -tietoisku, Teams
Varsinais-Suomen ruokaketjun yritysten ja toimintaympäristön tulevaisuuden kehittämistarpeet -raportti julkaistu - tule kuulemaan tietoisku tuloksista! Osana Tulevaisuuden Kehitystarpeet Varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa (TuKeVa) -hanketta toteutettiin laaja kartoitus maakunnan […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Miltä näyttää Keski-Suomen ruoka-alan tulevaisuus?, Jyväskylä
Miltä näyttää Keski-Suomen ruoka-alan tulevaisuus?, Jyväskylä
Miten koronapandemia ja Ukrainan sota ovat vaikuttaneet keskisuomalaisten ruoka-alan yritysten toimintaan? Miten yrittäjät voivat ja kuinka pitkällä yrityksissä ollaan kestävyyden ja vastuullisuuden huomioimisessa? Muun muassa […]