Kalenteri / Tapahtumat
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
1 tapahtuma,
Kotimainen karitsanliha on vastuullinen valinta arkeen ja juhlaan! -webinaari
Kotimainen karitsanliha on vastuullinen valinta arkeen ja juhlaan! -webinaari
Tervetuloa kuuntelemaan kotimaisen karitsanlihan tuotannosta ja siihen liittyvistä vastuullisuusnäkökulmista sekä löytämään uusia vinkkejä karitsanlihan valmistamiseen, myymiseen tai tarjoiluun. Webinaari on erityisesti tarkoitettu ruoka-alalla toimiville ammattilaisille, […]
1 tapahtuma,
Minustako elintarvikealan yrittäjä – elintarvikealan yrityksen perustamisen ABC, osa 1, Pohjois-Karjala
Minustako elintarvikealan yrittäjä – elintarvikealan yrityksen perustamisen ABC, osa 1, Pohjois-Karjala
Kotikeittiö, maatalouden yhteydessä oleva elintarviketoiminta, kauppakunnostus. Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Aika 2.3.2021 klo 12 – 15 Paikka Etäkoulutus […]
1 tapahtuma,
Venäjän verkkokauppa -webinaari (FFF)
Venäjän verkkokauppa -webinaari (FFF)
Food from Finland -ohjelma yhteistyössä Experience Commerce ohjelman, Suomalais-Venäläisen kauppakamarin, Suomen Moskovan suurlähetystön ja Pietarin pääkonsulaatin kanssa järjestää webinaarin, mikä tarjoaa mahdollisuuden kuulla parhaita asiantuntijoita, […]
1 tapahtuma,
Vähittäis- ja verkkokauppa Italiassa – osa 1 (FFF)
Vähittäis- ja verkkokauppa Italiassa – osa 1 (FFF)
Mitä tapahtuu Italian vähittäis- ja verkkokaupassa ja miksi suomalaisten elintarviketuottajien pitäisi hakautua Italian markkinoille? Food from Finland -ohjelma tarjoaa nyt paikallisten asiantuntijoiden tilannekatsauksen mahdollisuuksista, 4.3. […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Elintarviketurvallisuusjärjestelmä -webinaari
Elintarviketurvallisuusjärjestelmä -webinaari
Yhä useampi asiakas meillä ja maailmalla vaatii elintarvikeyritykseltä sertifioitua laatujärjestelmää, oli yrityksen koko ja toimiala mikä tahansa. Tässä webinaarissa pureudutaan kolmen yleisimmän elintarviketurvallisuusstandardin BRC, FSSC2200 […]
Luonnontuotteista tuotteita Reko-jakoihin etätilaisuus, Keski-Suomi
Luonnontuotteista tuotteita Reko-jakoihin etätilaisuus, Keski-Suomi
Tule kuulemaan yrittäjien tuotekehitystarinoita ja kokemuksia Reko-myynnistä! Samalla saat vinkkejä oman tuotteen kehittämiseen. Ohjelma 10.03.2021 17 - 19 Reko-toiminnan esittely, Silja Parri Jyväskylän Reko Päijätär, […]
1 tapahtuma,
Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa -aloitusseminaari
Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa -aloitusseminaari
Kaakkois-Suomen elintarvikealan yrittäjä - toimit maaseudulla tai taajamassa, olet pieni tai keskisuuri yrityksenä, olet siirtymässä alkutuotannosta suoramyyntiin ja jatkojalostukseen tai tuotteesi ovat pidemmälle jatkojalostettuja, sinulla […]
2 tapahtumat,
Luomuelintarvikkeita kaupan hyllylle – ideoita uusiksi tuotteiksi
Luomuelintarvikkeita kaupan hyllylle – ideoita uusiksi tuotteiksi
Webinaarissa kerrotaan luomubuumihankkeessa tuloksista ja luomutuotteista kehitetyistä konsepteista. Webinaari on tarkoitettu uusia luomutuotteita ideoiville ja nykyisten tuotteiden kehittämistä pohtiville. Aika: 12.3.2021 klo 9.00-11.30 Webinaari toteutetaan […]
Kotimaista papua pelloille, pötsiin ja possuille -webinaari
Kotimaista papua pelloille, pötsiin ja possuille -webinaari
Päivitettyä tietoa palkokasvien viljelyn hyödyistä ja tulevaisuuden mahdollisuuksista. Aika: 12.3.2021 klo 10.00-12.30 Paikka: Teams-yhteydet Kotimaisten palkokasvien tuotannon ja käytön vauhdittamiseksi järjestämme kevään aikana kaksi webinaaria. […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
3 tapahtumat,
Minustako elintarvikealan yrittäjä – elintarvikealan yrityksen perustamisen ABC, osa 2, Pohjois-Karjala
Minustako elintarvikealan yrittäjä – elintarvikealan yrityksen perustamisen ABC, osa 2, Pohjois-Karjala
Ilmoitettu, virtuaalinen sekä pyörillä liikkuva elintarvikehuoneisto. Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Aika 16.3.2021 klo 12 – 15 Paikka Etäkoulutus […]
Kuntapäättäjätilaisuus: Valitse työtä ja elinvoimaa kuntiin
Kuntapäättäjätilaisuus: Valitse työtä ja elinvoimaa kuntiin
Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja Maa- ja metsätaloustuottejain Keskusliitto MTK:n kanssa ja se on tarkoitettu kuntapäättäjille ja luottamushenkilöille sekä kuntavaaliehdokkaille Valitse työtä ja elinvoimaa […]
Tietoa ja työkaluja kuluttajalle ruokapakkausten ympäristöystävällisyyden arviointiin
Tietoa ja työkaluja kuluttajalle ruokapakkausten ympäristöystävällisyyden arviointiin
Martta-akatemian alustalla järjestettävä webinaari tarjoaa kuluttajille tietoa ja työkaluja ruokapakkauksen ympäristöystävällisyyden arviointiin. Package-Heroes, Martat ja Kuluttajaliitto järjestävät yhteistyössä webinaarin 16.3.2021 klo 17:30 - 18.45. Kuluttaja […]
3 tapahtumat,
Kasvukausi kiikarissa! -etäseminaari
Kasvukausi kiikarissa! -etäseminaari
Tervetuloa maksuttomaan ja kaikille avoimeen villiyrttejä käsittelevään etäseminaariin. Kuule miten villiyrttejä hyödynnetään ruuassa, juomassa ja matkailussa, miten villihyönteisiä voi käyttää ja mikä on Ruokaa Luonnosta […]
Kuluttaminen & tulevaisuuden ruoka webinaari
Kuluttaminen & tulevaisuuden ruoka webinaari
Tervetuloa mukaan kuulemaan terveisiä Kuluttajaliitosta, elintarviketeollisuudesta ja tulevaisuudesta! Webinaari järjestetään kokonaan etäyhteyksin, Teamsissa keskiviikkona 17.3. klo 9.30 – 12.00. Ohjelma alkaen klo 9:30 Tervetuloa, MTK:n […]
Kokemuksia ravintolakentältä: Ruokahävikki hallintaan! -webinaari
Kokemuksia ravintolakentältä: Ruokahävikki hallintaan! -webinaari
Tervetuloa Mission Zero Foodprint ja CarbonWise -hankkeiden yhteiseen webinaarin, jossa esitellään parhaita käytäntöjä ravintola- ja kongressialan ruokahävikin hallintaan. Miltä näyttää valtakunnallinen ruokahävikkitiekartta ravintoloiden osalta? Miten […]
3 tapahtumat,
UUSIVU-ja SIVUKIERTO-hankkeiden loppuseminaari
UUSIVU-ja SIVUKIERTO-hankkeiden loppuseminaari
Uutta liiketoimintaa sivutuotteista (Uusivu) ja Elintarvikeprosessien erilleen kerättyjen sivujakeiden hyödyntäminen (Sivukierto) -hankkeiden loppuseminaari pidetään etäyhteyksillä (Teams) 18.3.2021 klo 9 - 14.30. Tutustu seminaariohjelmaan ja ilmoittaudu […]
Lähiruokatreffit – ostajat ja tuottajat kohtaavat, Etelä-Pohjanmaa
Lähiruokatreffit – ostajat ja tuottajat kohtaavat, Etelä-Pohjanmaa
Lähiruokatreffit on nopea tapa kohdata uusia ostajia ja myyjiä. Ne sopivat niin ravintoloille, tukkureille, vähittäiskaupoille, julkisista elintarvikehankinnoista vastaaville kuin elintarviketuottajillekin. Tällä kertaa Lähiruokatreffit toteutetaan aiemmasta […]
Ruokalaakso-hankkeen loppuseminaari -online
Ruokalaakso-hankkeen loppuseminaari -online
Tervetuloa kaikille avoimeen tilaisuuteen 18.3.2021 klo 13:30-15:30 kuulemaan Ruokalaaksossa tehdyistä toimenpiteistä sekä jatkosta hankeajan jälkeen. Seminaarin avaa Juha Minkkinen Pohjois-Savon liitolta. Seminaarissa esitellään Ruokalaakso-konsepti ja […]
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Lähilauantai – Tuetaan paikallista, ostetaan läheltä!
Lähilauantai – Tuetaan paikallista, ostetaan läheltä!
Lauantaina 20.3. on valtakunnallinen Lähilauantai, jolloin paikallisesti aktivoidutaan eri puolilla Suomea. Kannustamme kaikkia ostamaan lähialueen yritysten tuotteita ja palveluja joko verkkokaupasta tai kivijalkamyymälästä koronavarovaisuutta noudattaen. Samalla muistutamme […]
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Luonnontuotealan hanketoteuttajien etäpalaveri
Luonnontuotealan hanketoteuttajien etäpalaveri
Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 22.3.2021 klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Tilalta.fi infoa ja keskustelutilaisuus
Tilalta.fi infoa ja keskustelutilaisuus
Online-tilaisuudessa esitellään Tilalta.fi -palvelua ja keskustellaan siihen liittyvistä kehittämistoiveista. Tilaisuus pidetään 22.3.2021 klo 14 - 16. Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki, ilmoittaudu: https://link.webropolsurveys.com/S/83B2C0301517F43F
2 tapahtumat,
Myynnin ja kontaktoinnin taidot haltuun – Brändin rakennuksen ABC, Uusimaa
Myynnin ja kontaktoinnin taidot haltuun – Brändin rakennuksen ABC, Uusimaa
Myyntitapahtumat ovat siirtyneet verkkoon monessa tapauksessa. Sparrauswebinaarisarja valmentaa uusimaalaisia pk elintarvikeyrityksiä myyntitaitojen kehittämiseen kolmessa työpajassa. Sarjassa saat vinkkejä ja ohjausta alan ammattilaisilta siihen miten sähköisissä […]
Miten Suomen kansallinen luomuohjelma päivittyy? -webinaari
Miten Suomen kansallinen luomuohjelma päivittyy? -webinaari
Maa-ja metsätalousministeriö järjestää tiistaina 23.3.2021 Luomu-webinaariin. Tilaisuus alkaa klo 14.00 ja jatkuu aina klo 17:ään asti. Tilaisuudessa kerrotaan EU:n luomun toimintaohjelman valmistelusta, Suomen kansallisen luomuohjelman […]
3 tapahtumat,
Huomisen kalatuotteet
Huomisen kalatuotteet
Uusi webinaarisarja kertoo kalatalouden innovaatio-ohjelmien ajankohtaiset kuulumiset. Maaliskuussa järjestettävät neljä webinaaria käsittelevät vesistökunnostuksia, vesiviljelyn innovaatioita, tulevaisuuden kalatuotteita ja kaupallisen kalastuksen uusimpia ratkaisuja. 24.3.2021 klo 9.00-10.30 […]
Ruokakasvatuksen kehittäminen poikkeusoloissa -virtuaalitapahtuma
Ruokakasvatuksen kehittäminen poikkeusoloissa -virtuaalitapahtuma
Ruokatieto Yhdistys ry järjestää ruokakasvatuksen kehittäminen poikkeusoloissa –virtuaalitapahtuman 24.3.2021 klo 13-14:30. Maksuton tapahtuma koostuu kahdesta osasta: ruokakasvatuksen asiantuntijoiden paneelikeskustelusta sekä Vuoden ruokakasvattaja 2021 -voittajan julkistamistilaisuudesta. […]
Tuotteen suojaaminen tavaramerkillä
Tuotteen suojaaminen tavaramerkillä
Kiinnostaako kuulla, mitä elintarvikkeen suojaaminen tavaramerkillä tarkoittaa? Aika: ke 24.3.21 klo 13-14.30. Teams-linkki toimitetaan etukäteen ilmoittautuneille yrityksille. Ohjelma: 13-14 Elintarvikkeen suojaaminen tavaramerkillä. Mitä pitää ottaa […]
2 tapahtumat,
Environmental sustainability of food systems and diets, open virtual symposium
Environmental sustainability of food systems and diets, open virtual symposium
This symposium presents leading experts in Europe in the fields of nutritional epidemiology and nutritional biochemistry and aims to strengthen networking in the context of […]
Project ”Baltic Sea Food” Conference
Project ”Baltic Sea Food” Conference
I SESSION, Main achievements of the Baltic Sea Food project Welcoming Words Summary of Baltic Sea Food Project Achievements Conclusions from Piloting of Local Food […]
1 tapahtuma,
Kestävyyden monet kasvot
Kestävyyden monet kasvot
Yksilöt ja yhteiskunta ovat kestävyyshaasteen edessä: Kuinka saada sosiaalinen, taloudellinen, ekologinen ja ravitsemuksellinen kestävyys tasapainoon? Elintarviketieteiden Seuran (ETS) ja Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen (SRY) webinaari perjantaina 26.3.2021 klo […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Minustako elintarvikealan yrittäjä – elintarvikealan yrityksen perustamisen ABC, osa 3, Pohjois-Karjala
Minustako elintarvikealan yrittäjä – elintarvikealan yrityksen perustamisen ABC, osa 3, Pohjois-Karjala
Eläinperäiset elintarvikkeet, ilmoitetut ja hyväksytyt elintarvikehuoneistot. Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Aika 31.3.2021 klo 12 – 15 Paikka Etäkoulutus […]
1 tapahtuma,
Tulosta Amazon tulee, oletko valmis? – Perustietoa yritykselle Amazon verkkokaupasta
Tulosta Amazon tulee, oletko valmis? – Perustietoa yritykselle Amazon verkkokaupasta
Webinaarissa käydään läpi mm. Amazon myynnin markkinapotentiaalia, alv-rekisteröinnit, FBA, FBM mallit ja yrittäjän käytännön kokemuksia Amazon myynnistä. Amazon verkkokauppa on jo perustanut varaston Ruotsiin ja […]