Kalenteri / Tapahtumat
|
maanantai
|
tiistai
|
keskiviikko
|
torstai
|
perjantai
|
lauantai
|
sunnuntai
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
3 tapahtumat,
-
Avoimessa tuottajille suunnatussa keskustelutilaisuudessa pohditaan muun muassa: Mitä REKO-toiminnalle kuuluu? Mitä kevään tuottajakyselyssä saatiin selville? Pitäisikö REKO:a kehittää? Tilaisuus on 28.9. klo 9-12 ja sen […]
-
Kesän alussa julkaistut Ruokamatkailun tuotesuositukset on laadittu matkailualan yrityksille ja kehittäjille työvälineeksi laadukkaan, elämyksellisen, ostettavan ja kannattavan ruokamatkailukokemuksen tuottamiseen. Muistutuksena mukaan on liitetty myös Visit […]
-
Miksi palkokasvit kiinnostavat juuri nyt? Leg4Life-hanke järjestää syksyllä 2020 webinaarisarjan. 28.9. klo 17-19 Tuoko palkokasvien viljely ruokaturvaa ja huoltovarmuutta? 12.10. klo 17-19 Maistuvia tuotteita pavuista […] |
1 tapahtuma,
-
Oletko etsimässä uusia asiakkaita lähiruokatuotteillesi ja/tai ruokapalveluillesi? Mitä kaikkea Häme tuottaa? Mistä uusia ja kiinnostavia lähiruokatuotteita löytää? Mikä on aitoa ja hämäläistä, mistä paikkakuntalaiset ja […] |
1 tapahtuma,
-
Tervetuloa mukaan kartoittamaan ja kehittämään Uudenmaan ruokaketjua! Yrkeshögskolan Novia järjestää keskiviikkona 30.9.2020 klo. 10:00-14:00 avoimen työpajan, jossa keskitytään uusmaalaisen ruokaketjun alkututottajiin ja ensimmäisen asteen jalostajiin. […] |
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
-
Yhdessä tekoja! Ruoka elämykselliseksi ja ostettavaksi osaksi Suomen matkailua! Matkailija syö ja juo useita kertoja päivässä. Positiiviset, odotukset ylittävät kokemukset, jopa elämykset saavat matkailijan hymyilemään, […] |
1 tapahtuma,
More than honey -hanke järjestää koulutuksia vuonna 2020 seuraavasti: Lokakuun ensimmäinen viikonloppu. Paikkakunta avoin. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://www.mehilaishoitajat.fi/more-than-honey-hanke/hankkeen-koulutukset/ |
|
|
1 tapahtuma,
-
Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 5.10. klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi |
3 tapahtumat,
-
Keski-Suomen ruokaan ja matkailuun keskittyvä – maakunnallinen webinaarityöpaja Keski-Suomen matkailu – ruoka – ruokamatkailu – osallistu ja vaikuta järjestetään tiistaina 6.10.2020 klo 8.30-12.00. Tapahtuma toteutetaan […]
-
Boosting Export with Packaging – Pakkauksella vauhtia vientiin on Food from Finlandin järjestämä koulutusohjelma yrityksille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään tuotepakkausten merkityksestä vienninedistämisessä. Koulutusmoduulit järjestetään englanniksi. […]
-
Webinaarissa tarkastellaan asiaa elintarvikelainsäädännön näkökulmasta. Webinaari järjestetään 06.10.2020 klo 17.00-18.15. Tilaisuus kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittaudu viimeistään 01.10.2020 osoitteeseen: gunnel.englund@novia.fi |
4 tapahtumat,
-
Ruokaketjun toimijoiden ilmasto- ja vähähiilitiekartat ovat valmistuneet. Tiekarttojen lisäksi hallitusohjelman mukaisesti valmistellaan ilmastoruokaohjelmaa ja maankäyttösektorin ilmastotoimenpidekokonaisuutta. Nämä yhdessä luovat reilua polkua kestävään ruokajärjestelmään. Tule mukaan […]
-
Ecowaste4Food -hanke on pyrkinyt kolmen vuoden aikana etsimää keinoja pienentää ruokahävikkiä partnerialueillaan Ranskassa, Puolassa, Espanjassa, Kreikassa, Italiassa - ja Etelä-Pohjanmaalla. Resurssit työhön on tarjonnut Interreg […]
-
The 2nd NovelBaltic webinar will be organized on Oct 7th at 10 am Finnish time. The program and registration (will also be in English- now […]
-
Ruokasektorin valtakunnallisen koordinaation toteuttama Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 7.10. klo 14-16 Teamsin välityksellä. Tule mukaan vaihtamaan kokemuksia, keskustelemaan teemaan liittyvistä ajatuksista ja tulevista […] |
3 tapahtumat,
-
Miten projekti ´FoodiEX` teki karjalanpiirakkaa jauhomadoista ja jäätelöä kokonaisista kukkakaaleista? Tervetuloa kuulemaan ja katsomaan miten uudella menetelmällä kehitettiin tulevaisuuden ruokaa alihyödynnetyistä, ”vaikeista” raaka-aineista. FoodiEX -menetelmä […]
-
Ready, Set, Go! -vientimahdollisuuksien sparrauspäivä järjestetään webinaarina to 8.10.2020 klo 12 – 17. Tilaisuus siirrettiin keväältä syksyyn Covid-19 -pandemian vuoksi ja toteutetaan nyt entistäkin ajankohtaisempana! […]
-
Tervetuloa Minä & tiede -etäluennolle torstaina 8. lokakuuta klo 17-18. Markkinoinnin yliopistotutkija Hanna Leipämaa-Leskinen kertoo aiheesta Paikallista ruokaa! Millaista on pohjalainen ruoka ja miten se […] |
1 tapahtuma,
-
Boosting Export with Packaging – Pakkauksella vauhtia vientiin on Food from Finlandin järjestämä koulutusohjelma yrityksille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään tuotepakkausten merkityksestä vienninedistämisessä. Koulutusmoduulit järjestetään englanniksi. […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
1 tapahtuma,
-
Miksi palkokasvit kiinnostavat juuri nyt? Leg4Life-hanke järjestää syksyllä 2020 webinaarisarjan. 28.9. klo 17-19 Tuoko palkokasvien viljely ruokaturvaa ja huoltovarmuutta? 12.10. klo 17-19 Maistuvia tuotteita pavuista […] |
0 tapahtumat,
|
3 tapahtumat,
Vuoden 2020 Artesaaniruoka SM -kilpailu järjestetään Raisiossa 14.–16.10.2020. Lisätietoja www.artesaaniruoka2020.fi
-
Lähiruokapäivä on kuntien kanssa yhdessä suunniteltu päivä, jolloin tarkoituksena on tarjota kouluissa, päiväkodeissa ja vanhustenhuollossa paikallisista raaka-aineista valmistettua lähiruokaa. Tänä vuonna päivää vietetään 14.10.2020. Lähiruokapäivää […]
-
Koronapandemian vaikutukset näkyvät globaalisti vielä pitkään. Minkälaisia vaikutuksia kohdistuu maa-, elintarvike- ja kalatalouteen, metsäsektorille sekä luontoon perustuvaan matkailu- ja palvelutoimintaan 2020-luvulla? Tässä webinaarissa esittelemme yli […] |
1 tapahtuma,
|
1 tapahtuma,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
1 tapahtuma,
-
Mikä mietityttää elintarvikkeiden lähilogistiikassa? Miten asioita on edistetty muualla Suomessa? Onko olemassa jotain mallia, jota voisimme soveltaa omalla alueella? Mitä haasteita olemme kohdanneet? Miten jatkaisimme […] |
3 tapahtumat,
-
Tuotteiden ja palveluiden liittäminen osaksi suomalaista saunaelämystä luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia (ja on helpompaa kuin luulitkaan)! Suomalainen saunaelämys on ainutlaatuinen ja moniaistinen hyvinvointikokemus, jolle on kysyntää […]
-
Kemiönsaaressa testattiin viime kesänä uudenlaista lähiruoan digitaalista jakelukanavaa -foodhubia https://www.ekompi.net/ . Mallia ja oppia tähän oli saatu Uudellamaalla toimivasta Uudenmaan ruoka FoodHubista. FoodHub on paikallisten […]
-
Tervetuloa maksuttomaan villiyrttien jatkojalostustyöpajaan Helsingin Business Labiin! Nuorille suunnatussa työpajassa kerrataan yleisimmät villiyrtit sekä niiden keräämisen, käsittelyn ja säilömisen perusteet. Kuulet villiyrttien käytöstä niin […] |
3 tapahtumat,
-
Vuonna 2020 starttaavan Pirkanmaan Ruokafoorumin missiona on luoda pitkäkestoinen, avoin ja monipuolinen keskusteluareena, jossa suunnataan maakunnan ruokataloutta kohti kestävyyttä, uudistavuutta ja paikallista elinvoimaisuutta ja jossa […]
-
Seuraava alan kehittäjien online-työpaja järjestetään keskiviikkona 21.10. klo 10-11.30, teemana ovat uudet kuviot koskien luomuohjelmaa ja CAP:ia ja tarkempi ohjelma päivittyy tänne: proluomu.fi/luomualan-kehittajien-online-tyopajat/ Muistathan myös […]
-
Tervetuloa maksuttomaan villiyrttien jatkojalostustyöpajaan Helsingin Business Labiin! Nuorille suunnatussa työpajassa kerrataan yleisimmät villiyrtit sekä niiden keräämisen, käsittelyn ja säilömisen perusteet. Kuulet villiyrttien käytöstä niin ravintona […] |
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
-
Virtuaalitapahtumassa tarjoillaan mielenkiintoisia tietoiskuja hyönteisalan eri teemoista ja hyönteiskokkailunäytös. Lisäksi saat mahdollisuuden tutustua eläviin hyönteisiin ja hyönteiskasvattamon virtuaalimaailmaan. Tervetuloa mukaan vaikka kotisohvalta 23.10. klo 9-14! […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
2 tapahtumat,
-
Vastuullisten elintarvikehankintojen oppaan päivitys etenee syksyn aikana. Elintarvikeala on kehittynyt nopeasti ja kolme vuotta sitten laaditut julkisten hankintojen vastuullisuuskriteerit päivitetään vastaamaan tämän hetken markkinoita. Samalla […]
-
Miksi palkokasvit kiinnostavat juuri nyt? Leg4Life-hanke järjestää syksyllä 2020 webinaarisarjan. 28.9. klo 17-19 Tuoko palkokasvien viljely ruokaturvaa ja huoltovarmuutta? 12.10. klo 17-19 Maistuvia tuotteita pavuista […] |
2 tapahtumat,
-
Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR järjestää Luomuviljawebinaarin lokakuun loppupuolella. Aika: 27.10.2020 klo 9.30-14.30 Puheenjohtajana Pekka Terhemaa VYR luomutyöryhmän puheenjohtaja, ProAgria 9.30 Tilaisuuden avaus ja katsaus kotimaiseen luomuviljan […]
-
Maaliskuulta peruuntuneen livetapahtuman tilalla järjestetään ”Lähituotteilla makua lautaselle” -webinaari tiistaina 27.10. klo 14:00-15:30. Webinaarin lyhyet puheenvuorot käsittelevät muun muassa Pohjois-Savon lähi- ja luomutuotemarkkinoita, ja paneelikeskustelussa […] |
3 tapahtumat,
-
Ruokalaakso järjestää elintarviketurvallisuusstandardien koulutuspäivän keskiviikkona 28.10. klo 8:30-16:00. Koulutus järjestetään SavoGrowlla Yrityspuisto Futurian tiloissa, mutta koronavirustilanne huomioiden siirretään tarvittaessa verkkototeutukseksi. Koulutus sisältää pieniä ryhmä- tai […]
-
Webinaarissa käsitellään muun muassa ABS-lainsäädäntöä, geenivarojen merkitystä elintarvikealalla sekä esitellään teemaan liittyvä koulutuspaketti. Voit tutustua asiaan Aitoja makuja -lehdessä: Nagoyan pöytäkirja huomioitava elintarvikkeiden tuotekehittelyssä Webinaari […]
-
Koulujakelutukea voi hyödyntää paikallisten elintarvikkeiden hankinnoissa. Tuki myös kannustaa luomutuotteiden käyttöön. Tule kuulolle webinaariimme 28.10. klo 10-11, ja nappaa vinkit sekä uusimmat tiedot koulujakelutuen hyödyntämisestä. […] |
4 tapahtumat,
Askarruttaako sinua matkailun ja ruoka-alan tulevaisuus? Mietitkö, millaisiin haasteisiin voit törmätä ja miten niihin vastata! Tervetuloa mukaan Future Challenges in Hospitality – Saimaan ruoka- ja Matkailufoorumiin 29.10. – […]
-
Keväälle suunniteltu Food Business Summit 2020 siirtyy koronaviruksen vuoksi lokakuun loppuun. Tapahtuman teema säilyy samana, mutta ohjelma on tiiviimpi, lippuhinta edullisempi ja tapahtumapaikka Farmi B:n […]
-
Pienistä puroista suuria väyliä -hanke tuo suomalaiset viennistä kiinnostuneet elintarvikeyrittäjät yhteen. 1. PuroMeetti "Yhteistyön etsijät kohtaavat" järjestetään neljällä paikkakunnalla Helsinki, Mikkeli, Tampere ja Rovaniemi 29.10. […]
-
Koronaviruspandemian vaikutuksen hygieniakäytäntöihin -tapahtuma on kaksiosainen. Voit osallistua kumpaankin tai vain toiseen osaan. Osat toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina. Ohjelma 29.10. 14.30 Tilaisuuden avaus Elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina […] |
3 tapahtumat,
-
Mihin menet hämäläinen ruoka? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan. Tilaisuudella luodaan suuntaviivoja Kanta- ja Päijät-Hämeen alueelliselle ruokastrategialle sekä tuleville kehitystoimille. Etsimme seminaarissa vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: […]
-
Asiakkaan ykkösvalinta – muotoile tuotteesi kilpailukykyisesti Milloin? 30.10. klo 10-14 Työpajassa paalutetaan tie menestyvään ja kilpailukykyiseen tuotteeseen ja tuotekehitykseen. Tule mukaan ja muokkaa tuotteestasi asiakkaan […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|