Kalenteri / Tapahtumat
|
maanantai
|
tiistai
|
keskiviikko
|
torstai
|
perjantai
|
lauantai
|
sunnuntai
|
|---|---|---|---|---|---|---|
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
3 tapahtumat,
Vuosittaiset Perunantutkimuksen talvipäivät järjestetään tänä vuonna Oulussa tammikuun lopussa. Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautumiset: https://perunasta.fi/talvipaivat/
-
Ruokamatkailu, autenttisuus ja paikallisuus ovat maailmalla kasvavia trendejä, joita hyödyntämällä alueellamme on mahdollisuus kasvaa vastuullisesti ja pitkäjänteisesti omia arvojamme kunnioittaen. Tästä kasvusta hyötyy koko arvoketju […]
-
Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […] |
3 tapahtumat,
Keski-Suomessa järjestetään Suomen Artesaaniruoka ry:n vuosikokous tammi-helmikuun vaihteessa 2020. Vuosikokouksen rinnalla on ohjelmassa retkiä lähialueelle. Lisätietoja tulossa! Tutustu tarkemmin yhdistykseen.
-
Voisivatko hyönteiset tuoda uutta surinaa liiketoimintaasi? Hyönteisalalla tapahtuu. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, millaisia liiketoimintamalleja hyönteisalalla voitaisiin hyödyntää, mitä kuluttajatutkimus tuo huipputuotteiden kehitykseen tai miten hyönteiset […] |
1 tapahtuma,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
2 tapahtumat,
-
Yhdessä tekoja! Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua! Miksi ihmeessä Suomen ruokamatkailun kehittämistä? Matkailija syö ja juo useita kertoja päivässä. Positiiviset, odotukset ylittävät kokemukset, […]
-
Ruokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […] |
0 tapahtumat,
|
3 tapahtumat,
-
Hyvinvointituotteet jatkavat maailmanvalloitusta. Tule 6.2.2020 Lahteen kuulemaan, miten näiden erikoistuotteiden trendit vaikuttavat maailmalla. Tapahtumassa on esillä myös mielenkiintoinen tuotenäyttely; esillä on erityisesti välipalatuotteita. Lisäksi tilaisuudessa […]
-
Ruokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […]
-
Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
|
0 tapahtumat,
|
2 tapahtumat,
-
Flavoria® on Turun yliopistossa sijaitseva tutkimusravintola, joka tuottaa monitieteistä tietoa ja kuluttajaymmärrystä yhteiskunnan ja liiketoiminnan kestävään kehittämiseen. Se on lounasravintola ja kahvila, joka toimii samalla […]
-
Koulutuspäivän aikana 11.2. klo 9 - 16.15 perehdymme ruokapalvelun hiilijalanjälkeen ja sen laskentaan sekä tutustumme konkreettisiin ratkaisuihin, joita ruokapalveluissa on tehty kestävien valintojen edistämiseksi. Lisäksi […] |
1 tapahtuma,
|
1 tapahtuma,
|
1 tapahtuma,
|
0 tapahtumat,
|
|
|
0 tapahtumat,
|
2 tapahtumat,
-
Työpajassa käsitellään luomutuotteiden konseptointia ja tuotekehitystä. Se sopii sekä uusia tuotteita ideoiville että olemassa olevan tuotteen kehittämistä pohtiville. Aika: 18.2.2020 klo 12.00-16.00 Paikka: Jokioisten tietotalo, […]
-
Kiinnostaako villiyrtit? Kutsumme sinut kuulemaan Suomen luonnon ravintorikkaiden villiyrttien käytöstä ja inspiroitumaan niiden monista mahdollisuuksista. Tilaisuudessa pääset maistelemaan nuorten huippukokkien kehittelemiä ja tekemiä yrttimocktaileja, käsityöläisolutta sekä cocktailpaloja. […] |
1 tapahtuma,
-
Ruokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […] |
1 tapahtuma,
-
Ruokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […] |
0 tapahtumat,
|
1 tapahtuma,
-
Tervetuloa Kumppanuusmaatalouden verkostotapaamiseen la 22.2.2020 klo 9.30–17.00 Järvenpäähän (Härmän Rati) ja Tuusulaan (Lassilan tila)! Päivä on suunnattu erityisesti kumppanuusmaatiloille sekä kumppanuusmaatalousyrittäjyydestä kiinnostuneille tai sitä joskus […] |
0 tapahtumat,
|
|
2 tapahtumat,
-
Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]
-
Suuren ostomäärän vuoksi julkisen sektorin elintarvikehankinnoilla on merkittävä rooli hyvinvoinnin, työllisyyden, oman talousalueen ja ympäristötavoitteiden edistämisessä. Suomen hallitusohjelmakin nostaa esille kotimaisten ruoankäytön edistämisen julkisissa hankinnoissa. […] |
1 tapahtuma,
-
Versot ovat ravinteikkaita, runsaasti erilaisia arvokomponentteja sisältäviä, ympärivuotisesti kasvatettavia siementaimia, joiden etuna on pieneltä pinta-alalta saatava suuri satomäärä. Versoja voidaan hyödyntää tuoretuotteena salaatin tapaan tai […] |
1 tapahtuma,
-
Yhdessä tekoja! Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua! Miksi ihmeessä Suomen ruokamatkailun kehittämistä? Matkailija syö ja juo useita kertoja päivässä. Positiiviset, odotukset ylittävät kokemukset, […] |
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|
0 tapahtumat,
|