Kalenteri / Tapahtumat
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
3 tapahtumat,
Perunantutkimuksen talvipäivät Oulussa
Vuosittaiset Perunantutkimuksen talvipäivät järjestetään tänä vuonna Oulussa tammikuun lopussa. Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautumiset: https://perunasta.fi/talvipaivat/
Kymenlaakson ruokamatkailun työpaja
Kymenlaakson ruokamatkailun työpaja
Ruokamatkailu, autenttisuus ja paikallisuus ovat maailmalla kasvavia trendejä, joita hyödyntämällä alueellamme on mahdollisuus kasvaa vastuullisesti ja pitkäjänteisesti omia arvojamme kunnioittaen. Tästä kasvusta hyötyy koko arvoketju […]
Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaarit
Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaarit
Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]
3 tapahtumat,
Suomen Artesaaniruoka ry:n vuosikokous
Keski-Suomessa järjestetään Suomen Artesaaniruoka ry:n vuosikokous tammi-helmikuun vaihteessa 2020. Vuosikokouksen rinnalla on ohjelmassa retkiä lähialueelle. Lisätietoja tulossa! Tutustu tarkemmin yhdistykseen.
Verkostoidu hyönteisalan tulevaisuuteen – seminaarisarjan päätöstilaisuus Helsingissä
Verkostoidu hyönteisalan tulevaisuuteen – seminaarisarjan päätöstilaisuus Helsingissä
Voisivatko hyönteiset tuoda uutta surinaa liiketoimintaasi? Hyönteisalalla tapahtuu. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, millaisia liiketoimintamalleja hyönteisalalla voitaisiin hyödyntää, mitä kuluttajatutkimus tuo huipputuotteiden kehitykseen tai miten hyönteiset […]
1 tapahtuma,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu
Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu
Yhdessä tekoja! Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua! Miksi ihmeessä Suomen ruokamatkailun kehittämistä? Matkailija syö ja juo useita kertoja päivässä. Positiiviset, odotukset ylittävät kokemukset, […]
Ruokalistatyöpaja Kuusamossa
Ruokalistatyöpaja Kuusamossa
Ruokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […]
0 tapahtumat,
3 tapahtumat,
Hyvinvointituotteet maailmalla – trendejä ja ideoita Lahdessa
Hyvinvointituotteet maailmalla – trendejä ja ideoita Lahdessa
Hyvinvointituotteet jatkavat maailmanvalloitusta. Tule 6.2.2020 Lahteen kuulemaan, miten näiden erikoistuotteiden trendit vaikuttavat maailmalla. Tapahtumassa on esillä myös mielenkiintoinen tuotenäyttely; esillä on erityisesti välipalatuotteita. Lisäksi tilaisuudessa […]
Ruokalistatyöpaja Raahessa
Ruokalistatyöpaja Raahessa
Ruokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […]
Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaarit
Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaarit
Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Mitä Flavoria® tarjoaa tuotekehityksen ja kehittämistoiminnan tueksi? -webinaari
Mitä Flavoria® tarjoaa tuotekehityksen ja kehittämistoiminnan tueksi? -webinaari
Flavoria® on Turun yliopistossa sijaitseva tutkimusravintola, joka tuottaa monitieteistä tietoa ja kuluttajaymmärrystä yhteiskunnan ja liiketoiminnan kestävään kehittämiseen. Se on lounasravintola ja kahvila, joka toimii samalla […]
Kestävät valinnat julkisissa ruokapalveluissa
Kestävät valinnat julkisissa ruokapalveluissa
Koulutuspäivän aikana 11.2. klo 9 - 16.15 perehdymme ruokapalvelun hiilijalanjälkeen ja sen laskentaan sekä tutustumme konkreettisiin ratkaisuihin, joita ruokapalveluissa on tehty kestävien valintojen edistämiseksi. Lisäksi […]
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Työvälineitä luomutuotteiden konseptointiin -työpaja
Työvälineitä luomutuotteiden konseptointiin -työpaja
Työpajassa käsitellään luomutuotteiden konseptointia ja tuotekehitystä. Se sopii sekä uusia tuotteita ideoiville että olemassa olevan tuotteen kehittämistä pohtiville. Aika: 18.2.2020 klo 12.00-16.00 Paikka: Jokioisten tietotalo, […]
Villiyrteistä bisnestä! Helsingissä
Villiyrteistä bisnestä! Helsingissä
Kiinnostaako villiyrtit? Kutsumme sinut kuulemaan Suomen luonnon ravintorikkaiden villiyrttien käytöstä ja inspiroitumaan niiden monista mahdollisuuksista. Tilaisuudessa pääset maistelemaan nuorten huippukokkien kehittelemiä ja tekemiä yrttimocktaileja, käsityöläisolutta sekä cocktailpaloja. […]
1 tapahtuma,
Ruokalistatyöpaja Iissä
Ruokalistatyöpaja Iissä
Ruokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […]
1 tapahtuma,
Ruokalistatyöpaja Oulussa
Ruokalistatyöpaja Oulussa
Ruokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […]
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Kumppanuusmaatalouden verkostotapaaminen Järvenpäässä ja Tuusulassa
Kumppanuusmaatalouden verkostotapaaminen Järvenpäässä ja Tuusulassa
Tervetuloa Kumppanuusmaatalouden verkostotapaamiseen la 22.2.2020 klo 9.30–17.00 Järvenpäähän (Härmän Rati) ja Tuusulaan (Lassilan tila)! Päivä on suunnattu erityisesti kumppanuusmaatiloille sekä kumppanuusmaatalousyrittäjyydestä kiinnostuneille tai sitä joskus […]
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Euroja viennistä ja erikoiskasveista, Joensuu
Euroja viennistä ja erikoiskasveista, Joensuu
Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]
Julkiset hankinnat kotimaisen ruoankäytön edistäjänä -webinaari
Julkiset hankinnat kotimaisen ruoankäytön edistäjänä -webinaari
Suuren ostomäärän vuoksi julkisen sektorin elintarvikehankinnoilla on merkittävä rooli hyvinvoinnin, työllisyyden, oman talousalueen ja ympäristötavoitteiden edistämisessä. Suomen hallitusohjelmakin nostaa esille kotimaisten ruoankäytön edistämisen julkisissa hankinnoissa. […]
1 tapahtuma,
Versoista voimaa Turussa
Versoista voimaa Turussa
Versot ovat ravinteikkaita, runsaasti erilaisia arvokomponentteja sisältäviä, ympärivuotisesti kasvatettavia siementaimia, joiden etuna on pieneltä pinta-alalta saatava suuri satomäärä. Versoja voidaan hyödyntää tuoretuotteena salaatin tapaan tai […]
1 tapahtuma,
Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen, Etelä-Karjala
Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen, Etelä-Karjala
Yhdessä tekoja! Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua! Miksi ihmeessä Suomen ruokamatkailun kehittämistä? Matkailija syö ja juo useita kertoja päivässä. Positiiviset, odotukset ylittävät kokemukset, […]