Suomalainen ruokakulttuuri on onnea ja makuja -webinaari
Suomalainen ruokakulttuuri on onnea ja makuja ja sen juhlapäivä on joka päivä. Yhteinen ruokapöytä -keskustelufoorumi järjestää verkkoseminaarin 28.3. klo 9.00-10.30 8.45 Tervetuloa linjoille ja virtuaalikahville […]
Yhteinen ruokapöytä verkkoseminaari: Suomalainen ruokakulttuuri on onnea ja makuja
Tervetuloa verkkoseminaariin tiistaina 28.3. klo 9.00 - 10.30. Ohjelma 8.45 Tervetuloa linjoille ja virtuaalikahville 9.00 Ohjelman esittely 9.05 Maa- ja metsätalousministeri Antti Kurvisen videotervehdys 9.10 […]
Luonnonlaidunlihaa lautasille – mahdollisuuksia myyntiin, Pohjois-Pohjanmaa
Tervetuloa Maistuvaa meiltä ja muualta- ja Rantalaidun hankkeiden järjestämään webinaariin! 28.03.2023 klo 9–11, Teams-etäyhteys Ohjelma: Tervetulosanat, Tuula Kokko, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset Swedish experiences of […]
Työpajat elintarvikealan yrittäjien ja julkisen sektorin välisestä yhteistyöstä, Etelä-Pohjanmaa
Elintarvikealan yrittäjät, kuntien ja muiden julkisten tahojen ruokapalvelujen edustajat sekä kehittäjätoimijat – tervetuloa keskustelemaan hyvistä yhteistyömalleista Alavudelle 28.3.2023 tai Kurikkaan 31.3.2023 klo 9 - 11.30 […]
Elintarvikealan Vientivalmennuspäivä – Vihreää Valoa Vientiin, webinaari
Ruokaviraston vientijaoston ja Business Finlandin Food from Finland -ohjelman yhteinen vientivalmennus tarjoaa jälleen ajankohtaisia asioita meiltä ja maailmalta! Aika: 28.3.2023 klo 9-12 Paikka: Webinaari Tällä […]
SPRING ’23
Uusi TKI-rahoituksen ja kumppanuuksien löytämisen tapahtuma järjestetään maaliskuussa. Maailman muuttuminen haastaa Suomen omavaraisuutta ja huoltovarmuutta – ruokasektorin turvaamiseksi tarvitaan vahva panostus elinkeinolähtöiseen tutkimukseen, kehitykseen ja […]