- This event has passed.
Man, Microbes, Music and Food -webinaari
20.5.2021 @ 15:00 - 17:00
Turun yliopisto ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu ovat kypsytelleet juustoja soittaen niille erilaista kypsytysmusiikkia. Tähän teemaan liittyvä webinaari järjestetään 20.5. klo 15.00.
Webinaari järjestetään Zoomissa https://utu.zoom.us/j/63270845007 Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä ilmoittautumista.
OHJELMA (oikeuden muutoksiin pidetään)
Welcome words – Seppo Salminen (FI)
Wine, microbes and music
- Art (winery case, Mauricio Boullade AR)
- Science of Wine (Lucrecia Delfederico AR)
- Interactive wine glasses (Video / Bruno Metz AR)
Cheese, microbes and music (art and science to be discussed)
- Effects of sound on bacteria?(Bruno Metz AR)
- Possible mechanisms between sound and microbes in action(Gabriel Vinderola, AR)
- Art of fermentation (Sami Silén FI)
- Effect of VR environment on food and drink perception (Jean-Christophe Sakdavong FR)
Closing words
- In the interphase of science and art (Anu Hopia FI)
(FI = Suomi, AR = Argentiina, FR = Ranska)
Lisätietoja Seppo Salminen seppo.salminen (a) utu.fi ja Anu Hopia anu.hopia (a) utu.fi