- Tämä tapahtuma on mennyt.
Liha-alan lainsäädäntö ja omavalvonta, Pohjois-Karjala
4.2.2021 @ 13:00 - 15:00
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman laatuosaamisen opintokokonaisuuteen.
Aika 4.2.2021 klo 13.00 – 15.00
Paikka Etäkoulutus Microsoft Teamsin kautta
Ohjelma
13.00 Tervetuloa, esittäytyminen
Marja-Leena Hirvonen, projektiasiantuntija ELLI-hanke
Jaana Elo, asiantuntija KoKo Palvelut
Liha-alan lainsäädäntö ja vaatimukset
Pienten toimijoiden helpotuksista
Omavalvonta
– Mihin tarvitaan ja mitä asioita siihen tulee kirjata?
15.00
Tauko sopivassa välissä.
Koulutuksen hinta 20 € sis. koulutuksen ja materiaalin.
Ilmoittumiset maanantaihin 2.2.2021 mennessä Anulle, anu.lavola@uef.fi
Lisätietoa hankkeesta osoitteessa www.ruokaketjuelli.fi ja www.facebook.com/ruokaketjuelli