Voiko nimisuojamerkintä olla pääsylippu piireihin? Ainakin se tarjoaa keinon tuoda esiin erityisyyttä ja erilaistaa tuote muista vastaavista. Erikoissuunnittelija Marjo Särkkä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutista avasi Tutkimustiistaissa 7.11. ruoan mainetekijöitä ja miten omien tuotteiden brändäyksessä voi hyödyntää jo olemassa olevaa maineyhteyttä. Marjon esitysdiat (pdf).
Saatat myös pitää
Vuoden lähiruokateko 2019 on myönnetty Heikkilän Juustolalle. Suomen Messusäätiön myöntämän 2000 euron arvoisen palkinnon vastaanottivat Heikkilän Juustolan tilalliset Annika Heikkilä ja Pekka […]
Palkintoraati valitsee tänä vuonna ensimmäisen kerran ehdotuksista 3-5 yleisöäänestykseen, joka käynnistyy maaliskuun alussa. Sekä raadin valitsema palkinnonsaaja että yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan Lähiruoka […]
Lähiruoka & Luomu -tapahtumassa julkistettu Vuoden lähiruokateko on myönnetty paikallisviljelijän ja lounasravintolaketjun väliselle yhteistyölle. [rss-cut]2 000 euron arvoisen, Suomen Messusäätiön rahoittaman palkinnon pokkasivat […]
Viime vuodet eivät ole olleet taloudellisesti helppoja lähiruokayrityksille, kertoo Luonnonvarakeskuksen (Luke) tuore kyselytutkimus. Yrittäjät näkevät kuitenkin valoa tulevaisuudessa. Lisäinvestointeja suunnitellaan erityisesti Pohjois-Suomessa.[rss-cut] […]