Idag förutsätter allt flera kunder något slag av certifikat som garanti för att det livsmedel de inhandlat är tryggt, och till exempel europeiska affärskedjor godkänner numera bara i liten skala icke-certifierade produkter i sina urval. Även i Finland har certifieringskravet blivit vanligt.
Du kanske också gillar
Landsomfattande koordineringsprojekt inom närmat har utgett en markandsföringshandbok för företagare. Syftet med handboken är att ge information och praktiska tips till små […]
Lähiruoka & Luomu -evenemanget söker en lämplig kandidat att belönas med Vuoden lähiruokateko-priset (Årets närmatsgärning).[rss-cut] Med Vuoden lähiruokateko-priset belönas person, företag eller […]
Gastronomins verkliga hjältar arbetar i skolköken och på andra storkök runt om i kommunerna anser Johan Andersson, projektledare för Offentlig Gastronomi i […]
I handboken har sammanställts grundinformation över anskaffning, säkrande, användning av samt information om ekologiska produkter.[rss-cut] Bokens texter är gestaltade i tydliga helheter […]