Jokioisten Leipä Oy:ssa on monipuolisia energiaratkaisuja aurinkovoimasta maalämpöön. Tällä hetkellä panostetaan biokaasuun ja energiatehokkuutta parantaviin ratkaisuihin. Elintarvikealalla yrityksien energiainvestointien yhtenä ohjaajana on ilmaston muutoksen hillintä.
Saatat myös pitää
Miniseminaarin tallenteet ja esitykset ovat nyt ladattavissa. Videot avautuvat klikkaamalla esityksen otsikkoa. Tilaisuuden avaus, Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, esitys […]
Vastuullisuus on asia, josta puhutaan niin ruoka-alalla kuin yleisemmin yhteiskunnassakin. Se on iso kokonaisuus ja siitä syystä asiaan lähdettiin pureutumaan Lähiruokaa, luomua […]
Suomen elintarvikeviennin potentiaali puhuttaa ja sen kasvattaminen on tunnistettu koko Suomen yhteiseksi tavoitteeksi. MTK:n luotsaamassa RuoKasvu-projektissa on tunnistettu PK-yritysten vientiin liittyviä haasteita […]
Suomen ruokamatkailun kärkituotteet ja innovatiiviset ratkaisut esiin. Kilpailun tavoitteena on vahvistaa elämyksellisen ruokamatkailun tuotteistamista Suomessa, etsiä ruokamatkailun kärkituotteita ja vahvistaa aitoa yhteistyötä. Kilpailuun […]