I handboken har sammanställts grundinformation över anskaffning, säkrande, användning av samt information om ekologiska produkter.[rss-cut] Bokens texter är gestaltade i tydliga helheter och de åskådliggörs med teckningar och bilder. Tack vare spiralpärm och skiljbara mellanblad är handboken lätt att använda och ärendena/frågorna går lätt att hitta mitt under arbetsuppgifterna.
Du kanske också gillar
Lähiruoka & Luomu -evenemanget söker en lämplig kandidat att belönas med Vuoden lähiruokateko-priset (Årets närmatsgärning).[rss-cut] Med Vuoden lähiruokateko-priset belönas person, företag eller […]
Idag förutsätter allt flera kunder något slag av certifikat som garanti för att det livsmedel de inhandlat är tryggt, och till exempel […]
Gastronomins verkliga hjältar arbetar i skolköken och på andra storkök runt om i kommunerna anser Johan Andersson, projektledare för Offentlig Gastronomi i […]
Då landsbygdsutvecklaren på Åland, Lena Brenner lyfter fram två projekt med stor lokal betydelse är Skördefesten på Åland det självklara förstavalet. Festen […]