Mångsidigt entreprenörskap inom livsmedelsbranschen lyfts fram i kampanjen #ruokatarinani – dela historierna bakom maten
Ruokatarinani-kampanjen öppnar dörrar bakom kulisserna på livsmedelsföretagen. Glada bilder och videor visar mångsidigheten i matföretagande och vardagliga aktiviteter, vilket gör […]
Bli företagare inom livsmedelsbranschen
Småföretagande är starkt kopplat till utnyttjandet av närområdet samt ekologiska råvaror och naturprodukter. I Finland finns det många små företag […]
Ruokaviennin aakkoset – Elintarvikeviennin työpaja kansainvälistymistä harkitseville yrityksille, Pohjois-Savo
tor 23. januari @ 09:45 - 13:00Kasvitaito 2.0-hankkeen webinaari: Kysytyimmät rohdos- ja maustekasvit (osa 2) / Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Kainuu
tor 23. januari @ 10:00 - 12:00FINLABEL -tietoiskut private label-markkinasta
fre 24. januari @ 09:00 - 10:00Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa – uusia mahdollisuuksia ja yhteistyön voimaa
mån 27. januari @ 13:00 - 17:30Geographical Indications Conference 2025
tis 28. januari @ 08:00 - ons 29. januari @ 20:00Kasvitaito 2.0 -hankkeen webinaari: Humalan tuotanto ja markkinat, Pohjois-Karjala, Kainuu ja Pohjois-Savo
tor 30. januari @ 10:00 - 12:00PALKO-hankkeen avajaisseminaari, Kouvola
tor 30. januari @ 11:00 - 16:00FINLABEL -tietoiskut private label-markkinasta
fre 31. januari @ 09:00 - 10:00Kansainvälistymisvalmennus – konseptin esittely, webinaari
fre 31. januari @ 14:00 - 15:00XR-teknologiat osana liiketoimintaa – Virtuaalitodellisuus liiketoimintasi tueksi?, Etelä-Pohjanmaa
mån 3. februari @ 14:00 - 15:00Digiviestinnästä näkyvyyttä ja tuloksia – Tehosta viestintääsi ja kasvata näkyvyyttä!, Etelä-Pohjanmaa
ons 5. februari @ 09:00 - 11:00Ruokaprovinssin KEKSIviikkokahvit – eteläpohjalainen ruokamatkailu vetovoimatekijäksi
ons 5. februari @ 14:00 - 14:30Vastuullisuudella varmuutta toimitusketjuihin, Pohjois-Pohjanmaa
ons 5. februari @ 14:00 - 16:00Kasvitaito 2.0 -hankkeen webinaari: Värikasvit, Pohjois-Karjala, Kainuu ja Pohjois-Savo
tor 6. februari @ 10:00 - 12:00Pientuottajien polku ruokapalveluihin -tapahtuma, Helsinki
tor 6. februari @ 12:00 - 15:30Teknologiapilottipäivä – Ratkaisuja teollisuuden ja elintarvikealan tulevaisuuteen!, Etelä-Pohjanmaa
tor 6. februari @ 12:00 - 16:00Inspiraatiota ja ideoita luonnontuotteiden hyödyntämiseen: teemana ruoat ja koristelu
tis 11. februari @ 16:00 - 17:30Kasvitaito 2.0 -hankkeen webinaari: Myynti ja markkinointi, osa 1, Pohjois-Karjala, Kainuu ja Pohjois-Savo
tor 13. februari @ 10:00 - 12:00Inspiraatiota ja ideoita luonnontuotteiden hyödyntämiseen: teemana juomat ja koristelu
tis 18. februari @ 16:00 - 17:30Maakunnallinen elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjien ja kehittäjien tapaaminen Kainuussa
tor 20. februari @ 09:30 - 15:00
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanketukee pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistyötä, toimijoiden välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.
Aitojamakuja.fi -sivusto on em. hankkeen viestintäkanava ja sitä ylläpitää Turun yliopiston Brahea-keskus.
Tietosuojaselosteemme