Mångsidigt entreprenörskap inom livsmedelsbranschen lyfts fram i kampanjen #ruokatarinani – dela historierna bakom maten
Ruokatarinani-kampanjen öppnar dörrar bakom kulisserna på livsmedelsföretagen. Glada bilder och videor visar mångsidigheten i matföretagande och vardagliga aktiviteter, vilket gör […]
Bli företagare inom livsmedelsbranschen
Småföretagande är starkt kopplat till utnyttjandet av närområdet samt ekologiska råvaror och naturprodukter. I Finland finns det många små företag […]
Ylimaakunnallinen kehittäjätapaaminen, Lappi, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu
mån 25. november @ 11:30 - 13:00Elintarvikealan vienti ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, etäyhteydellä
mån 25. november @ 14:00 - 16:00Ateria 2024
tis 26. november @ 08:30 - 16:00Luonnontuotteista uusia kaupallisia innovaatioita -työpaja, Kajaani
tis 26. november @ 09:00 - 16:00Agri-Food Future
ons 27. november @ 08:00 - tor 28. november @ 17:00Kannattavampaa ruoka- ja elintarviketuotantoa ilmastoviisailla käytännöillä -webinaari
ons 27. november @ 13:00 - 15:00Online-työpaja: Luomua lisää tuuppaamalla
tor 28. november @ 09:00 - 10:00Kestävyydestä kilpailukykyä ruoka-alan yrityksille – Kestävä RuokaHäme hankkeen päätöstilaisuus, Hämeenlinna
tor 28. november @ 12:00 - 15:30Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla: Food Forum
tor 28. november @ 15:00 - 19:00Ruokasektorin Tutkimustiistai
tis 3. december @ 09:00 - 10:00Ruokamatkailuyrittäjien digivalmiudet Suomessa 2024, webinaari
tis 10. december @ 09:00 - 10:30Ruokaviraston tiedepäivä, Helsinki ja etänä
tis 10. december @ 12:00 - 16:00Luomuinstituutin webinaarisarja: Kohti kestävää kiertotaloutta
ons 11. december @ 15:00 - 16:00Tieteellis-gastronominen ruokaklubi aiheena alkoholittomuus, Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella
ons 11. december @ 16:45 - 18:45Ruoka-LCA -laskentaohjeistuksen julkaisuseminaari – kohti yhdenmukaisempia ympäristöjalanjälkiä, Helsinki ja etänä
tor 12. december @ 13:00 - 15:00Ruokasektorin koordinaatiohankkeen infoa hankerahoittajille -webinaari
tis 17. december @ 14:00 - 15:30Maakunnallinen elintarvike- ja hanketoimijoiden tapaaminen Kainuussa
20.2.2025 @ 08:00 - 17:00Nordic Wild Berry and NTFP Conference, Rovaniemi
7.10.2025 @ 08:00 - 8.10.2025 @ 17:00
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanketukee pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistyötä, toimijoiden välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.
Aitojamakuja.fi -sivusto on em. hankkeen viestintäkanava ja sitä ylläpitää Turun yliopiston Brahea-keskus.
Tietosuojaselosteemme