Mångsidigt entreprenörskap inom livsmedelsbranschen lyfts fram i kampanjen #ruokatarinani – dela historierna bakom maten
Ruokatarinani-kampanjen öppnar dörrar bakom kulisserna på livsmedelsföretagen. Glada bilder och videor visar mångsidigheten i matföretagande och vardagliga aktiviteter, vilket gör […]
Bli företagare inom livsmedelsbranschen
Småföretagande är starkt kopplat till utnyttjandet av närområdet samt ekologiska råvaror och naturprodukter. I Finland finns det många små företag […]
Pohjoisen elintarvike- ja luonnontuotealan kehittäjien tapaaminen, Paltamo
mån 8. december @ 11:30 - tis 9. december @ 12:30Ruokaelämys alkaa tarinasta -webinaari, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu
tis 9. december @ 09:00 - 11:30FinFoodNet: Pitchaa vakuuttavasti ja rakenna tulevaisuuden kumppanuuksia, Turku
tis 9. december @ 13:00 - 16:00RuokaHämeen etä-aamukahvit kokoavat yhteen Kanta- ja Päijät-Hämeen ruokasektorin verkostoja
ons 10. december @ 08:30 - 09:15Leijona Catering – väylä NATO-hankintoihin, Joensuu
ons 10. december @ 12:00 - 15:30Uudenmaan potentiaaliset tilat ruoka-alan yrityksille, Helsinki
mån 15. december @ 15:30 - 18:00Kansallisen ruokastrategian 2040 julkaisutilaisuus, Helsinki ja etänä
tis 16. december @ 11:00 - 14:00Ruokasektorin koordinaatiohanke: infoa hankerahoittajille -webinaari
ons 17. december @ 14:00 - 15:00Kasvitaito 2.0 -hankkeen pienryhmä: Viljellyt luonnonkasvit / Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Savo
tor 18. december @ 10:00 - 14:00Kasvitaito 2.0 -hankkeen pienryhmä: Viljellyt luonnonkasvit / Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Savo
8.1.2026 @ 10:00 - 14:00Voisiko Suomi olla sienitalouden suurmaa? -ammattilaistapahtuma, Helsinki ja etänä
13.1.2026 @ 12:00 - 16:00Ruokamatkailun osaamisryhmän tapaaminen
15.1.2026 @ 09:00 - 12:00Ruokamatkailun osaamisryhmän tapaaminen 3, Helsinki
15.1.2026 @ 09:00 - 12:00Grüne Woche 2026
16.1.2026 @ 10:00 - 25.1.2026 @ 18:00Lähiruoka lähemmäs asiakasta – Vaihtoehtoiset myyntikanavat Pohjois-Savossa -webinaari
20.1.2026 @ 13:00 - 15:30Fast food & Café & Restaurant, Helsingin Messukeskus
21.1.2026 @ 10:00 - 22.1.2026 @ 17:00Kasvitaito 2.0 -hankkeen pienryhmä: Viljellyt luonnonkasvit / Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Savo
22.1.2026 @ 10:00 - 14:00Webinaari: Ruoan ja maiseman kestävä tuotteistus Unkarissa – konkreettisia malleja paikallistalouden vahvistamiseen
27.1.2026 @ 09:00 - 10:30Scale up together! Innocamp in Åland
27.1.2026 @ 10:00 - 29.1.2026 @ 14:00Luomutuotteet liikkeelle ammattikeittiöihin -webinaari
27.1.2026 @ 10:00 - 12:15
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanketukee pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistyötä, toimijoiden välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.
Aitojamakuja.fi -sivusto on em. hankkeen viestintäkanava ja sitä ylläpitää Turun yliopiston Brahea-keskus.
Tietosuojaselosteemme