Loading view.
Elokuun toisena päivänä keitämme taas livekahvit, jonka aiheena onkin tee. Miten teen valmistaminen voikin olla niin helppoa ja vaikeaa samaan aikaan? Mitä tee on, miten […]
Luonnontuotealan kasvukoordinaattori -hankkeen päätavoitteena on luoda Länsi-Lappiin elinvoimainen luonnontuotealan osaamiskeskittymä: verkosto, joka kehittää ja kasvattaa alueen luonnontuotealan osaamista ja liiketoimintaa monialaisesti. Hankkeessa järjestetään työpajojen sarja […]
Maailman suurin elintarvike- ja ruokamatkailualan kuluttajatapahtuma Internationale Grüne Woche (IGW) pidetään Berliinissä 19. – 28.1.2024. Yrityksiä ja hankkeita kutsutaan mukaan osallistumaan Suomen maaosastolle messuille. Tavoitteena […]
Data ja innovaatiot vihreän siirtymän tukena elintarvikealalla (DIVA) - REACT-EU hankkeen (2021-2023) lopputapahtuma järjestetään hybridinä - varsinainen livetapahtumapäivä järjestetään Hotel Fabrikin tiloissa (Hämeentie 7, Forssa). Yritysten edustajat […]
Lepaa-näyttelyssä tavataan tuttuja ja työkavereita sekä tutustutaan paikan päällä uutuuksiin. Lepaa 2023 järjestetään 17.–19. elokuuta 2023 Lepaalla Hattulassa Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan yksikön upeissa kartanomaisemissa. Vehreä […]
Elinkeinokalatalouden digitalisaatio 2030 torstaina 17.8.2023 klo 13.00–17.00 Ohjelmassa muun muassa, millaisia mahdollisuuksia uusi teknologia voi tuoda kotimaisen kalan edistämisen kokonaisuuteen, jäljitettävyydestä, kalatalouden valvonnan uudistuksista ja […]
Herkkujen Häme, maakunnallinen ruokatori, rakentuu Hämeenlinnan torille torstaina 17.8.2023 klo 15-19. Julistamme Kanta-Hämeen ruokamaakunnaksi! Hämeessä, aitojen makujen maakunnassa kannattaa lähteä omalle herkuttelukierrokselle. Löydät Vanajan kalaa, […]
Lämpimästi tervetuloa Kannukseen Ollikkala-messuille tutustumaan maaseudun monipuoliseen tulevaisuuteen ja mahdollisuuksiin 18.-19.8.2023! Tutustu maaseudun monipuoliseen tulevaisuuteen ja mahdollisuuksiin! Mukana teknologiaa pellolta, navetasta ja metsästä sekä eläimiä, hyvinvointia […]
Ovatko vastuullisuus ja ravitsemisala lähellä sydäntäsi? Jos ovat, niin tule ehdottomasti kuulemaan mitä meillä on näistä teemoista kerrottavana! Vastuullisempaa kattausta -tapahtuma 21.8.2023 Helsingissä klo 14:30-18:15 […]
Tilaisuudessa esitellään Uusia mahdollisuuksia kasvipohjaisten raaka-aineiden jatkojalostamiselle ja viennille Keski-Pohjanmaalla -hankkeen (Erikoiskasvit) tuloksia, Makuaarteet -hankkeen ja N63Herbs -hankkeen tavoitteita ja toimenpiteitä. Aika: 22.8.2023 klo 09:15 […]
Kevät ja alkukesä ovat jälleen olleet säiden suhteen poikkeuksellisia, ja kylmyys tai kuivuus on vaikeuttanut kasvien kasvua. Vettä lopulta saatiin, mutta sitä kaivattiin paljon aiemmin. […]
Seinäjoen ammattikorkeakoulu kutsuu ruoka-alan yrityksiä ajankohtaisen tiedon ja teknologian äärelle. Haluamme auttaa yrityksiä menestymään NYT eikä vasta tulevaisuudessa! Tarjolla hyviä puheenvuoroja (Atria, Foodwest, Robert Nemlander) […]
HACCP-tiimin vetäjä tai jäsen, laatupäällikkö tai laatuvastaava. Ilmoittaudu FSSC 22000 -standardin uuden 6-version muutoksia koskevaan webinaariin. Foodwest Oy järjestää keskiviikkona 23.8.2023 kello 12:30-14:30 (Teams) webinaarin, jossa […]
Just food -tutkimushanke on kehittänyt reilua ruokamurrosta tukevan Reiluustyökalun, joka on tarkoitettu julkisen hallinnon, yritysten, ruokapalveluiden ja järjestöjen ympäristötekojen suunnittelun, päätöksenteon sekä toimeenpanon tueksi. Työkalu auttaa arvioimaan ympäristötoimia oikeudenmukaisen ruokamurroksen näkökulmasta ja […]
Yleisöluentosarjan kolmantena iltana keskustelemme palkokasvien viljelyn ja rehukäytön ympäristöpäästöistä erityisesti kasvihuonekaasupäästöjen näkökulmasta. Millaisia kasvihuonekaasupäästöjä palkokasvien viljelystä syntyy ja miten asiaa tutkitaan? Miten palkokasvien lisääminen lehmien […]
Tervetuloa viettämään Suomalaisen luonnon päivää unohtumattomalla tavalla! Järjestämme Joensuun torilla lauantaina 26. elokuuta Maalaismarkkinat, jotka tarjoavat herkullisen yhdistelmän paikallisia makuja ja käsityötaitoa. Tapahtuma on avoinna […]
Luomutilat avaavat ovensa kuluttajille lauantaina 26.8.2023. Tuolloin on mahdollista kertoa yleisölle omasta tilasta ja luomutuotannosta sekä myydä tilan tuotteita. Tutustu tarkemmin: https://luomu.fi/luonnonpaiva
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 28.8.2023 klo 9.30 - 11.30. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Luonnontuotealan kasvukoordinaattori -hankkeen päätavoitteena on luoda Länsi-Lappiin elinvoimainen luonnontuotealan osaamiskeskittymä: verkosto, joka kehittää ja kasvattaa alueen luonnontuotealan osaamista ja liiketoimintaa monialaisesti. Hankkeessa järjestetään työpajojen sarja […]
Lähde mukaan opintomatkalle Frantsilan luomuyrttitilalle ke 30.8.2023! Matkan ohjelma 7:30 Lähtö Hirvaskankaan ABC 8:00 Harjukadun tilausajolaituri Jyväskylä 8:45 Jämsä Shellin piha Matkalla lyhyt kahvitauko Frantsilan […]
Kauhajoen Ruokamessujen 31. tapahtuma järjestetään 1.-3.9.2023! Lisätietoja https://kauhajoki.fi/tyo-ja-yrittajyys/ruokamessut/
Tervetuloa taianomaiselle matkalle Imatralle ruokamaakunnan sydämeen. Kutsumme sinut Linnankosken kestikievariin, joka herää henkiin vain yhden illan ja yön ajaksi. Ajankohta on 2.9.2023 klo 18-02 ja […]
Tervetuloa kesän herkullisimpaan tapahtumaan! la 2. syyskuuta 2023 klo 12:00 - 15:00 Kisajoukkueet valmistavat makkaroita omilla, salaisilla resepteillään ja yleisö pääsee maistelemaan niitä kävelykadulla sijaitsevista […]