Loading view.
Ruokaprovinssin kepeille kesäkahveille nyt keksiviikkona 3.8.2022 klo 14.00-14.30. Etäkahvien linjoille pääsee varttia aiemmin keskustelemaan muiden kanssa ja testaamaan tekniikkaa. Teemana elokuun kahveilla on REKO-yrittäjyys Ruokaprovinssissa. […]
KORU-hanke tarjoaa maakunnassa oman osaamisen päivittämistä sekä uusia yhteistyöverkostoja yrityksille. Tavoitteena on elintarvikesektorin yritysten johdon, henkilöstön ja yrittäjien osaamisen lisääminen muutostilanteissa. Koulutukset auttavat osallistujia oppimaan […]
Lähiruokapäivään osallistuville kohteille järjestetään etäyhteyksin webinaari 11.8.2022 klo 15-16 teemalla: 'Lähiruokapäivä: Vinkit Viron Avatud talude-päivästä!' Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu viimeistään 10.8.
Vinkkejä kiinnostavan kuluttajatapahtuman järjestämiseen -webinaari 16.8. klo 13-15 Lähiruokapäivänä 10.9.2022 lukuisat maaseudun toimijat, lähiruoan tuottajat ja yhdistykset avaavat taas ovensa kuluttajille. Oletko sinä aikeissa osallistua […]
Elintarvikeyritykset pääsevät kertomaan webinaareissa omista vastuullisuuteoistaan Varukkeen ruokapalveluille ja kaikille kiinnostuneille. Tilaisuudet eivät sisällä tuote-esittelyä. Kiinnostavat tilaisuudet ovat mahdollistaneet hyvän vuoropuhelun ruokapalvelutoimijoiden ja elintarvikeyritysten välillä […]
Luomutetaan ruokapalvelut (LuRu) -hanke järjestää kaikille avoimia infoja. Ennustepankki-info 7.6.2022 klo 13 - 14 infossa kerrotaan Ennustepankin toiminnasta ja hyödyntämisestä mm. luomutuotteiden saatavuuden parantamiseksi. Asiantuntijana […]
Lähellä-messuilla Hämeenkyrössä, Kyröskosken torilla sunnuntaina 21.8. Tapahtumaan liittyy lähiruokabuffet Teemu Roivaisen konsertin siivittämänä edellisenä iltana lauantaina 20.8. Ikaalisten kylpylässä. Lähiruoka-buffet ja konsertti Ikaalisten kylpylä 20.8.2022 […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverissa 22.8.2022 klo 12-14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Tervetuloa Vilja-alan jaoston järjestämälle vierailulle Luonnonvarakeskuksen Jokioisten toimipisteeseen ja Elonkierto-näyttelyyn 22.8. klo 14 alkaen. Vierailu alkaa kaura-aiheisella miniseminaarilla, jossa kuulemme kaksi mielenkiintoista puheenvuoroa sivujakeiden hyödyntämisestä […]
Kansallinen merialuesuunnittelun työpaja merellisestä ruoantuotannosta pidetään 23.8.2022 klo 9.00–16.00 Turussa, Forum Marinumissa. Lähitilaisuuteen odotetaan niin kalastuksen, kalankasvatuksen kuin myös merilevän ja simpukankasvatuksen asiantuntijoita ja kehittäjiä. […]
KORU - Koulutuksella ruokamaakunta nousuun -hanke tarjoaa mahdollisuuden päivittää elintarvikesektorin yrittäjien ja henkilöston osaamista Etelä-Pohjanmaalla. Kohderyhmä: Etelä-Pohjanmaalla eri aloilla toimivat mikro- ja pk-yritysten henkilöstö ja […]
Luomutilat avaavat ovensa kuluttajille lauantaina 27.8.2022. Tuolloin tiloilla mahdollisuus esitellä tilaa, kertoa kuluttajille luomutuotannosta ja myydä tilan tuotteita. https://luomu.fi/luonnonpaiva/ -verkkosivulta löytyy lista luomutiloista, joille kuluttajat […]
Kalajoen Hiekkasärkkien sydämessä, Hilmantorilla, järjestetään 27.8.2022 klo 10-14 lähiruokatori jo kolmatta kertaa! Tapahtuma on omistettu lähiruoan tuottajille ja lähiruoan ystäville. Tulossa jälleen mielenkiintoista asiaa paneelikeskustelun […]
Tule keskustelemaan ajankohtaisista teurastusasioista Inariin poroteurastajien seminaaripäiville 30.-31.8.2022. Tapahtuma on suunnattu kaikille poroteurastuksen parissa työskenteleville ja aiheesta kiinnostuneille. Jos et pääse paikan päälle, voit ilmoittautua […]
KORU - Koulutuksella ruokamaakunta nousuun -hanke tarjoaa mahdollisuuden päivittää elintarvikesektorin yrittäjien ja henkilöston osaamista Etelä-Pohjanmaalla. Kohderyhmä: Etelä-Pohjanmaalla eri aloilla toimivat mikro- ja pk-yritysten henkilöstö ja […]
Miten saamme maaseudun ja maaseudun tuotteet houkuttelevasti esille somessa? Toimiiko nostalgia vai pitäisikö panostaa elävän ja kehittyvän maaseudun esille tuomiseen? Kaikki kohderyhmät huomioiden vai kampanja […]
Lämpimästi tervetuloa keskiviikkona 31.8. klo 10-11 virtuaaliseen infotilaisuuteen tutustumaan suomalaisen ruuan maakuvalliseen viestintämateriaaliin! Ohjelma: Avaussanat, viestintäjohtaja Janne Impiö ja kansainvälisten asioiden johtaja Aulikki Hulmi, maa- ja […]
Tervetuloa Terra Madre Nordic and Nordic Artesaan Food Awardsiin 1.-3 syyskuuta, Stora Skuggan, Norra Djurgården, Tukholma. Syyskuun 2022 ensimmäisellä viikolla järjestetään Terra Madre Nordic, pohjoismainen […]
Luomutetaan ruokapalvelut (LuRu) -hanke järjestää kaikille avoimia infoja. Ennustepankki-info 7.6.2022 klo 13 - 14 infossa kerrotaan Ennustepankin toiminnasta ja hyödyntämisestä mm. luomutuotteiden saatavuuden parantamiseksi. Asiantuntijana […]
Kaikille avoin LuRu-hankkeen info järjestetään to 1.9. klo 13-15. Luomuinstituutin johtaja Sari Iivonen avaa luomutuotannon perusteita ja ympäristövaikutuksia. Maa- ja metsätalousministeriön erityisasiantuntija Auli Väänänen kertoo […]
Kestävä RuokaHäme - sidosryhmätilaisuudessa 1.9. klo 13.00-16.00 tarkoituksena on tuoda Kanta- ja Päijät-Hämeen ruokasektorin toimijoita yhteen ja luoda paikkaa uusille ajatuksille ja yhteistyölle. Tämän tilaisuuden […]
Jo perinteeksi muodostuneilla Ruokamessuilla on tänä vuonna 30. juhlavuosi! Messut järjestetään Hämes-Havusen pihoilla, tuvissa ja aitoissa 2.-4.9.2022 juhlavuoden uusin aromein. Tapahtumaan kokoontuu viikonlopun ajaksi reilut […]
Juhlaseminaarissa Kauhajoella aiheena on Ruoka- ja lähimatkailu. pe 2.9.2022 klo 9 - 12.15 Lataa ohjelma pdf:nä tästä.
Suomalaisen ruoan päivän resepti on mutkaton: poimi ruokakauppasi hyllyiltä ruokaa ja juomaa, joissa on sinivalkoinen Hyvää Suomesta -merkki. Sitten vaan porukalla pöytään ja nauttimaan oman […]