Loading view.
Tervetuloa Marttilan luomutilalle tutustumaan luomuemolehmätuotantoon! Aloitamme klo 13.00 kahvilla ja tilaesittelyllä. Emolehmätuotantoon tutustumisen jälkeen jatkamme kaura- ja herne-kaurakasvustoihin tutustumalla. Viljojen alla käytetään kerääjäkasveja. Emolehmätilalla laidunnus […]
Kansainvälinen Horta2021 Hollola -tapahtuma 4.-5.8.2021 Messilässä, tulee olemaan suurin ja merkittävin aitoihin, luonnosta kerättäviin villikasveihin keskittyvä tapahtuma maailmassa. Se on silti maanläheinen, iloinen perhetapahtuma, jossa […]
Tervetuloa mukaan KalaPajaan! Löydetään yhdessä vajaasti hyödynnetyn lähikalan sekä kasvatetun kirjolohen mahdollisuudet ammattikeittiöissä ja verkostoidutaan läpi kala-alan toimijoiden vedestä lautaselle. Luvassa on mielenkiintoinen yrityspuheenvuoro sekä […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava kokoontuminen on ma 16.8.2021 klo 12-14. Aiheina mm. kerkkään liittyvää koostetta ja hankekuulumiset. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Miten tarjota lähiruokatuotteita julkisen puolen ammattikeittiöille? Elintarvikeyrittäjä, tule työpajaan kuulemaan lisää ja täyttämään oma hakemus hankintajärjestelmään hankinta-asiantuntijan ohjauksessa. Työpaja on osallistujille maksuton. Tervetuloa mukaan! Aika: […]
Elintarviketoimijoiden edellytetään kehittävän elintarviketurvallisuuskulttuuria toiminnassaan keväällä 2021 julkaistun Hygieniasäädös-muutoksen velvoittamana. Webinaarissa pureudumme vaatimuksiin ja niiden käytännön toteutustapoihin esimerkein mm. omavalvonnan ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien digitalisaatiota hyödyntäen. Webinaari järjestetään 19.8.2021 […]
Tutustu maaseudun monipuoliseen tulevaisuuteen ja mahdollisuuksiin! Mukana teknologiaa pellolta, navetasta ja metsästä sekä eläimiä, hyvinvointia ja maailman parasta ruuantuotantoa. Paikka: Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, Kannuksen toimipaikka Ollikkalankatu […]
Tervetuloa mukaan kuulemaan parhaat palat kansallisesta elintarviketutkimusstrategiasta! Suomelle julkaistiin keväällä 2021 usean organisaation yhteistyönä tuotettu terveyttä ja kestävää kehitystä edistävä elintarviketutkimuksen strategia. Ruokatutkimuksen strategia kattaa […]
Erikoiskasvien tutkimuspäivä Jokioisilla Luonnonvarakeskus järjestää Jokioisilla tutkimuspäivän, jossa esitellään ilmastonmuutoksen hillinnän ja sopeutumisen kannalta merkittävää erikoiskasvitutkimusta. Kerromme uusista yksi- ja monivuotisista ruokakasveista sekä tuotanto- ja […]
Tervetuloa Teams-infoon tiistaina 24.8.2021 klo 12–13 tutustumaan tulevaan ELLI-hankkeen koulutukseen. Tarkemmin koulutuksesta liitetiedostossa. Ilmoittautuminen Teams – infoon Anulle anu.lavola@uef.fi 23.8.2021 mennessä. Anuga on maailman johtava […]
Food technology is certainly one of the noteworthy forces reshaping the industry. From online grocery shopping to meat and dairy alternatives and to product traceability, the […]
Business Finlandin Experience Commerce -ohjelma järjestää 25. elokuuta klo 9 - 10 webinaarin koskien Etelä-Korean markkinoita ja sen tarjoamia markkinamahdollisuuksia suomalaisille kuluttajatuotteille. Etelä-Korea on maailman […]
Maistuvaa muikusta. Uusia ruokatuotteita ammattikeittiöille -hanke järjestää syksyllä 2021 Monenlaista muikusta -tapahtumat Mikkelissä ja Savonlinnassa. Päiväys ja aika 26/08/2021 13:00 - 18:00 Monenlaista muikusta Mikkeli […]
Rätt med etikett - Etiketti kuntoon Resurscentret HALD och Yrkeshögskolan Novia ordnar tillsammans en kortkurs i etikettering för små producenter som förädlar livsmedel. På kursen […]
Neljättä kertaa järjestettävä Aitojen Makujen Yö 27.8.2021 tarjoaa herkullisten makujen lisäksi erilaista ohjelmaa ja aktiviteetteja eri puolilla maakuntaa. Tapahtuman tarkoituksena on kehittää ja tehdä näkyväksi […]
Luomutilat avaavat ovensa kuluttajille Suomen luonnon päivänä 28.8. Lista niistä luomutiloista, joille kuluttajat ovat – koronatilanne huomioiden – tervetulleita tutustumaan tai tekemään ostoksia julkaistaan viimeistään […]
Food Tech Platform Finland -hankkeen tavoitteena oli kehittää kestävä ruokajärjestelmä 2.0 yhdistämällä tutkimus, teknologia ja liiketoiminnan osaajat. Kaksivuotinen hanke on tulossa päätökseensä, ja tiistaina 31.8.2021 […]
Kasviksia, kombuchaa, kefiiriä & viinietikan valmistus sekä hapatettu voi. Hei sinä elintarvikealan yrittäjä, pientuottaja tai tuotekehityksestä vastaava! Oletko kiinnostunut hapattamisen saloista? Kurssin kouluttajana toimii Maija […]
MTK Varsinais-Suomen ja KulTa-hankkeen järjestämän webinaarin tavoitteena on antaa uutta tietoa ja ideoita Lähiruokapäivän järjestämiseen mm. asiakaspalveluun, myyntipisteen houkuttelevuuteen ja suoramyynnin markkinointiosaamiseen liittyen sekä kerrata […]
Lauantaina 4. syyskuuta vietetään kolmatta kertaa suomalaisen ruoan päivää. Haastammekin Pohjois-Pohjanmaalla tarjoamaan kouluissa ja kunnan ruokapalvelupisteissä kotimaisista ja pohjoispohjalaisista raaka-aineista valmistettua lähiruokaa perjantaina 3.9.2021. Mukana […]
@ruokaneuvolive ja Suomi syö Satakunnasta -hanke pitää perjantaina 3.9.21 klo 13 alkaen Suomalaisen ruoan päivän -etkot Ig- ja Facebook-livet. Livessä annetaan vinkit Suomalaisen ruoan hankintaan […]
Suomalaisen ruoan päivää on nyt vietetty kaksi kertaa. Vaikka Suomalaisen ruoan päivä on joka päivä, aivan erityisesti sitä vietetään jälleen 4.9. Laita päivä kalenteriisi ylös! […]