Loading view.
Webinaarissa käsitellään laajaa skaalaa aiheita siirtohoidosta marjojen ja erikoiskasvien viljelyyn ja pölytykseen. Ajankohta: 30.11.2020 klo 17.30 - 20.30 Tutustu ohjelmaan (pdf) ja ilmoittaudu 28.11. mennessä.
Koronapandemia on kurittanut maailman ja Suomen talouksia, osa vaikutuksista on jo tiedossa, osa ei. Taloudelliset vaikutukset jakautuvat kuitenkin epätasaisesti eri toimialojen välillä. Webinaarin avaa työ- […]
Yhteistyö ja kumppanuus -webinaari. Webinaarissa käydään läpi yritysyhteistyöhön liittyviä sopimuksellisia perusasioita. Webinaaria pitämässä juridiikan ja yrittäjyyden asiantuntija Tia Lämsä. Yhteistyö ja kumppanuus-webinaari 1.12. klo 10-12 […]
"Kartoita yrityksesi tilanne – missä ovat tarinasi ja tietosi?” Kun markkinatilanteet muuttuvat nopeasti ja yrityksesi käytettävät resurssit pienentyvät, on osattava tehdä tietoon pohjautuvia päätöksiä, fokusoitava tuotekehitystä, […]
Yrittäjä tai yrittäjäksi aikova, kiinnostaako sinua luonnontuotteiden jatkojalostus? Kotimaisilla korkean jalostusasteen luonnontuotteilla on kasvavaa kysyntää, mutta jatkojalostus vaatii oikeat välineet ja erityistä tarkkuutta. Tule keskustelemaan […]
Euroopan unionin yhteinen maatalouspolitiikka (CAP) ja siihen rahoituskaudeksi 2021–2027 tehtävät uudistukset vaikuttavat merkittävästi Suomen maa- ja elintarviketalouden toimintaedellytyksiin Tervetuloa Luonnonvarakeskuksen (Luke) julkistuswebinaariin, jossa pureudutaan EU:n […]
Pakkaus, brändäys ja logistiikka ovat aiheita, jotka tuottavat usein päänvaivaa erityisesti pienille yrityksille. Tähän tilaisuuteen olemme koonneet näistä aiheista esityksiä, jotka auttavat sinua eteenpäin käytännön […]
Welcome to the webinar organized by Agroforestry in Barents Region -project on 2.12.2020 at 12:00. Please see the webinar program below or in the attachment. […]
Amazon tuli Ruotsiin, mitä se tarkoittaa suomalaisille yrityksille? Mitä ruotsalaiset kaupat miettivät muuttuneesta markkinatilanteesta? Mitä Amazonissa menestyminen vaatii ja mitkä ovat tärkeimmät opit siellä jo […]
Kasviproteiinien kysyntä kasvaa sekä elintarvike- että rehukäytössä, ja kotimaisen proteiinikasvituotannon määrää olisi tärkeää nostaa. Lounais-Suomi on ilmastoltaan potentiaalisinta proteiinikasvien viljelyaluetta. Webinaarin ohjelmassa pe 4.12. klo […]
Viljelyn monipuolistamisesta voi olla hyötyä sekä viljelijälle että ympäristölle. Hyötyjä voidaan saada niin sadontuoton kuin maaperän mikrobiston ja viljely-ympäristön monimuotoisuuden kannalta. Luonnonvarakeskuksen webinaarissa tarkastellaan viljelyn […]
Yrittäjät ja yhdistykset – tervetuloa keskustelemaan maaseudun yrittäjien kansainvälistymisestä! Leader- Verkostotilaisuus on ZOOM-etätilaisuus 8.12.2020 klo 17-18.30. Tilaisuus on Sinulle, joka toimit yrittäjänä tai aktiivisessa yhdistyksessä. […]
Viimeisessä webinaarissamme 9.12. klo 14-16 elintarvikealan asiantuntija Petri Muje kertoo tuoreimmat ohjeistukset esimerkiksi Rekoon liittyen. Lisäksi terveystarkastaja Antero Juvani Rovakaaren ympäristöterveydenhuollosta esittelee terveysvalvonnan tilannetta sekä […]
FutureCrops – Tietoja ja elämyksiä kysynnän ja liiketoiminnan tueksi -hanke järjestää talven 2020–2021 aikana webinaarisarjan, jossa käsitellään pellon erikoiskasvien eri ulottuvuuksia. Suomi tarvitsee uutta kestävää […]
Itä-Suomen yhteinen Euroopan kulttuuripääkaupunkihanke, Saimaa-ilmiö 2026, ja European Region of Gastronomy Kuopio Region järjestävät yhteistyössä Itä-Suomen ruoka-alan kehittäjille ja rahoittajille suunnatun yhteisen keskustelutilaisuuden hotelli Punkaharjun […]
Vastuullisten elintarvikehankintojen oppaan päivitys etenee syksyn aikana. Elintarvikeala on kehittynyt nopeasti ja kolme vuotta sitten laaditut julkisten hankintojen vastuullisuuskriteerit päivitetään vastaamaan tämän hetken markkinoita. Samalla […]
Tilaisuudessa puhujina luonnontuotteiden, biosfäärialueiden, kestävän matkailun, luonto-, ruoka- ja kulttuuripalvelujen sekä reitistöjen huippuasiantuntijoita. Uusi luonnontuotealan toimialaraportti julkaistaan webinaarissa! Tervetuloa kansallispuistojen potentiaali luonnontuotealan kehitykselle -webinaariin 16.12.2020 […]