Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Elintarvikehygienia koronatilanteessa -webinaari, Lappi

9.12.2020 @ 14:00 - 16:00

Viimeisessä webinaarissamme 9.12. klo 14-16 elintarvikealan asiantuntija Petri Muje kertoo tuoreimmat ohjeistukset esimerkiksi Rekoon liittyen. Lisäksi terveystarkastaja Antero Juvani Rovakaaren ympäristöterveydenhuollosta esittelee terveysvalvonnan tilannetta sekä käy läpi AVI:n antamia ohjeistoja epidemiatilanteessa.

Ilmoittautumiset tapahtumaan: https://link.webropolsurveys.com/S/90B468F35551E6D4

Lähiruokaa asiakkaille uusilla tavoilla -hanke järjestää maksuttomia webinaareja ja työpajoja Lapin alueen elintarvikealan yrittäjille ja lähiruoan tuottajille. Lähiruokayrittäjien työhyvinvointi, yritysten tuottavuus ja kyky sopeutua muutoksiin takaavat lähiruoan saatavuuden poikkeustilanteessa ja sen jälkeenkin. Hankkeella edesautetaan yrittäjien ja yritysten sopeutumiskykyä poikkeustilanteeseen. Lisäksi se vaikuttaa lappilaiseen ruokaturvaan vahvistamalla elintarviketurvallisuutta ja omavaraisuutta. Lähiruokaa asiakkaille uusilla tavoilla -hanke kestää vuoden 2020 loppuun ja on Lapin Ammattikorkeakoulun toteuttama ja sitä rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR) 64 661 eurolla.

Lisätietoja hankkeesta

Lisätietoja ja hankkeen tapahtumatallenteita voi tosiaan kysellä henna.kukkonen@lapinamk.fi / 040 585 2817.

Details

Date:
9.12.2020
Time:
14:00 - 16:00