Kansainvälisten yrittäjien kokemuksia yrittäjyydestä Suomessa, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]
Agri-Food Future
Ennakkotietona, tetä Agri-Food Future järjestetään Pohjois-Savossa 27.11.2024 - 28.11.2024.
Kestävyydestä kilpailukykyä ruoka-alan yrityksille – Kestävä RuokaHäme hankkeen päätöstilaisuus, Hämeenlinna
Tule mukaan saamaan uusia ajatuksia omiin toimintatapoihisi ja mahdollisuuksiisi ruoka-alan yrittäjänä kestävyysmurroksen keskellä. Tartumme innostavasti ja vuorovaikutteisesti kestävyyshaasteiden ratkomiseen sekä mahdollisuuksien tunnistamiseen, pitäen kuitenkin arjen realismin […]
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla: Food Forum
Moduuli 11: Food Forum - Elintarvikealan innovatiivinen tapahtuma 28.11. klo 15.00 - 19.00 Riveria_MAINOS 8-9-10-11
Luomuinstituutin webinaarisarja: Kohti kestävää kiertotaloutta
Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu taas syyskuulla neljän webinaarin voimin, joissa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista alan asiantuntijoiden toimesta. Aiheina ovat sekaviljely ja seoskasvustot luomuviljelyssä, siipikarjan ja sikojen […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi aiheena alkoholittomuus, Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella
Klubi-illoissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Osallistujia yhdistää kiinnostus ruokaan. Jokaiseen klubi-iltaan kuuluu aina kaksi luentoa eri tieteenaloilta […]