• Ruokaprovinssin keksiviikkokahvit

    Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan ruoka-alan toimijat kertovat Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan tapahtumista ja ilmiöistä jo perinteeksi muodostuneilla Ruokaprovinssin keksiviikkokahveilla. Teema vaihtuu kuukausittain, mutta ajankohta ei: se on […]

  • Nordic Wild Berry and NTFP Conference, Rovaniemi

    Rovaniemellä järjestetään Nordic Wild Berry and NTFP Conference 7.-8.10.2025. We are happy to have you join us as we explore the role that wild berries […]

  • Ruokayrittäjien yhteiskäyttöiset tilat -työpaja, Helsinki

    Ruoka-alan yrittäjä – etsitkö uusia toimitiloja tai yhteistyömahdollisuuksia? Tervetuloa työpajaan, jossa pääset kertomaan, millaisia (yhteiskäyttö)tiloja ja yhteistyömuotoja juuri sinun yrityksesi tarvitsee! Aika: 7.10. klo 13.00–16.00 Paikka: ARKI […]

  • Artesaaniruoka SM kisat, Kemiönsaari

    Artesaaniruoan SM-kilpailut on tarkoitettu pienille ruoka- ja elintarvikealan yrityksille, jotka jatkojalostavat elintarvikkeita paikallisista, kotimaisista raaka-aineista, käsityömäisesti, ilman lisäaineita. Kilpailu lisää artesaaniruokatuotteiden tunnettavuutta ja vauhdittaa tuotteiden […]

  • Silakkainnovaatiot Suomenlinnassa, Helsinki

    Tule mukaan vaikuttavaan elintarvikealan tilaisuuteen, joka kokoaa yhteen alan päättäjät, kehittäjät ja visionäärit. VIP-ilta järjestetään Helsingin Silakkamarkkinoiden aikaan. Aika: torstaina 9.10.2025, klo 18.00 alkaen Paikka: […]

  • Meet the Buyer – EEN Matchmaking Event

    Meet the Buyer- konsepti on Enterprise Europe Network-verkoston järjestämä maksuton on-line matchmaking-tapahtuma ruoka-alan ostajien ja tuottajien kesken. Mukaan pääset rekisteröitymällä Home | Meet the Buyer […]

  • Vetäisikö vienti – luomu liikkeelle (osa I) webinaari

    Uutta virtaa Järvi-Suomen luomuun -hanke järjestää maksuttoman Vetäisikö vienti – luomu liikkeelle (osa I) webinaarin 21.10.2025. Ohjelma 21.10. klo 11.00-14.30 Klo 11.00 Avauspuheenvuoro, Pirkko Tuominen, luomuasiantuntija, ProAgria Itä-Suomi […]