Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla: Food Forum
Moduuli 11: Food Forum - Elintarvikealan innovatiivinen tapahtuma 28.11. klo 15.00 - 19.00 Riveria_MAINOS 8-9-10-11
Ruokasektorin Tutkimustiistai
Ruokasektorin koordinaatiohankkeen Tutkimustiistait jatkuvat... 3.12.2024 klo 9-10 Riitta Ryyti kertoo puolukkaan liittyvän väitöskirjansa tutkimustuloksista. Lisätietoja tulossa marraskuun aikana.
Ruokamatkailuyrittäjien digivalmiudet Suomessa 2024, webinaari
Miten suomalaiset ruokamatkailutuotteet tai -kohteet näyttäytyvät asiakkaille verkossa vuonna 2024? Löytyykö eroja alueittain? Onko ostaminen verkossa ylipäätään mahdollista? Mitä pitäisi ainakin parantaa? Näihin kysymyksiin vastaa […]
Ruokaviraston tiedepäivä, Helsinki ja etänä
Miten kansalliset ravitsemussuositukset ovat uudistuneet? Kuka saa suurimmat terveyshyödyt kotimaisesta kalasta? Entä mitä tapahtui turkiseläinten lintuinfluenssaepidemiassa? Tervetuloa Ruokaviraston vuotuiseen tiedepäivään kuulemaan vastauksia näihin kysymyksiin! Tiedepäivänä […]
Luomuinstituutin webinaarisarja: Kohti kestävää kiertotaloutta
Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu taas syyskuulla neljän webinaarin voimin, joissa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista alan asiantuntijoiden toimesta. Aiheina ovat sekaviljely ja seoskasvustot luomuviljelyssä, siipikarjan ja sikojen […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi aiheena alkoholittomuus, Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella
Klubi-illoissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Osallistujia yhdistää kiinnostus ruokaan. Jokaiseen klubi-iltaan kuuluu aina kaksi luentoa eri tieteenaloilta […]
Ruoka-LCA -laskentaohjeistuksen julkaisuseminaari – kohti yhdenmukaisempia ympäristöjalanjälkiä, Helsinki ja etänä
Tervetuloa Ruoka-LCA- laskentaohjeistuksen julkaisuseminaariin 12.12.2024. Luonnonvarakeskuksen LCAFoodPrint-hankkeen seminaarissa esitellään 12.12. julkaistava, kansallinen ohjeistus elintarvikkeiden ympäristöjalanjälkien laskentaan. Seminaarissa keskustellaan ohjeistuksen vaikutuksista ja merkityksestä elintarvikealalle. Torstai 12.12.2024, […]
Ruokasektorin koordinaatiohankkeen infoa hankerahoittajille -webinaari
Valtakunnallinen Verkostoilla voimaa yhteistyöhön – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää erityisesti ruokasektorin hankkeita rahoittaville tahoille ajankohtaisinfon tiistaina 17.12. klo 14.00 - 15.30. Tapaamisessa esitellään lyhyesti uuden Ruokasektorin […]
Maakunnallinen elintarvike- ja hanketoimijoiden tapaaminen Kainuussa
Maakunnallinen tapahtuma järjestetään 20.2.2025 yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Pääjärjestäjänä Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset Parasta paikallista pöytiin -hanke. Ylimaakunnallinen elintarvike- ja hanketoimijoiden tapaaminen on luvassa myös […]
Nordic Wild Berry and NTFP Conference, Rovaniemi
Rovaniemellä järjestetään Nordic Wild Berry and NTFP Conference 7.-8.10.2025. Lisätietoja tulossa!