Luomu näkyväksi asiakkaille, Teams
Ruokalistalla on luomua, mutta tietääkö siitä asiakkaat. Maksuton LuRu-info ti 28.5. klo 13-14, jossa kerrotaan mitä ja miten luomusta voi kertoa ja tutustutaan uusiin faktapohjaisiin […]
Vienti ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, Teams
Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 30.5.2024 klo 10.00 – 12 Teamsin välityksellä. Tapaamisen alussa kuulemme terveiset PLMA-messuilta ja SUVI ry:n (Suomen elintarvikevientiyhdistys ry) ajankohtaisia kuulumisia, tulevaisuuden […]
Turun ruokaviikot 2024
Turun ruokaviikoilla 3.–18. kesäkuuta on luvassa runsaan kahden viikon edestä alueen herkullisimpia ruokaelämyksiä! Turun alueen ruokakulttuuri pääsee esittäytymään monipuolisesti kesäkuun alussa, kun kaupungissa toteutetaan Turun […]
Ruokasektorin tutkimustiistai-infot: Suomen ruokajärjestelmän vaihtoehtoiset tulevaisuudet
Kesäkuun Tutkimustiistaissa 4.6. klo 9-10 Irene Kuhmonen johdattaa meidät Suomen ruokajärjestelmän vaihtoehtoisten tulevaisuuksien äärelle. Irene Kuhmonen toimii tutkijatohtorina Jyväskylän yliopiston Kauppakorkeakoulussa. Hän on tutkinut ruokajärjestelmän […]
Kiinnostaako EU:n nimisuojajärjestelmä ja siinä suojatut suomalaiset tuotteet?
Jos tuotteellasi on tarina, mikset kertoisi sitä koko Euroopalle! TERVETULOA nimisuojapäivään tiistaina 4.6.2024 klo 12–16 Haaga-Helian ammattikorkeakoulun Valopihalle, Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki Tapahtumassa perehdytään seuraaviin kysymyksiin: Mitä […]
Lisää lähi- ja luomuruokaa dynaamisella hankinnalla -oppaan julkistuswebinaari
Moni ruokapalveluita tarjoava julkisen sektorin toimija haluaisi lisätä paikallisten lähi-, pien- ja luomutuottajien tuotteiden tarjontaa. Pientuottajilla kynnys julkiseen kilpailutukseen osallistumiseen on kuitenkin usein suuri. Dynaaminen […]
Ruokaprovinssi-kahvit, Teams
Tervetuloa kesäkuun Ruokaprovinssi-kahveille 5.6. klo 14-14.30! 11-13.6.2024 Seinäjoella, Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa SeAMKissa järjestetään usean sadan hengen kansainvälinen ERIAFF-konferenssi, joka kokoaa yhteen jäseniään useista Euroopan ruokamaakunnista. ERIAFF […]
Vastuullisuustiedon välittäminen digitaalisesti-webinaari
Vihreä siirtymä ja kestävyyteen liittyvät raportointivaatimukset luovat yrityksille uusia tarpeita kuljettaa vastuullisuuteen liittyviä alkuperätietoja tuotteiden sekä raaka-aineiden mukana. Yrityksen digitalous -hankkeessa on tehty kevään aikana […]
Villiyrttikarkelot Oulussa
Villiyrttikarkelot - laajasti luonnosta -tapahtuma on koko perheen tapahtuma, jossa esitellään luontoalan mahdollisuuksia – luonnon villejä tuotteita ja palveluja villissä luonnossa. Pohjois-Pohjanmaan Luontoalan Yrittäjien järjestämä […]
ERIAFF Conference – Regions as Changemakers for European Resilience and Sustainability, Seinäjoki
The Conference takes place in the City of Seinäjoki on the second week of June, starting on Tuesday, 11th of June and lasting until Thursday […]