Ruokien symboliikka taiteessa ja kulttuurihistoriassa, osa 5
Tiistai-iltaisin 5.9. – 17.10.2023 klo 18.30–20.00. Luennot Zoom -etäkokousohjelmalla verkossa reaaliaikaisesti. Suosittelemme osallistumista pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella. Varaa käyttöösi kamera, mikrofoni ja kaiuttimet. Saat sähköpostiisi […]
Webinaarisarja elintarvikevalvonnan vaatimuksista elintarvikehuoneistolle, näytteenotto ja hygienia
4.10.2023 klo 15-18, Elintarvikehuoneiston toiminta omavalvonnan näkökulmasta 11.10.2023 klo 15-18, Elintarvikehuoneiston toiminta Oiva-tarkastuksen näkökulmasta 18.10.2023 klo 15-18, Elintarvikehuoneiston toiminta – näytteenotto ja hygienia Lisätietoa Paivi.Matilainen@proagria.fi
Lihajatkojalosteita Artesaaniruokakriteerein -työpaja, Etelä-Savo
Lihan alkutuottaja, lihan suoramyyjä, lihajatkojalosteiden valmistaja, lihajatkojalosteiden kehittämisestä kiinnostunut – tähän työpajaan kannattaa osallistua. Kolmen päivän aikana kokeilemme ja valmistamme erilaisia lihajatkojalosteita, arvioimme näitä ja […]
Ruokapalvelujen tuotteistaminen retkipyöräilijöille Salossa
BikeMenu2-hanke järjestää koulutus- ja verkostoitumistilaisuuden Ruokapalvelujen tuotteistaminen retkipyöräilijöille! Tervetulleita ovat kaikki luontomatkailusta kiinnostuneet ruokapalveluja tai elintarvikkeita tuottavat yrittäjät, kehittäjät ja palvelujen käyttäjät. Salossa 25.10.2023 klo […]
Lautasella-erityisruokavaliomessut, Helsinki
Keliakialiitto ja Messukeskus järjestävät Lautasella 2023 -erityisruokavaliomessut Helsingissä 28.–29.10.2023. Lautasella-lavan ohjelmassa on luvassa asiantuntijoiden puheenvuoroja, kiinnostavia haastatteluja, paneelikeskusteluja, vertaiskokemuksia ja arjen vinkkejä. Kävijöille tarjoillaan tuoretta […]
Luonnontuotealalle tehoa digitalisaatiolla ja teknologialla -webinaari
Tule kuulemaan, millaisia mahdollisuuksia digitalisaatio ja teknologiset ratkaisut voivat tarjota luonnontuotealalle! Luonnontuotealan arvoketjujen tehostamiseksi tarvitaan nykyistä aktiivisempaa avoimen tiedon, digitalisaation ja uusien teknologisten ratkaisujen hyödyntämistä. Alan kestävä […]
Kansainvälisyys ja ilmastoviisaus elintarvikeyrityksissä, Mikkeli
Etelä-Savossa tuotetaan erinomaisia elintarvikkeita, joille on tarjolla myös kansainvälisiä markkinoita. Tule kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksiä kansainvälisistä markkinoista, ilmastoviisaudesta ja kuluttajakäyttäytymisestä. Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti elintarvikealan yrittäjille, […]
Oluen valmistus -koulutus Raisiossa
Oletko kiinnostunut oluen tekemisestä ja kenties jo sitä uutteesta tehnytkin? Kurssi sopii myös sinulle, joka olet jo rouhinut maltaat ja kokeillut mäskäystä, mutta haluat varmuutta […]
Luomupäivät Mikkelissä
Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään Mikkelissä 1.–2.11.2023. Tapahtuma kokoaa yhteen luomualan toimijat viljelijöistä neuvojiin, virkamiehistä tutkijoihiin, opiskelijoista hankevetureihin. Tule mukaan oppimaan ja verkostoitumaan! Tapahtuman teema on ”monimuotoisuudella […]
Ruokamatkailu – Arctic Food Lab -verkoston tapaaminen Oulussa, Pohjois-Pohjanmaa
Ruoka- ja elintarvikealan yrittäjä ja alan toimija – tervetuloa ruokaverkoston yhteiseen tapaamiseen Ouluun 2.11 klo 12-16! Ruokamatkailussa on mahdollisuuksia! Tule kuulemaan yrityksien ja hanketoimijan puheenvuorot […]