Vihannesten markkina, kauppa ja yhteistyömallit, Pohjois-Karjala

Vihannesten varastointi, esikäsittely, pakkaaminen ja kauppakunnostus Aika ja paikka: 3.10.2023 klo 12-15 Teams  Ilmoittautuminen: https://bit.ly/Varastointi Hyödynnä vihannesalan tietopaketin toinen osa markkina, kauppa ja yhteistyömallit. Tässä […]

Keski-Suomi Food Lab -työpaja, Laukaa

Save the date! Keski-Suomi Food Lab -teemainen työpaja järjestetään tiistaina 3.10 klo 13 – 16 Laukaassa. Lisätietoja työpajasta aitomaaseutu.fi kalenterissa!

Käykö luomu kukkarolle?

”Käykö luomu kukkarolle”-tilaisuuden ohjelma julkaistaan pian. Seuraa Luomuinstituutin sometilejä Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa tai vieraile nettisivuillamme. Tule mukaan keskustelemaan luomun tulevaisuudesta paikan päälle Helsingin yliopiston […]

Ruokien symboliikka taiteessa ja kulttuurihistoriassa, osa 4

Tiistai-iltaisin 5.9. – 17.10.2023 klo 18.30–20.00. Luennot Zoom -etäkokousohjelmalla verkossa reaaliaikaisesti. Suosittelemme osallistumista pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella. Varaa käyttöösi kamera, mikrofoni ja kaiuttimet.  Saat sähköpostiisi […]

Virtuaali-info: Näin rakennat oman vastuullisuusohjelman

Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman viimeisessä virtuaali-infossa tutustutaan vastuullisuusohjelman käyttämiseen. Virtuaali-info pidetään torstaina 5.10. klo 14-15. Ilmoittaudu mukaan! Ohjelma Lyhyt vastuullinenruokapalvelu.fi -sivuston esittely Kokemuksia vastuullisuusohjelman käyttämisestä, Riina […]

Hämäläinen Ruokatarina -työpaja, Hämeenlinna

Tervetuloa ruoka-alan toimija, kehittäjä, yrittäjä, opiskelija, opettaja tai muuten alasta kiinnostunut jatkamaan keväällä aloitettua hämäläistä ruokatarinaa 9.10.2023 Hämeenlinnaan Visamäkeen, HAMKin korkeakoulukeskukseen. Hämäläinen Ruokatarina -työpajassa keskitytään […]

Käytännön ruokatyöpajat Hämeenlinnassa: kotimaiset erikoiskasvit

Toisessa käytännön ruokatyöpajassa keskitymme kotimaisiin erikoiskasveihin. Näihin kasveihin ja jalosteisiin kuuluvat mm. öljyhamppu, härkäpapu, kvinoa, makealupiini ja pellava. Tutustumme käytännössä, miten nämä raaka-aineet käyttäytyvät ruoanvalmistuksessa […]