Kalanjalostuksen teematyöpaja, Etelä-Savo
Kalanjalostuksen teematyöpaja järjestetään torstaina 17.2.2022 klo 15.00—17.00. Paikkana Etelä-Savon ammattiopisto Esedu, Otavankatu 4, Mikkeli tai voi osallistua etänä. Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille. Kerro ilmoittautuessasi, osallistutko […]
Luomumehiläisseminaari webinaarina
Luomuasetus muuttuu; miten mehiläishoidon tuotanto-ohjeet muuttuvat? lauantaina 19.2.2022 klo 10 -14.30 Webinaarin ohjelma Webinaariin ei ole pakko ilmoittautua ja siihen pääsee liittymään tästä linkistä. Jos kuitenkin […]
Kumppanuusmaatalous on muutakin kuin ruokaa -teemaviikko
Suomessa vietetään ensimmäistä kertaa kansainvälistä kumppanuusmaatalousviikkoa 20.–27.2.2022. Kumppanuusmaatalous on ruoantuotantotapa, jossa kuluttajat sitoutuvat etukäteen ostamaan tietyn osuuden maatilan sadosta ja tuottaja vastaavasti sitoutuu sen tuottamaan. […]
Maailman maukkainta ja vastuullisinta ruokaa, Pohjois-Pohjanmaa
Ennakkotietona 22.2. järjestettävä teematilaisuus, joka tuo vastuullisen tuotannon menestysreseptit tilalta keittiöön kaikille ruokaketjun toimijoille. Inspiroivia esimerkkejä Suomesta ja Irlannista. Lisätietoja myöhemmin!
Luonnontuotealan toimintaohjelman valmistelu -työpaja 1
Luonnontuotealan toimintaohjelman valmistelu on käynnissä. Keskiviikon 23.2. klo 9 - 11.30 työpajassa tarkastellaan erityisesti teemoja alan raaka-ainetuotanto, jalostusaste ja liiketoiminnan kasvu sekä niiden kehittämiskohteita ja […]
Kestävä RuokaHäme -hankkeen toiminnan esittely, Kanta- ja Päijät-Häme
Kestävä RuokaHämeen ensimmäinen keskiviikkotuokio järjestetään ke 23.2. klo 15–15.45 Teams-yhteydellä. Tilaisuudessa esitellään hanketta ja sen toimintaa. Keskiviikkotuokioita on tarkoitus järjestää kerran kuukaudessa, seuraava on 16.3. […]
Luonnontuotealan toimintaohjelman valmistelu -työpaja 2
Luonnontuotealan toimintaohjelman valmistelu on käynnissä. Keskiviikon 23.2. klo 9 - 11.30 työpajassa tarkastellaan erityisesti teemoja alan raaka-ainetuotanto, jalostusaste ja liiketoiminnan kasvu sekä niiden kehittämiskohteita ja […]
Tarina ja tuotekuvaus Teams-työpaja lähiruokayrityksille, Varsinais-Suomi
Tänä päivänä samistelu ei kannata. Tarina ja kiinnostavat tuotekuvat ovat tärkeitä markkinoinnin ja myynnin työvälineitä, jotka erottavat tuotteesi muista. Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu koettavaksi […]
Ruokaprovinssikahvit, Etelä-Pohjanmaa
Ruokaprovinssin eli Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnan yhteiset ruokaprovinssikahvit järjestetään joka kuukauden ensimmäinen KEKSIviikko klo 14.00 - 14.30 etätoteutuksena. Kahvittelun merkeissä tapaamme jonkun vaikuttavan henkilön, joka kertoo mikä […]
Miltä näyttää tulevaisuuden ruoantuotanto?
Siirretty myöhempään ajankohtaan! Ruoan tuotannolla ja kulutuksella on merkittävä vaikutus ilmaston ja luonnon tilaan nyt ja tulevaisuudessa. Jotta elämäntapamme mahtuvat maapallon kantokyvyn rajoihin, tarvitaan muutoksia […]